راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

عرضه ۳۰۰دستگاه خود پرداز ایرانی شرکت خدمات انفورماتیک به بانک ملی

همزمان با سال تولید ملی و حمایت از سرمایه و کار ایرانی شرکت خدمات انفورماتیک با انعقاد قراردادی متعهد به تحویل ۳۰۰ دستگاه از اولین خودپرداز ایرانی با نام فرادیس ۲۱۰ از نوع دیواری به بانکی ملی ایران شد.به گزارش مدیریت روابط عمومی به نقل از مهندس فرامرز خالقی معاون بازاریابی و فروش در بازدیدی که مهندس خاتونی رئیس اداره انفورماتیک و خدمات IT بانک ملی ایران به همراه معاونین خود از خط تولید این خودپردازها داشتند؛

وی ضمن تقدیر از عملکرد شرکت در این حوزه بر ضرورت حمایت از چنین اقداماتی در راستای تقویت و ارتقاء کمی و کیفی تولیدات داخلی تاکید نمود و حمایت این بانک را از چنین فعالیت هایی اعلام کرد. مهندس خالقی با اشاره به این موضوع که برای حمایت از تولیدات داخلی با دو چالش اساسی در بخش ساختار و عملکرد روبرو هستیم، متذکر شد: برای رفع این چالش‌ها بالاخص در امر ساختاری باید به سمت حذف محدودیت های رقابت حرکت کنیم؛ چراکه رقابت سالم و نامحدود می‌تواند کارآمدی و بهره‌وری را افزایش داده و بسیاری از شرایط نامطلوب حاکم بر بازار کسب و کار را بهبود می‌بخشد. هر چند در این میان نباید از محدودیت‌های انتقال برخی تکنولوژهای روز دنیا غافل شد.

مهندس خالقی در خصوص کم و کیف تولید خودپردازهای داخلی یادآور شد: متخصصان و کارشناسان متبهر این شرکت با تلاش خود به محصولی دست یافتند که از قابلیت رقابت با برندهای برتر دنیا برخوردار است. وی در خصوص تاثیرات احتمالی تحریم در روند تولید این خود پردازها گفت: تمهیدات لازم در این خصوص در نظر گرفته شده است از این بابت نگرانی محسوسی وجود ندارد. لازم به ذکر است از آنجایی که به استثنای برخی ماژول‌ها که تولید آن مقرون به صرفه نیست سایر قسمت‌های خودپرداز در داخل کشور و با حمایت از سرمایه و کار ایرانی تولید می‌شود.

وی در ادامه تاکید کرد باید بحث حمایت از تولید داخلی به طور جدی در دستور کار مسئولین امر در هر بخشی قرار گیرد تا این محصولات در رقابت با مشابه خارجی خود با مشکل مواجه نشوند. مهندس خالقی اشاره نمود در صورت حمایت مدیران ذیربط و حضور جدی و موثر در صحنه رقابت و مناقصه‌های آتی می‌توان سهم قابل ملاحظه‌ای را در اندک زمان با توجه به قابلیت‌های این محصول متصور بود. در خاتمه متذکر شد: رشد اقتصاد، متاثر از رشد عوامل تولید و رشد بهره‌وری عوامل تولید است و از آنجایی که رابطه ستانده‌ها و نهاده‌ها در فرآیند تولید را بهره‌وری می‌نامند لذا می‌توان با ارتقای بهره‌وری به اهداف عالی در تولید دست یافت هر چند نمی‌توان بدون توجه به هر یک از ۲ عامل فوق به نتیجه مطلوب رسید.

منبع: مدیریت روابط عمومی شرکت خدمات انفورماتیک

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.