پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تب بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده در شیراز هم بالا گرفت
در سالهای گذشته هر چقدر استارتآپها توانستهاند در پایتخت سروصدا به پا کنند و تاثیرگذار باشند، شهرهای دیگر کشور کمتر دیده شدهاند. در حالی که نمیتوان از پتانسیلها و ظرفیتهای سایر مناطق کشور در این حوزه چشمپوشی کرد و فعالیتهایی که به تازگی آغاز شده است را نادیده گرفت. شیراز را میتوان نمونه عینی این موضوع دانست که کاملاً آرام و بی و سر وصدا و با سرعتی مناسب، در حال پیمودن مسیری است که بتواند بعد از تهران، به قطب استارتآپی کشور تبدیل شود. فضای استارتآپی که تقریباً از یک سال پیش در این شهر و با فعالیت شتابدهنده دیموند و همکاری مرکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاه شیراز رونق گرفته است، میتواند در سالهای آتی حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد.
رویداد بلاکچین در حوزه فناوریهای مالی روز پنجشنبه 30 آذر ماه 96 در ساختمان مدیریت دانشگاه شیراز برگزار شد. این رویداد با همت مرکز نوآوری دانشگاه شیراز، هاب شیراز، استارتآپ فین تکی پیمنت اکسپرس و انجمن بلاکچین ایران برگزار و با استقبال خوب دانشجویان و علاقهمندان حوزه بلاکچین و ارزهای رمزنگاری شده در شیراز مواجه شد.
هیجان بالای قیمت ارزهای دیجیتال در هفتههای گذشته باعث شده بود که شور و اشتیاق زیادی در حوزه بیتکوین و سایر ارزهای دیجیتالی و همچنین فناوری پشت آن یعنی بلاکچین در بین دانشجویان و فعالان حوزه استارتآپی در شیراز وجود داشته باشد.
از طرفی فعالیت چندین استارتآپ فینتکی در این شهر که از معروفترین آنها میتوان به پیمنت اکسپرس، پیمنت 24، دریاپ و آپارنو اشاره کرد، شیراز را به هاب فینتک جنوب ایران تبدیل کرده است و در افزایش توجهات به سمت ارزهای دیجیتال تاثیرگذار بوده است.
رویداد مذکور با ارائه سپهر محمدی مدیرعامل انجمن بلاکچین آغاز شد. محمدی در ارائه خود مفاهیم اولیه بلاکچین را برای حضار تشریح کرد و در ادامه به سراغ ارزهای رمزنگاری شده رفت و به تشریح تفاوتهای بیتکوین و اتریوم به عنوان دو ارز شاخص که به لحاظ تکنولوژی که در پس آنها قرار دارد، ارزش توجه بیشتری دارند، پرداخت. محمدی در این باره گفت: «اگر بیت کوین نوآوری زیادی به عنوان نخستین ارز دیجیتالی داشت، اتریوم و قراردادهای هوشمند آن چندین برابر بیتکوین نوآوری داشته است.»
در ادامه محمدی، شرقی و سبحانی از اعضای انجمن بلاکچین ایران به سؤالات متعدد حاضرین در همایش پاسخ دادند.
بخش بعدی رویداد به ارائه احسان الله نیک آیین بنیان گذار استارتآپ فین تکی دریاپ اختصاص داشت. وی ارائه خود را در خصوص موضوع ماینینگ و استخراج ارزهای رمزنگاری شده آغاز کرد و از تجربههای شخصی خود در زمینه استخراج ارز کمتر شناخته شده «مگی» برای حاضرین گفت. روی صحبت نیک آیین با علاقه مندان حوزه ماینینگ این بود که اگر در این مسیر تازه کار هستید ابتدا سراغ ارزهای دیجیتال معروف مانند بیت کوین و اتریوم که الان دیگر به سختی استخراج میشود، نروید بلکه ابتدا با ارزهای کمتر شناخته شده شروع کنید.
سؤالات زیاد و طولانی شدن مدت زمان پرسش و پاسخ حاضرین با سخنرانان موجب شد بخش سوم رویداد که پنل تخصصی در مورد خریدوفروش ارزهای رمزنگاری شده بود از برنامه حذف شود. با این حال میثم عبداللهی بنیانگذار استارتآپ پیمنت اکسپرس و از اعضای اصلی برگزارکننده رویداد، این قول را به علاقهمندان داد تا در آینده نزدیک نشستهای متعدد و تخصصی در زمینه بلاکچین، بیتکوین و ارزهای رمزنگاری شده برگزار شود.
انجمن بلاک چین و کوینیکس ثبت شده نیستند و سپهر محمدی نه مجوز از بانک مرکزی دارد نه نماد اعتماد برای شتابدهنده دانشگاه شیراز متاسفم که از ایشان دعوت کردند …به خاطر افزایش چشمگیر ارز دیجیتال و وضعیت بد اقتصادی عده ای از این وضعیت سو استفاده می کنند…
« ارز رمز پایه cryptocurrency فرصتی تاریخی » برای« اقتصاد انرژی محور » ایران
بیت کوین Bitcoin« فاز صفر » ارائه ارزهای رمز پایه بین المللی است
بیت کوین Bitcoin و ارزهای رمز پایه مشابه یک مشق شب اولیه برای تولید « پول موازی بین المللی » است
ارزهای رمز پایه در پاسخگوی به دو نیاز اساسی بین المللی ارائه و یا مطرح خواهند شد
– شکستن انحصار ارزهای کاغذی، ناعادلانه و بدون پشتوانه بین المللی
– ضرورت مبادله مالی مطمئن بدون کنترل مرکزی ، سریع، محرمانه، در مقیاس بین اللملی است
بیت کوین Bitcoin بر امواج تکنولوژی « بلاکچین Block Chain» سوار شده است که ظرفیت عظیم تکنولوژی « بلاکچین Block Chain» برای حذف مطمئن مرکزیت برای کنترل در سطح بین المللی عرضه نموده است
آینده از آن ارزهای رمز پایه cryptocurrency ای خواهد بود که از سکتورهای اقتصادی Economic sector خاصی منشأ گرفته باشند مثلا بخش نفت و انرژی، بخش تولید دارو، بخش تولیدات کشاورزی، بخش صنعت بانکداری و بیمه … بین آین ارزهای رمز یایه cryptocurrency مبادلات ارزی وسیع، باپشتوانه واقعی، محرمانه، و در مقیاس بین المللی خواهدگرفت
بیت کوین Bitcoin درست است که از تکنولوژی « بلاکچین Block Chain» استفاده نموده است اما دو کار بی ارزشی در بطن ان نهفته است
– استخراج ماینیگ Mining امر غیر ضروری است ولی استفاده از تکنولوژی « بلاکچین Block Chain» امر ضروری است لذا کارگاهای ماینیگ Mining در آینده نزدیک متحول خواهند شد ولی تکنولوژی « بلاکچین Block Chain» به گستردگی تمام به کار خود ادمه خواهد داد
– بیت کوین Bitcoin هیچ پشتوانه اقتصادی خاصی ندارد لذا مبادله این نوع ارز زیر سؤال خواهد رفت
ارائه ارز رمز پایه cryptocurrency با پشتوانه انرژی توسط دولت ایران به جذب عظیم نقدینگی در سطح جهانی به نفع اقتصاد خواهد انجامید و با توجه به پشتوانه انرژی این نوع ارز رمز یایه cryptocurrency قابل مبادله با ارزهای موازی دیگری که بر اساس سکتورهای اقتصادی دیگر ارائه می شوند خواهد داشت
محمد رحیم جمشیدی
اول دی ماه 1396
شیراز
به هیچ عنوان ایران نباید وارد اینکار شود چون
1-هر چیزی که در داخل ایران بوجود بیاید فقط مصرف داخلی دارد و بین المللی نمیشود.
2-صد در صد ضرر ده خواهد بود.
3-روحانیت اجازه فعالیت به ابن نوع فعالیت های اقتصادی را نمیدهد(حرام اعلام میکنند).
4 دولت سهم خواهی میکند.
5-بانک ها میخواهند نظارت کنند.
6-سرور های مناسب اینکار را نداریم.
7-دزدی میشود و حساب ها شفاف نیست.
8-امریکا تحریم میکند.
9 علمش را نداریم و سیستم ناکارامد خواهد بود.
10ارزی که اسم ایران روی ان باشد کسی نمیخرد.
و….