راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

10 موضوع مهم و مورد نیاز بانکداری کشور از زبان همتی

مدیر عامل بانک ملی ایران در چهارمين مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و فناوري ضمن بیان این که پژوهش باید به یک فرهنگ تبدیل شود، به وضعیت فعلی پژوهش در شبکه بانکی اشاره کرد و افزود: در بعضی زمینه‌ها پیشرفت‌های خوبی داشته‌ایم ولی عمومی نیست. پژوهشکده پولی و بانکی بسیار خوب عمل کرده است، به گونه‌ای که پژوهش‌های انجام شده در سطح بین‌المللی قابل ارائه است ولی پژوهش‌ها عمومیت ندارد و به حیطه تصمیم‌گیری و عمل نمی‌­رسد. اکنون دولت، دولت تدبیر است و مصمم است که مشکلات را حل کند. شایسته است چهار یا پنج موضوع مبتلا به شبکه بانکی، مورد پژوهش قرار گیرد تا با اتکا به نتایج آن و اتخاذ راهکارهای مناسب، سیستم بانکی از حالت فعلی خارج شود.

 مدیرعامل بانک ملی ایران در ادامه سخنان خود اظهار داشت: «در کشورهای مهم پیشرفته، تا هفت درصد تولید ناخالص داخلی در زمینه پژوهش مصرف می‌­شود در حالی‌که این رقم در کشور ما حدود چهاردهم درصد است. در همه برنامه‌های توسعه رقم بسیار بالایی پیش‌بینی کرده بودند ولی نرسیدیم که امیدوارم با به کارگیری رهنمودهای مقام معظم رهبری بتوانیم در چشم انداز سال ۱۴۰۴ به رقم چهار درصد برسیم.»

 رئیس هیأت مدیره بانک ملی ایران در بخش‌های دیگری از سخنان خود چند موضوع مهم و مورد نیاز بانکداری کشور را مطرح کرده و انجام پژوهش‌های کاربردی در زمینه‌ها‌ی زیر را خواستار شد.

  1. میزان بهینه تعداد بانک‌ها و شعب بانکی و پاسخگویی به نیازهای کشور
  2. بهره‌وری و دلایل عدم تحقق سهم مورد انتظار در برنامه‌های توسعه بویژه در سیستم بانکی
  3. نظارت بهینه بانک مرکزی و حد و مرز آن در شبکه بانکی
  4. آسیب‌شناسی بحث مطالبات معوق
  5. مشتری مداری و شناسایی نیازهای واقعی مردم نسبت به بانک‌ها
  6. سطح مطلوب پایه پولی و ضریب فزاینده پولی و میزان و نحوه تاثیرگذاری هرکدام در تورم
  7. امنیت در شبکه و سیستم‌های IT نظام بانکی
  8. نحوه جبران خدمات مدیریت و کارکنان شبکه بانکی
  9. نحوه قرار گرفتن تسهیلات و منابع مالی در خدمت تولید
  10. مدیریت ریسک و توانگری بانک‌ها در ایفای تعهدات

منبع: پژوهشکده بانکی و پولی

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.