پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
خیز بایننس برای خرید داراییهای وویجر / دردسرهای افتیایکس برای دوستانش همچنان ادامه دارد
شرکت بایننس یواس اعلام کرده که قصد دارد داراییهای رمزنگاری و سپردههای مشتریان وویجر را طی یک معامله ۱.۰۲ میلیارد دلاری خریداری کند؛ آن هم تنها چند هفته پس از اینکه خرید برنامهریزیشده و بزرگ افتیایکس-وویجر با سقوط هولناک افتیایکس و دستگیری سم بنکمن فراید در باهاما منتفی شد.
به گزارش رویترز، با وجود استقلال اسمی، بایننس یواس به عنوان شرکت تابعه تجارت بینالمللی بایننس فعالیت میکند.
وویجر که یکی از وامدهندگان اصلی به شرکت تری اروز کپیتال بود، در جولای ۲۰۲۲ میلادی و پس از اینکه تری اروز کپیتال از اجرای تعهدات خود بازماند، اعلام ورشکستگی کرد و خواهان حمایت شد. در زمان تشکیل پرونده، دارایی این شرکت چیزی حدود ۱.۳ میلیارد دلار بود، اما بدهی ۶۵۰میلیوندلاری تری اروز کپیتال آن را به مرز سقوط کشاند. این در حالی است که دارایی شرکت در اواخر سال ۲۰۲۱، ۵.۸ میلیارد دلار گزارش شده بود.
وویجر طی یک بیانیه مطبوعاتی از پیشنهاد خرید بایننس استقبال کرده و اذعان کرد که پیشنهاد بایننس یواس، پس از بررسی گزینههای استراتژیک و با هدف به حداکثر رساندن ارزش بازگشتی به مشتریان و سایر اعتباردهندگان در یک بازه زمانی سریع، بالاترین و بهترین پیشنهاد برای داراییهای این شرکت است.
صرافی ارزهای رمزنگاریشده بایننس که چانگپنگ ژائو، مدیرعامل صرافی در سال ۲۰۱۷ میلادی آن را راهاندازی کرد، یکی از بزرگترین و قدرتمندترین صرافیهای رمزارز در جهان است که در همان پنجماهه نخست تأسیس توانست یک میلیون کاربر آمریکایی را از آن خود کند؛ بنیانگذار هوشمندی که به گفته رویترز، در سال ۲۰۱۹ بازوی آمریکایی خود را از بایننس یواس جدا کرد تا بتواند از طریق آن، چهارچوبهای رگولاتوری و نگرانیهای فدرال را نسبت به خود تلطیف کند.
با سقوط افتیایکس و به دنبال آن آلامدا ریسرچ و سپس تکتک شرکتهای در ارتباط با این امپراتوری فروریخته مثل وویجر، کاربران؛ از جمله ۱.۷ میلیون کاربر وویجر در انتظار هستند ببینند چه بر سر داراییهای عزیزشان خواهد آمد. زمانی که اطلاعات قرارداد افتیایکس منتشر شد، کاربران قرار بود در کنار نگهداری از رمزارزهای تحت پشتیبانی افتیایکس، اعتبار حساب نیز دریافت کنند. اما چند هفته بعد، پس از افشای حفرهای چندمیلیارددلاری در ترازنامه افتیایکس و به دنبال آن، سقوط یکباره این صرافی و اعلام ورشکستگی از سوی سم بنکمن فراید، وویجر نیز همچون بسیاری از شرکتهای طرف قرارداد با افتیایکس در رکود رها شد.