پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
انتقاد پروفسور کاظم معتمدنژاد از جدی نگرفتن فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در کشور
پروفسور کاظم معتمدنژاد در آیین گرامیداشت مقام علمی دکتر مهدی محسنیانراد با انتقاد از جدی نگرفتن فعالیتهای آموزشی و پژوهشی در کشور، از معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد درخواست کرد زمینه انتشار کتاب «انتقاد در مطبوعات ایران» را فراهم کند و گفت: این کتاب در سه جلد و حاوی تحقیقات دکتر محسنیانراد درباره مطبوعات ایران است که میتواند مبنای کارهای پژوهشی بزرگی قرار گیرد. هفتمین همایش روابط عمومی الکترونیک ۲۵ اردیبهشت در هتل المپیک تهران برگزارشد.
بزرگداشت دکتر مهدی محسنیانراد نویسنده و مترجم بیش از ۱۲ کتاب در حوزه ارتباطات و روابط عمومی، بخشی از این همایش بود که با حضور محمدجعفر محمدزاده معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از استادان برجسته این رشته برگزار شد.
پروفسور معتمدنژاد در ابتدای این مراسم با تجلیل از زحمات بیشائبه دکتر محسنیانراد گفت: ایشان در طی این مدت به اندازه ۲۰ نفر در این حوزه کار کردهاند و بیش از ۴۰ سال است که در عرصه پژوهش و آموزش این رشته فعال بودند و به نظر من این تجلیل باید ۳۰ سال پیش از این انجام میشد.
وی ادامه داد: دکتر محسنیانراد از سال ۱۳۵۰ تاکنون در عرصه آموزش و پژوهش علم ارتباطات در سطح ملی، منطقهای و جهانی فعال بوده و کارهای علمی ارزندهای را ارایه کرده است.
پروفسور معتمدنژاد افزود: در سالهای اخیر تألیفات و ترجمههای علمی ایشان مانند ارتباطشناسی، ایران در چهار کهکشان ارتباطی و ریشههای فرهنگی ارتباطات در اختیار محققان قرار گرفته است .
پدر علم ارتباطات ایران با بیان اینکه باید امکانات بیشتری را در اختیار ایشان قرار داد، اضافه کرد: اگر امکانات لازم در دسترس ایشان بود میتوانست یک پژوهشکده تحقیقاتی را در منطقه اداره کند. در سال ۱۳۷۰ ایشان میخواست مرکز مطالعات و تحقیقات رسانهای را دایر کند اما به دلیل شرایط نامناسب، این اتفاق نیفتاد.
وی تأکید کرد: به دلیل عدم حمایت از کارهای تحقیقاتی هنوز هم منتظریم تا ببینیم در این عرصه چه اتفاقی میافتد، افرادی مانند دکتر محسنیانراد در جامعه منزوی هستند و من درخواست میکنم که مسوولان دولتی توجه بیشتری به پیشرفت علوم ارتباطات و روابط عمومی داشته باشند چرا که در غیر این صورت اسم ارتباطات از بین میرود.
این استاد ارتباطات در بخش دیگری از سخنان خود گفت: حمایتهای نهادهای مختلف میتواند به ساماندهی و انجام تحقیقات پژوهشی و آموزشی در این عرصه کمک کند.
وی ادامه داد: چرا ما در سطح جامعه، روزنامهنگار حرفهای نداریم، چرا محقق در سطح جهانی ارایه نکردیم؟ ما مانند دکتر محسنیانراد، دکتر تهرانیان و دکتر کمالیپور را داریم اما این افراد اگر بتوانند دورههای آموزشی پیشرفته را برپا کنند و زمینه کارهای تحقیقاتی داشته باشند میتوانیم به جای ۵ نفر، ۵۰ نفر را پرورش دهیم.
پروفسور معتمدنژاد همچنین در ادامه از معاون مطبوعاتی وزارت ارشاد که در این جلسه حاضر بود خواست تا زمینه انتشار کتاب انتقاد در مطبوعات ایران را فراهم کند و افزود: این کتاب در سه جلد و حاوی تحقیقات دکتر محسنیانراد درباره مطبوعات ایران است که میتواند مبنای کارهای پژوهشی بزرگی شود و امیدواریم زمینه چاپ این کتاب فراهم شود.
وی ادامه داد: ایشان اهل ابتکار، مدارا و همکاری است، خستگیناپذیر است و میتوان بهراحتی با او کار کرد. محسنیانراد از جمله کسانی است که از ابتدا در کنار ما بوده و ایشان را باید ستون اصلی علم ارتباطات در ایران دانست.
این استاد ارتباطات در پایان ضمن تبریک به خانواده دکتر محسنیانراد نیز گفت: همسر ایشان از همکلاسی دوره تحصیلات استاد در دانشکده علوم ارتباطات بودند و پسران و دخترشان هم در حوزه علم در حال تحصیل در مدارج بالای علم هستند. خانواده ایشان خانواده دانایی است و باید تلاش شود تا زمینه انجام کارهای علمی ایشان فراهم شود.
منبع: ستاد خبری همایش روابط عمومی الکترونیک