پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
حمید محمدی بابت فیلتر شدن واندیآف عذرخواهی کرد
محمدی: ریاست اتحادیه یک کار تماموقت است و نباید با منافع کسبوکاری اعضای آن تضاد داشته باشد
حمید محمدی، رئیس اتحادیه کسبوکارهای مجازی و مدیرعامل دیجیکالا با پذیرفتن قصور صورتگرفته در ماجرای کسبوکار واندیآف ضمن عذرخواهی تلویحاً گفته که از ریاست این اتحادیه کنار خواهد کشید. او همچنین راهکارهایی را برای بهبود فرایندهای اتحادیه پیشنهاد داده است.
محمدی در یک رشتهتوییت نوشت: «بر اساس قولی که داده بودم، اتفاقی را که برای 1dayoff افتاده بود، پیگیری کردم. متوجه شدم در فرایند بررسی، دقت لازم به عمل نیامده و شنبه صبح با فوریت درخواست رفع فیلتر از سمت اتحادیه ارسال شد. بخشی از مسئولیت این ناهماهنگی با اتحادیه است و بابتش عذرخواهی میکنم.
مستندات نشان میدهد پیش از نامهای که امضا کردم، درخواست عضویت توسط کسبوکار در سامانه ایرانیان اصناف ثبت شده بود. به محض اطلاع از فیلتر شدن تلاش کردیم با مدیر کسبوکار برای حل مشکل تماس بگیریم که متأسفانه پاسخگو نبودند. امیدوارم بعد از این با تعامل بهتر شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم. در روزهای آخر حضورم در اتحادیه درسآموختههایی از این مسیر داشتم که در کلابهاوس دیشب گفتم و در ادامه بهطور کاملتر به آنها اشاره میکنم. مشتاقم فعالان اکوسیستم و اعضای اتحادیه هم نظراتشان را به اشتراک بگذارند:
- عدم اطلاعرسانی درست و مؤثر در چهار سال گذشته در مورد فلسفه وجودی اتحادیه، انتخاب هیئتمدیره، نهادهای بالادستی، فرایندها و اختیارات و مسئولیتهای اتحادیه
- نیاز به حضور افراد صنفی در کنار افراد کسبوکاری در هیئتمدیره
- حلوفصل تضادهای درونگروهی بین اتحادیه و نظام صنفی و سایرین
- ریاست اتحادیه باید تماموقت و صنفی باشد، نه کسبوکاری
- مدیرعامل یک کسبوکار مشغله دارد و تماموقت نیست و با چالش تضاد منافع هم روبهروست
- استفاده از ظرفیت تعداد بیشتری از کسبوکارها در کمیسیونها و کارگروهها برای کمک به اتحادیه
- برگزاری نشستهای دورهای با کسبوکارها
- چانهزنی برای اصلاح قانون نظام صنفی یا اختصاص قانون خاص برای کسبوکارهای آنلاین
- بازنگری کامل فرایندهای داخلی جهت اطمینان از تطبیق آنها با شرایط کسبوکارهای آنلاین
- پیادهسازی راهکاری برای عدم دریافت حق عضویت از کسبوکارهای کوچک و نوپا
- دستهبندی کسبوکارها در سایزهای مختلف مثل نوپا، کوچک، بزرگ، خیلی بزرگ و تعریف الزامات جداگانه بهطوری که کسبوکارهای نوپا و کوچک از برخی ضوابط دستوپاگیر معاف باشند
- برگزاری مجمع سالانه با حضور همه اعضا و کسبوکارها برای گزارشدهی
و در پایان امیدوارم در دور بعدی، هیئترئیسه جدید اتحادیه بتوانند با تغییر قانون نظام صنفی یا توافق جدید، فیلترینگ را بهعنوان ابزار قانونی مقابله با تخلف حذف کرده و روشهای بازدارنده جدیدی را جایگزین کنند. البته همه میدانیم این فرایند بسیار سخت و زمانبر است.»