پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
استارتاپها برای حل یک مشکل به پاستور رفتند / اعتراض به اینماد اجباری در همسایگی دفتر رئیسجمهور
هیئترئیسه کمیسیون اقتصادی نوآوری و تحول دیجیتال اتاق تهران به همراه جمعی از استارتاپهای حوزه فینتک به دیدار رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری رفتند و با محمدصادق خیاطیان که از افراد نزدیک به رئیسجمهور نیز هست، پیرامون چالشهای اجباریشدن اینماد و پیامدهایی که این تصمیم میتواند برای اکوسیستم استارتاپی کشور و حوزه پرداختیاری به همراه داشته باشد، به گفتوگو نشستند.
فرزین فردیس، رئیس و افشین کلاهی، نایبرئیس کمیسیون تحول دیجیتال به همراه مهدی شریعتمدار، رئیس انجمن فینتک؛ رضا قربانی، رئیس کمیسیون فینتک سازمان نظام صنفی رایانهای و مصطفی نقیپورفر، دبیر انجمن فینتک در این دیدار اعتراض قاطبه اکوسیستم حوزه استارتاپ کشور از تصمیم چندی پیش بانک مرکزی و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی را بیان کردند و آن را عامل دیگری برای سوقدادن نخبگان و فعالان حوزه استارتاپ به مرزهای خروج از کشور دانستند.
در مقابل محمدجواد هادی، معاون تسهیل تجاری و توسعه کاربردهای مرکز توسعه تجارت الکترونیک در این نشست به دفاع از اجباریشدن اینماد پرداخت و دلایل این تصمیم را عنوان کرد.
این در حالی بود که رئیس مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری، پیشنهاد طرح این چالش در معاونت حقوقی ریاستجمهوری را مطرح کرد و با اعلام اینکه پیامدها و تصمیماتی که به پیکره اقتصاد فناوری و استارتاپی کشور آسیب میزند، از سوی دولت بادقت رصد میشود، تصریح کرد: «مسئله اجباریشدن اینماد طی گفتوگو میان ذینفعان، قابل حلوفصل است.»
شایان ذکر است؛ دریافت اینماد تا پیش از این برای صاحبان کسبوکارهای اینترنتی، اختیاری بود، اما از مردادماه امسال و بهدنبال اجرای آییننامه ماده ۱۴ الحاقی قانون مبارزه با پولشویی مصوب هیئت دولت دوازدهم ـ که بر اساس آن شرکتهای پرداختیار ملزم به دریافت اینماد از مشتریان خود شدند ـ اخذ این نشان اجباری شد.