پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
برگزاري دو رويداد بزرگ در زمينهي تلفن همراه
دومين كنفرانس خدمات ارزش افزودهي تلفن همراه ايران و نخستين دورهي جشنوارهي نوآوريهاي تلفن همراه ايران برگزار ميشود.
به گزارش ايسنا، ستاد خبري مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف اعلام كرد: اين رويدادها با هدف جذب نخبگان، كارآفرينان، شركتهاي كوچك و عامهي مردم براي ارائهي ايدههاي كاربردي، طرحهاي كسب و كار، نرمافزارها و خدمات كاربردي و مقالات ترويجي، برپا ميشود.
محمدامين پهلوانزاده – دبير دومين كنفرانس خدمات ارزش افزوده تلفن همراه ايران و نخستين دورهي جشنواره نوآوريهاي تلفن همراه ايران – اظهار كرد: با توجه به اينكه مخاطبان كنفرانس خدمات ارزش افزوده، كسب و كارهاي بالغ و مديران و افراد حرفهيي هستند و مخاطبان جشنواره نوآوريهاي تلفن همراه از فضاي كسب و كارهاي نوپا، افراد خلاق و نوآور و فضاي عمومي جامعه خواهند بود، اين دو رويداد ميتوانند در كنار هم نقش مكمل و موثري در شكلگيري اجزاي اكوسيستم خدمات ارزش افزودهي تلفن همراه و ارتقاء دانش و فرهنگ عمومي ايفا كنند.
وي افزود: محصولات و دستاوردهاي ارائهشده در جشنوارهي نوآوريهاي تلفن همراه ايران از نوع كاربردي بوده و با ارزيابي و انتخاب بهترينهاي هر حوزه، تلاش ميشود، مسير ورود ايدههاي كاربردي و تيمهاي جوان و نوپا، به بازار ارائه خدمات ارزش افزوده، تسهيل شود و با استفاده از توان بالقوه و بالفعل نيروهاي جوان، پويا و خلاق جامعه در رابطه با نوآوري و كارآفريني در بستر تلفن همراه از اين فرصت همگاني نهايت بهرهبرداري صورت بگيرد.
به گفتهي پهلوانزاده، جشنوارهي نوآوريهاي تلفن همراه ايران طيف گستردهاي از مخاطبان را خواهد داشت. در بخش مسابقه شهروندي جشنواره، همه شهروندان كشور مخاطب جشنواره هستند و هركس كه علاقهمند به ايدهپردازي در زمينهي كاربردهاي تلفن همراه است، ميتواند با نگاه دقيقتري به زندگي، كار و محيط پيرامون خودش، انواع كاربردها را براي فنآوريهاي تلفن همراه متصور شود و با صرف زماني اندك در اين مسابقه شركت كند.
مدير گروه كسب و كار مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف، بخشهاي مقالات، كسب و كار و مسابقهي توليد نرمافزار را از ديگر بخشهاي جشنواره اعلام و خاطر نشان كرد: جوايز نفيس و ارزشمندي براي همه بخشهاي مختلف جشنواره در نظر گرفته شده است كه علاوه بر افتخار دريافت مقامهاي برتر، روشي براي قدرداني از برگزيدگان جشنواره خواهد بود.
دبير جشنواره اظهار كرد: تلاش خواهيم كرد تا جوايز جشنواره نوآوريهاي تلفن همراه به عنوان عاليترين افتخار و مهر تاييد بر كيفيت و خلاقيت در توليد محصولات و خدمات صنعت تلفن همراه كشور جايگاه خود را پيدا كند. برگزاري اين جشنواره، قدم اول از مجموعه فعاليتهايي است كه هدف آن تكميل زنجيرهاي است كه از يك ايده شروع ميشود و در نهايت به شكل يك محصول يا سرويس تجاري در اختيار مردم قرار خواهد گرفت.
وي افزود: علاقهمندان و رسانهها ميتوانند تازهترين اخبار جشنواره و اخبار صنعت تلفن همراه را از طريق وبسايت www.mobileawards.ir به صورت آنلاين و يا با عضويت در سايت به صورت ايميل دريافت كنند. همچنين همه طرحهايي كه در بخشهاي مختلف جشنواره شركت ميكنند، از طريق وبسايت دريافت خواهند شد.
پهلوانزاده با بيان اينكه دومين كنفراس خدمات ارزش افزودهي تلفن همراه در اسفندماه امسال برگزار ميشود، مخاطبان كنفرانس را به طور عمده، مديران و كارشناسان صنعت تلفن همراه (مانند اپراتورها، شركتهاي ارائهدهندهي خدمات ارزش افزوده، نهادهاي دولتي متولي مخابرات و صنايع ارتباطي كشور و …) و ساير سازمانها و شركتهايي كه از طريق تلفن همراه به ارائهي خدمات ميپردازند، مانند بانكها و موسسات مالي، شركتهاي تبليغاتي و نهادهاي متولي خدمات عمومي، شهرداريها، وزارتخانهها و سازمانهاي فرهنگي و رسانهيي اعلام كرد.
مركز مطالعات تكنولوژي دانشگاه صنعتي شريف، نخستين كنفرانس خدمات ارزش افزودهي تلفن همراه ايران را در اسفندماه 1389 برگزار كرد.