پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مجموعه قوانین کرادفاندینگ برای بهبود وضعیت SMEها در دبی معرفی شد
دبی هفته گذشته، بهعنوان اولین کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس، مجموعه قوانینی در حوزه کرادفاندینگ (Crowdfunding) ارائه کرده است تا به کسبوکارهای کوچک و استارتآپها، امکان جذب سرمایه راحتتر و سریعتر را بدهد.
درواقع SMEها در کشور دبی با چالشهای بسیاری برای جذب سرمایه روبرو هستند و نزدیک به ۷۰ درصد درخواستهای وام آنها از طرف بانکها رد میشود.
بخش قانونگذاری خدمات مالی دبی (DFSA) برای حوزههای مختلف کرادفاندینگ مبتنی بر وام و سرمایهگذاری، چهارچوبی درنظر گرفته است که طی آن قوانینی برای کسبوکارهای فینتک و همینطور حفاظت از مشتریانشان ارائه میشود.
SMEها حدود ۸۵ درصد کسبوکارها در امارات متحده و بیش از ۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی کشور را تشکیل میدهند و حدود ۴۲ درصد از نیروی انسانی کشور در این حوزه فعالیت میکنند.
تحقیقات اخیر PwC نشان میدهد که در سالهای ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶، ۹۷ شرکت با موفقیت در منطقه تأسیس شدند که از این تعداد، ۲۴ شرکت توسط زنان و ۷۳ شرکت توسط مردان رهبری میشود.
در همین سالها نیز مجموع جذب سرمایههای انجامشده مبلغ ۳.۲۵ میلیون دلار بوده که ۵۲۷.۳۰۰ دلار آن نصیب شرکتهایی شد که به دست زنان رهبری میشود.
پیشبینیها بر این است که در جهان و تا سال ۲۰۲۰، کرادفاندینگهای مبتنی بر وام از مرز ۳۰۰ میلیارد دلار و همچنین کرادفاندینگهای مبتنی بر سهام، از مرز ۹۳ میلیارد دلار عبور کند.
رگولاتوریهای ایالات متحده و بریتانیا، ازجمله کشورهایی هستند که پیش از این، مجموعه قوانینی در حوزه کرادفاندینگ منتشر کردهاند که به مهمترین منبع دسترسی به پول برای شرکتهای کوچک و متوسط (SMEs) بدل شده است.
منبع: Khaleejtimes و Gulfbusiness