پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل آغاز شده است / چین دارای ۳۴ درصد از حق اختراعات اینترنت ۵G
بر اساس تازهترین تحقیقات و گزارشهای منتشرشده، بالغبر ۳۴ درصد از پتنتهای جدید مربوط به شبکه اینترنت 5G در کشور چین به ثبت میرسد. ازآنجاکه اخبار نسل جدید اینترنت5G در گوشه و کنار جهان منتشرشده و کاربران بسیاری نیز در انتظار اجرای آن هستند، کشورهای زیادی با همکاری بزرگترین اپراتورهای اینترنت و غولهای تکنولوژی در جهان درصدد برقراری این نسل جدید از اینترنتاند.
به گزارش ایسنا، اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامهای را برای توسعه گروه ارتباطات بینالمللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن آغاز کرد و درنتیجه رسما یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و ازآنپس شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک به دنبال برقراری و راهاندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالاتمتحده آمریکا، استرالیا و غیره هستند و از تواناییها و برنامههای خود در این زمینه رونمایی میکنند.
طبق گزارشی که در یکی از وبسایتها آمده است، چین که همواره یکی از برترین و پیشگامترین کشورهای فعال در حوزه فناوری در جهان به شمار میرود و میزبان خیل عظیمی از شرکتهای عظیم تکنولوژی است، حالا بر اساس آمار و گزارشهایی که توسط یک مؤسسه تحقیقاتی بهدستآمده است، بالغبر ۳۴ درصد از پتنتهای مربوط به شبکه اینترنت ۵G را به خود اختصاص داده و این بدان معناست که از بسیاری دیگر از کشورهای پیشرفته و فعال در این حوزه نظیر ایالات متحده آمریکا، کانادا، کره جنوبی، انگلستان و بسیاری دیگر از کشورهای اروپایی نظیر فنلاند نیز بالاتر قرار گرفته است.
چندی پیش بود که کارشناسان و تحلیلگران حوزه فناوری اطلاعات اعلام و برآورد کرده بودند که چین به سرعت در حال پیشرفت در زمینههای متعدد از جمله توسعه زیرساختهای تکنولوژی است و به نظر میرسد در آیندهای نزدیک گوی رقابت را از همه کشورهای جهان علیالخصوص ایالات متحده آمریکا که در این زمینه همواره مدعی بوده و میزبان هزاران غول تکنولوژی موفق در جهان بوده است، خواهد ربود.
بر اساس تحقیقات و آمارهای این مؤسسه پژوهشی که در ماه مارس ۲۰۱۹ میلادی منتشرشده است، تاکنون بالغبر ۳۴ درصد از پتنت و حق اختراعات مربوط به شبکه نسل پنجم اینترنت ۵G در چین، ۲۵ درصد آن در کره جنوبی، ۱۴ درصد به ایالات متحده آمریکا و فنلاند، هشت درصد به سوئد و پنج درصد آن نیز به تایوان، کانادا، انگلستان و ایتالیا تعلق داشته است. این در حالی است که سهم کشورهای خارج از این لیست، کمتر از یک درصد گزارششده است.
کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و غیره با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵G هستند و در این زمینه فعالیتهای گستردهای را انجام دادهاند.
بسیاری از بزرگترین شرکتهای مخابراتی و اپراتورهای فعال در جهان نظیر نوکیا، اریکسون، هواوی، آل جی، اسپرینت و غیره به شدت در حال رقابت برای راهاندازی نخستین شبکه اتصال به اینترنت نسل پنجم ۵G هستند. نسل پنجم شبکه تلفن همراه ۵G، استانداردهای پیشنهادی برای نسل جدید ارتباطات سیار است که پس از نسل چهارم شبکه تلفن همراه فعلی ارائه میشود.