پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
فروشندگان سهام عدالت ۱۶ درصد ضرر کردند
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: «کسانی که ۱۰ خرداد اقدام به فروش سهام عدالت کردند حدود ۱۶ درصد متضرر شدند.» به گزارش صبح اقتصاد، حسین فهیمی در برنامه تیتر اعلام کرد: «برای کسانی که قصد داشته باشند سهام خود را تا ۳۰ درصد بفروشند ما آمادگی همکاری لازم را داریم.»
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت، تعداد کسانی را که برای فروش سهام خود به بانکها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کردهاند کمتر از یک میلیون نفر خواند و گفت: «بر خلاف برخی از پیشبینیها این گونه نبود که مردم برای فروش سهامشان هجوم بیاورند و به نظر میرسد که سهامداران به خوبی از ارزش دارایی خود باخبرند.»
فهیمی گفت: «بر اساس آمار حدود ۶۰۰ هزار نفر برای فروش ۳۰ درصد از سهام خود به بانکها یا دفاتر کارگزاری مراجعه کردند و در مجموعه رقمی حدود ۹۰۰ میلیارد تومان سهم فروخته شد. از این ۹۰۰ میلیارد تومان، حدود ۲۰۰ میلیارد تومان هنوز به حساب کارگزاریها واریز نشده است، ضمن اینکه کارگزاریها نیز باید این رقم را به بانک واریز کنند تا به حساب سهامدار منتقل شود.»
به گفته فهیمی تاکنون بیش از ۵۲۰ میلیارد تومان به حساب مشمولان واریز و تسویه شده است و ۲۰۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز تا روزهای آینده واریز میشود.
فهیمی درباره سایر علل واریز نشدن بهای سهام فروخته شده به حساب ارائهدهندگان سهام، گفت: «برخی سفارشهای فروش هنوز فروخته نشده است. کارگزاریها بر مبنای محاسبات و در نظر گرفتن منافع سهامداران اقدام به فروش میکنند و به همین علت هنوز برخی از سهام فروخته نشده است.»
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت اضافه کرد: «اگر بیش از ۱۰ روز از ثبت سفارش فروش گذشته باشد احتمالاً اشکالی در شماره شبای سهامدار وجود دارد و توصیه میشود که سهامدار به شعبه محل ثبت مراجعه کند تا اشکال یا ابهام موجود رفع شود.»
فهیمی در پاسخ به این موضوع که برخی سهامداران از واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان در ازای فروش سهامشان خبر میدهند، گفت: «علت واریز مبالغی در حدود ۱۰۰ یا ۱۴۰ هزار تومان به حساب فروشندگان ۳۰ درصد سهام این است که از ابتدا میزان دارایی (سهام) آنها پائین بوده است. برخی از سهامداران پس از فوت مشمول سهام اصلی، دارای سهام شدهاند که در این صورت سهام اولیه بین چند نفر تقسیم شده و ارزش هر سهم نیز کاهش یافته است و به همین علت مبلغ واریز شده به حساب آنها نیز به همان نسبت خواهد بود.»
سخنگوی ستاد آزادسازی سهام عدالت گفت: «فروش سهام در بازار بهصورت قطعهقطعه صورت میگیرد و در مواردی، کارگزار بخشی از سهام را فروخته و هنوز قطعات دیگر سهام به فروش نرفته است. به همین علت مبلغ بهدست آمده پس از فروش کامل ۳۰ درصد سهام، به سهامدار پرداخت خواهد شد.»
فهیمی بار دیگر با اشاره به ارزش سرمایهای سهام عدالت، به دارندگان سهام توصیه کرد که در فروش دارایی خود عجله نکنند. سهام عدالت، دارایی سرمایهای است و برای استفاده بلندمدت ارائه شده است. او اضافه کرد: «زمانی که ثبت سفارش فروش ۳۰ درصد سهام آغاز شد، عدهای از سهامداران در همان روز نخست برای فروش مراجعه کردند و عدهای هم در روز ۱۰ خرداد اقدام کردند که این عده، با فروش این میزان از سهامشان حدود ۱۶ درصد ضرر کردند.»
فهیمی مدیریت سهام و فروش آن را حق سهامداران دانست، اما عجله نکردن در فروش را دوراندیشی و راهی برای سود بیشتر خواند.
این سهام عدالت نیست سهام خجالت است,,در این روزهای کرونایی مردم کشیدین به صف تا بیشتر مریض بشن نفری ۶۰هزار گرفتین حالا هیچ بانکی جواب نمیده