پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
کارنگ سیوهشتم به همراه شماره هشتم رمزارز منتشر شد
جدیدترین شماره از مجله هفتگی اقتصاد نوآوری ایران، کارنگ با گزارشها، تحلیلها و گفتوگوهای متنوع منتشر شد. در شماره سیوهشتم کارنگ صادق محمدی در گفتوگویی مفصل از کسبوکار مدیانا و راهکارهای جامعی که به کسبوکارهای دیگر ارائه میدهد، گفته است. محمدی با تشریح ابعاد مختلف بازار مارکتینگ مبتنی بر پیامک در ایران مشکلات رگولاتوری را مهمترین مانع رشد این بازار دانسته است.
او چالش دریافت خط خدماتی را مهمترین مسئله این بازار میداند که گرفتاریهای زیادی، بهویژه برای کسبوکارهای نوآور کوچک و متوسط ایجاد کرده است؛ چالشی که ناشی از تفسیر یک قانون سازمان تنظیم مقررات است که بر اساس همان، اپراتورهای همراه بهدرستی با کسبوکارها همراهی نمیکنند.
در گزارش دیگری، کارنگ به مسئله لجستیک در کسبوکارهای نوآور و موانع توسعه آن پرداخته است. اینکه در آینده این بخش از اقتصاد نوآوری ایران برای رسیدن به سهم بازار مطلوب چه مشکلاتی را باید حل کند و چرا حملونقل در کسبوکارهای نوآور و آنلاین به یک پاشنهآشیل بزرگ تبدیل شده است. نگاهی به برخی راهکارهای کسبوکارهای نوآور این حوزه که این روزها در ایران در حال فعالیت هستند، بخش دیگری از این پرونده است.
کارنگ در یادداشتی تحلیلی به این پرسش هم پاسخ داده که چرا در روزهایی که بورس بیش از هر زمان دیگری نیازمند ورود شرکتهای تازهنفس است، عرضه اولیه برخی از این شرکتها با چالش و مانع روبهرو شده است.
در هشتمین شماره از ضمیمه هفتگی «رمزارز» هم تحولات اخیر رگولاتوری این حوزه با نگاهی تحلیلی بررسی شده است. کارنگ، در یک گزارش بلند با مرور همه طرحها و گمانهزنیهای اخیر به این سؤال پاسخ داده که سیاستگذاری حوزه رمزارزها، بهخصوص در حوزه تبادل که قلب تپنده این بازار است، با چه نگاهی باید انجام شود و انتظارات کسبوکارهای نوآور ایرانی در این ماجرا از سیاستگذاران مختلفی که این روزها داعیه تنظیمگری این فضا را دارند، چیست!
مرور بازارهای جهانی و فرازوفرود رمزارزهای برتر بازار، بررسی استارتاپهای رمزارزی دنیا و واکنش مؤسسات و شرکتها و بانکهای سرمایهگذاری در بازار رمزارز از دیگر مطالب هشتمین شماره «رمزارز» کارنگ است؛ به همین دلیل ورود شرکتهایی چون گوگل، فیسبوک و شرکتهایی چون جیپی مورگان و تحلیل رفتار آنها در حوزه سرمایهگذاری روی استارتاپهای رمزارزی در مطالب متنوعی تشریح شده است.
نسخه جدید کارنگ و رمزارز را میتوانید بهصورت رایگان از اینجا دانلود کنید.