پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
با تعطیلی سه بانک دیگر: تعداد بانکهای ورشکسته آمریکا به ۶۸ مورد رسید
مقامهای بانکی آمریکا روز جمعه از ادامه فعالیت سه بانک دیگر در ایالتهای فلوریدا، جورجیا و ایلینویس جلوگیری کردند تا تعداد بانکهای ورشکسته این کشور از ابتدای سال ۲۰۱۱ به بیش از ۶۸ مورد برسد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از آسوشیتد پرس، بحران مالی و اقتصادی ۲۰۰۸ همچنان فشار سنگینی را بر سیستم بانکی و مالی آمریکا وارد می کند .
از ابتدای سال ۲۰۱۱ تاکنون ۶۸ بانک در آمریکا ورشکسته شده اند. در مدت مشابه سال قبل بیش از ۱۱۸ بانک آمریکایی ورشکست شده بودند .
بر اساس این گزارش موسسه بیمه پس انداز های آمریکا اعلام کرد لیدین پرایوت بانک در ایالت فلوریدا با ۱.۷ میلیارد دلار دارایی و ۱.۲۴ میلیارد دلار پس انداز اعلام ورشکستگی کرده است . سوثرن نشنال بانک در ایالت جورجیا نیز با ۱۶۴.۶ میلیون دلار دارایی و ۱۵۹.۷ میلیون دلار پس انداز و فرست چویس بانک در ایالت ایلینویس نیز با ۱۴۱ میلیون دلار دارایی و ۱۳۷.۲ میلیون دلار پس انداز اعلام ورشکستگی کرده اند . پیش بینی می شود ورشکستگی لیدین پرایوت بانک بیش از ۲۹۳.۲ میلیون دلار به موسسه بیمه پس اندازهای آمریکا زیان وارد کند . ورشکستگی فرست سوثرن بانک نیز بیش از ۳۹.۶ میلیون دلار و ورشکستگی فرست چویس بانک نیز بیش از ۳۱ میلیون دلار به این موسسه زیان وارد خواهد کرد .
در سال گذشته بیش از ۲۹ بانک در ایالت کالیفرنیا ورشکسته شدند . از ابتدای امسال تا کنون نیز ۱۰ بانک در این ایالت ورشکست شده است .
تعداد بانکهای ورشکسته آمریکا در سال ۲۰۱۰ به ۱۵۷ مورد با ۹۲ میلیارد دلار دارائی رسید. در سال ۲۰۰۹ نیز بیش از ۱۴۰بانک با ۱۶۹ میلیارد دلار دارائی در آمریکا ورشکست شده بودند. ورشکستگی بانکهای آمریکا در سال ۲۰۱۰ ۲۱ میلیارد دلار به این موسسه زیان وارد کرده است. در سال ۲۰۰۸ نیز ۲۵ بانک و در سال ۲۰۰۷ تنها سه بانک در آمریکا ورشکست شده بودند .