پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
زمانی که اپلیکیشنهای بانکداری همراه، حکم یک کانال پرداختی پیدا میکند
۵۸ درصد دارندگان تلفنهای همراه هوشمند در انگلستان، برای بررسی وضعیت حساب خود، یک اپلیکیشن بانکداری موبایلی دانلود کردهاند و تقریبا ۵۰ درصد این افراد (که ۶۸ درصدشان زیر ۳۵ سال و ۳۱ درصد آنها هم ۵۵ سال به بالا هستند) جزو کاربران فعال بهشمار میروند.
همچنین ۷۵ درصد کاربران اپلیکیشنهای بانکداری همراه، بیشتر برای بررسی ماندهحساب و تاریخچه تراکنشهایشان، اپلیکیشن خود میشوند.
درواقع این آمار از دل نظرسنجی انجامشده در آوریل سال ۲۰۱۷ بیرون کشیده شده که ۱۵۰۳ مصرفکننده، بین سنهای ۱۸ به بالا که تلفنهای هوشمند و روابط بانکی دارند را هدف قرار داده بود و دادههای جالبی بهدست آمد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
.
بانکداری موبایلی از یک کانال نظارتی منفعل به یک کانال تراکنشی فعال توسعه پیدا کرد
- ۹۵ درصد کاربران اپلیکیشنهای بانکداری همراه گفتهاند دلیل اصلی ورود آنها به سیستم بانکداری همراه، بهخاطر بررسی وضعیت ماندهحسابشان و یا بررسی تاریخچه انجام تراکنشهایشان است.
- کاربران جوان اپلیکیشنهای بانکداری همراه، تمایلات بیشتری برای استفاده از بانکداری همراه دارند و بیشتر سپردهگذاری چک، انتقال پول و پرداختهای فردبهفرد انجام دادهاند.
.
اپلیکیشن Zelle بهخوبی با سازمانهای غیربانکی در فضای پرداختهای فردبهفرد رقابت میکند
- بیش از نیمی از پاسخدهندگان در این نظرسنجی گفتند که در سال گذشته، بدون هیچ استفادهای از سرویسهای مؤسسات مالی، پرداختهای فردبهفرد انجام دادهاند.
- از میان سرویسهای مؤسسات غیرمالی، پیپل بالاترین میزان استفاده را دارد؛ هرچند که اپلیکیشن ونمو دومین اپلیکیشن مورد استفاده نزد کاربران زیر ۳۵ سال است.
- مؤسسات مالی میتوانند با کمک Zelle خدمات مورد نیاز مشتریان را بهتر و راحتتر ارائه دهند:
- از بیشترین پیشرفتهای عنوانشده در خصوص سرویس پرداختهای فردبهفرد مؤسسات مالی میتوان به انتقال پول سریعتر و تعیین هویت سریع دریافتکننده اشاره کرد.
- امنیت و راحتی از مهمترین عوامل در انجام پرداختهای فردبهفرد است، همچنین نمیتوان عواملی مانند راحتی انتقال پول از یک حساب بانکی یا انتقال به یک حساب بانکی و همینطور سرعت انجام پرداخت را ندید گرفت.
.
اقدامات انجامشده در خصوص انجام پرداختهای سریع، به مؤسسات مالی این امکان را میدهد تا سرعت و کنترل موردنیاز مصرفکننده در یک محیط دیجیتال را بهخوبی ارائه دهند.
- ۳۷ درصد پاسخدهندگان با استفاده از تلفن همراه قبوض خود را پرداخت کردند. از این تعداد، ۳۲ درصدشان با استفاده از اپلیکیشن بانکداری همراه مؤسسه مالی خود و ۲۰ درصد هم با استفاده از اپلیکیشن پرداخت قبض، این کار را انجام دادند. (این وسط، ۱۴ درصد هم از هر دو مورد برای پرداخت قبوض خود استفاده کردهاند).
- از میان کسانی که هم از طریق مؤسسات مالی و هم پرداخت قبض مستقیم، پرداخت قبوضشان را انجام دادنند، ۶۹ درصدشان، پرداخت از طریق مؤسسات مالی را ترجیح دادند.
- ۳۱ درصد کسانی که از پرداخت قبض مستقیم استفاده کردهاند، دلیل انتخابشان را انجام سریع پرداخت از این طریق عنوان کردند.
- موضوع سرعت، موضوع مشترکی میان کاربران برای انجام پرداختهای فردبهفرد نیز است.
.
فرصتهای بیشتری برای گسترش بانکداری همراه برای افزایش تجربه پرداخت وجود خواهد داشت
- ۱۴ درصد افراد گفتند که از کنترل کارت استفاده میکنند و ۱۰ درصد دیگر هم گفتهاند که مایل به استفاده از این سرویس هستند.
- ۲۱ درصد افراد گفتهاند که پرداختهای Tap & go انجام میدهند و ۱۶ درصد دیگر هم گفتهاند که اگر این قابلیت از طرف مؤسسه مالی موردنظرشان ارائه شود، از آن استقبال میکنند.
- ۵۴ درصد کاربران اپلیکیشنهای بانکی همراه گفتند که ادغام از طریق اپلیکیشنهای بانکداری همراه از مهمترین عوامل برای انجام پرداختهای Tap & go بوده است.