پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
اتحادیه اروپا به موضوع یکپارچهشدن اپلیکیشن تیمز مایکروسافت با آفیس ورود کرد / اسلک در برابر مایکروسافت
رگولاتور ضدانحصارطلبی اتحادیه اروپا در پی شکایت شرکت اسلک تکنولوژیز، از رقیبان مایکروسافت درباره تأثیر یکپارچهشدن اپلیکیشن تیمز (Teams) مایکروسافت با محصول آفیس در نفوذ این شرکت سؤال میکند و ممکن است در مرحله بعدی تحقیقاتی را آغاز کند.
به گزارش ایسنا، کمیسیون اروپا در پرسشنامهای که به رقیبان مایکروسافت ارسال کرد و توسط رویترز مشاهده شد، روی دوره ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ متمرکز شده است. مایکروسافت اپلیکیشن تیمز را اوایل سال ۲۰۱۷ برای رقابت با اسلک و شرکتهای دیگر در بازار همکاری گروهی معرفی کرد.
اسلک که توسط شرکت سلزفورس داتکام در ژوئیه خریداری شد، شکایت خود درباره نرمافزار تیمز مایکروسافت را سال گذشته نزد کمیسیون اروپا مطرح کرد. اسلک مدعی است یکپارچهکردن تیمز با آفیس غیرقانونی بوده و از رگولاتور ضدانحصارطلبی اتحادیه اروپا درخواست کرده این دو اپلیکیشن را جدا کند. این شرکت میگوید حذف چت کاری از پیش نصبشده مایکروسافت دشوار است و این شرکت آمریکایی حاضر به ارائه اطلاعات برای بهرهبرداری محصولات رقیب از تیمز و آفیس نشده است.
این شکایت باعث شد کمیسیون اروپا این سؤال را مطرح کند که آیا یکیشدن این دو محصول، به شرکتها دسترسی بیشتری به اطلاعات داده و قدرت بازار آنها را در هر دو بازار افزایش میدهد و همزمان رقابت را برای رقیبانی که تنها یک محصول دارند، دشوارتر میکند. همچنین درباره موانع ورود یا توسعه در بازار اپلیکیشنهای کار گروهی و هزینههای تغییر این اپلیکیشنها برای مصرفکنندگان و اهمیت حفاظت دیتای کاربر پرسش کرده است.
از رقیبان درباره فهرست مشتریانی که به مایکروسافت تیمز یا آفیس یکپارچهشده در آن مهاجرت کردهاند، درصد درآمدی که در این نتیجه از دستدادهاند و همچنین تأثیر یکپارچگی محصولات روی سرمایهگذاری آنها در نوآوری و کیفیت و قیمت محصولاتشان پرسش شده است. در این پرسشنامه درباره تأثیر پاندمی کووید ۱۹ بر افزایش تقاضا برای اپلیکیشنهای همکاری گروهی و وضعیت آن در دوران پساکرونا سؤال شده است.
بر اساس گزارش رویترز، شرکتهای دیگری که اپلیکیشنهای همکاری گروهی فراهم میکنند، شامل زوم، گوگل، فیسبوک و سیسکو هستند.