پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مجری تامين برق مراكز استخراج رمزارزها: مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز روزانه 20 میلیارد تومان خسارت وارد میکنند
به گفته مجری تامين برق مراكز استخراج رمز ارز، تحميل هزينه های هنگفت استخراج غیرقانونی رمزارز به اقتصاد كشور موجب ركود صنايع و تعطيلی كارخانه ها و همچنين افزايش بيكاري و تورم شده است. همچنین با توجه به اين كه برای توليد برق در نيروگاه هاي حرارتی كشور گاز طبيعی با قيمت يارانه ای به مصرف میرسد، ميزان يارانهای كه اين افراد، برخلاف قانون از آن بهره میبردند به حدود 20 ميليارد تومان در روز بالغ میشد.
شناسایی و جمعآوری مراکز غیرقانونی استخراج رمزارز یکی از راهکارهایی است که نهادهای مسئول معتقدند، بیشترین اثرگذاری را در مدیریت مصرف برق داشته است. هرچند اطلاعات کاملا شفاف و روشنی از میزان مصرف برق مزارع استخراج رمزارز غیرقانونی در دست نیست، اما این موضوع باعث نشده تا جوایز میلیونی برای معرفی این مراکز غیرقانونی راهگشا نباشد. گزارشهایی که منجر به کشف مراکز غیرقانونی شوند تا سقف ۲۰ میلیون تومان جایزه نقدی دریافت خواهند کرد. این جایزه نقدی در شرایطی است که مراكز غيرمجاز استخراج رمزارز ، روزانه ۲۰ ميليارد تومان از منابع اقتصادي كشور را به غارت مي بردند.
از همین رو است که محمد خدادادی بهلولی، مجری تامين برق مراكز استخراج رمز ارزها، با بيان اين كه مجموعه صنعت برق تاكنون با همكاری نيروی انتظامی و همراهی قضات، موفق به كشف و جمع آوري تعداد قابل توجهی دستگاه استخراج رمزارز با ظرفيتی نزديک به 600 مگاوات شده است، گفت: «در صورتی كه اين تعداد دستگاه كشف و جمع آوری نشده بود، مالكان آنها با رفتار سودجويانه هم اكنون نيز مشغول به سواستفاده از برق يارانه ای برای كسب ثروت غيرقانونی بودند.»
مجری تامين برق مراكز استخراج رمزارزها با اشاره به اینکه، براساس قانون، استفاده از هرگونه انشعاب برق با تعرفه يارانه ای شامل انشعاب برق خانگی، تجاری، صنعتی، كشاورزی و … براي استخراج رمزارزها در كشور غيرمجاز است، افزود: «انجام اين عمل خلاف قانون و در واقع كسب كردن سود نه از طريق يك فعاليت اقتصاديِ اشتغالزا و مولد بلكه با سواستفاده از يارانه حامل های انرژی متعلق به آحاد ملت ايران، است.»
خدادادی در ادامه توضیحات خود به سودجويي غيرقانونی از محل يارانه ها نیز اشاره کرد و ادامه داد: «این موضوع نیز نيز باعث تحميل هزينه های هنگفتی به اقتصاد كشور شده است كه از جمله آنها میتوان به دامن زدن به ركود صنايع و تعطيلی كارخانه ها و همچنين افزايش بيكاري و تورم اشاره كرد. با توجه به اين كه برای توليد برق در نيروگاه هاي حرارتی كشور گاز طبيعی با قيمت يارانه ای به مصرف میرسد، ميزان يارانهای كه اين افراد، برخلاف قانون از آن بهره میبردند به حدود 20 ميليارد تومان در روز بالغ میشد.»
او همچنین با ارائه توضیحاتی درباره استفاده برخی سودجویان از دستگاههای غیرمجاز افزود: «در حقيقت سودجوياني كه از دستگاههای استخراج رمزارز غيرمجاز جمع آوري شده توسط وزارت نيرو استفاده مي كردند، روزانه مبلغ 20 ميليارد تومان از منابع كشورمان (كه متعلق به آحاد مردم است) را به غارت مي بردند و بدون ايجاد هيچ گونه شغل و ارزش افزوده اي براي كشور و صرفا با سوءاستفاده از يارانه حامل هاي انرژي به ثروت اندوزی میپرداختند.»
مجری تامين برق مراكز استخراج رمزارزها تاکید کرد: «مطابق قانون، كليه اين افراد متخلف كه دستگاه های آنها كشف و ضبط شده است، مكلفند نسبت به بازپرداخت يارانه های مورد اشاره اقدام کنند و علاوه بر اين، با معرفي به مراجع قضايی توسط وزارت نيرو؛ جرايم سنگين ديگري نيز شامل آنها خواهد شد. همچنین در خصوص نحوه معرفی و پاداشی كه به گزارش دهندگان اختصاص پیدا میکند، سه راهكار برای ارائه اطلاعات اين مراكز وجود دارد كه شامل درج اطلاعات مراكز مورد اشاره در سامانه اينترنتي شركت توانير به آدرس www.tavanir.org.ir/samaat، اعلام از طريق سامانه تلفنی 121 و يا مراجعه حضوري به واحد حراست شركت برق محل زندگی خود است.»
او در پایان تاکید کرد: «علاوه بر این به افراد اطمینان خاطر داده میشود که اطلاعات و مشخصات هويتی گزارش دهندگان به صورت كاملا محرمانه نزد وزارت نيرو حفظ میشود و به گزارش هايی كه منجر به كشف مراكز غيرمجاز استخراج رمزارز شود، تا سقف 20 ميليون تومان پاداش نقدی تعلق میگيرد.»