راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

سرمایه‌گذاری در حوزه ICO طی ۱۰ ماه گذشته ۹۵ درصد کاهش داشته است

طی ۱۰ ماه گذشته علاقه به فروش توکن به طور چشمگیری کاهش پیدا کرده است و سرمایه‌گذاری در این حوزه حدود ۹۵ درصد سقوط کرده است امابه هر حال مطالعات جدید نشان می‌دهد که بازار ICO همچنان نسبت به دو سال گذشته بسیار بزرگتر شده است.

براساس داده‌های منتشرشده توسط پلتفرم تجزیه‌وتحلیل رمزنگاری‌شده Coinschedule، سرمایه‌گذاری روی استارت‌آپ‌هایی که ICO ارائه می‌دهند از ۵/۸ میلیارد دلار در مارس سال ۲۰۱۸ به ۲۹۱ میلیون دلار در ژانویه سال ۲۰۱۹ رسیده است.

علی‌رغم کاهش قابل توجهی که در فروش توکن شاهد هستیم، اما در اولین ماه سال ۲۰۱۹، عرضه اولیه ارزهای رمزنگاری‌شده توانست ۷۰ درصد جذب سرمایه بیشتری نسبت به ژانویه سال ۲۰۱۷ به دست آورد.

با وجود سقوط قیمت ارزهای رمزنگاری‌شده در سال ۲۰۱۸، اما پروژو‌های فروش توکن بسیاری در آن راه‌اندازی شد و سال ۲۰۱۹، به نسبت برای حوزه ICO، سال آرامی بوده است. کمتر از ۵۰ پروژه در هفته اول ژانویه راه‌اندازی شد و تنها ۶ میلیون دلار سرمایه توسط ۴۲۴ ارز ارائه‌شده، جذب شد و براساس گزارش بیت‌کوین دات کام، این کمترین میزان سرمایه جمع‌آوری‌شده طی یک هفته از سال ۲۰۱۷ تاکنون بوده است.

گزارش منتشرشده دیگری نشان می‌دهد که عرضه اولیه ارزهای رمزنگاری‌شده در سه ماهه چهارم سال گذشته نسبت به سه ماهه سوم همان سال، ۲۵ درصد کمتر سرمایه به دست آورده است. بنابر گزارش آی‌سی‌اوبنچ، تقریبا ۶۰۰ ICO در سه ماهه چهارم سال ۲۰۱۸ انجام شده اما مجموع سرمایه جمع‌آوری‌شده در آن سه ماهه با ۴۰۰ ملیون دلار کاهش، به ۱/۴ میلیارد دلار رسید.

داده‌های Coinschedule نشان می‌دهد که ماه‌های مارس و ژوئن سال گذشته به ترتیب با ۴ میلیارد دلار و ۵ میلیارد دلار، بیشترین سرمایه‌گذاری در ICOها صورت گرفته است. همچنین فهرستی از ۱۰ توکن برتر فروخته‌شده نیز موجود است و توکن Eos با جذب ۴/۱ میلیارد دلار در صدر این فهرست قرار دارد.

در ادامه این فهرست پیش‌فروش عرضه اولیه ارز رمزنگاری‌شده تلگرام با ۱/۷ میلیارد دلار و پیش‌فروش خصوصی ارز پترو ونزوئلا با ۷۳۵ میلیون دلار در رتبه دوم و سوم قرار دارند.

ICO‌های انجام‌شده در بخش‌بندی‌های مختلف هم به صورت جدول ارائه شده است. این دسته‌بندی نشان می‌دهد که ۲۴/۱ درصد سرمایه‌ها توسط استارت‌آپ‌هایی جذب شده که پروژه‌های زیرساختی داشتند. بخش مالی هم با جذب ۱۶/۲ درصد سرمایه‌ها دومین بخش بزرگ جذب سرمایه در حوزه ICO به حساب می‌آید. بخش‌های مربوط به ارتباطات، تجارت و سرمایه‌گذاری و استارت‌آپ‌های ارائه‌دهنده سرویس‌های پرداختی هم به ترتیب در جایگا‌ه‌های بعدی قرار می‌گیرند.

منبع: Bitcoin.com

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.