پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
فرصت برای پرداخت همراه: جمعیت بیشتر موبایلها از آدمها
با روند رشد سریع تکنولوژی، چندان هم دور از انتظار نیست که آمارهای مربوط به تعداد دستگاههای دیجیتال قابل حمل هر روز سر به آسمان بگذارند.
درست به همین دلیل هم هست که حالا جدیدترین آمارها نشان میدهند که تعداد ابزارهای موبایل قابل اتصال به اینترنت مانند موبایلهای هوشمند، تبلتها، نت بوکها، لپتاپها، کتابخوانهای الکترونیکی، کنسولهای بازی قابل حمل و… تا پایان سال 2012 از جمعیت مردم جهان هم بیشتر خواهد شد. بر اساس این آمار که بخش تحقیقاتی Cisco Systems آن را منتشر کرده است، تا سال 2016 میلادی به ازای هر نفر از مردم دنیا 4/1 دستگاه دیجیتال قابل حمل با قابلیت اتصال به اینترنت وجود خواهد داشت.
این گزارش نشان میدهد که میزان ترافیک اطلاعات منتقل شده با استفاده از دستگاههای دیجیتال قابل حمل در جهان در سال 2011 رشد 3/2 برابری داشته که این رقم در چهار سال اخیر بیش از دو برابر شده است. این رشد بیشتر از پیشبینیهای انجام شده است؛ این پیشبینیها رشد 131 درصدی ترافیک انتقال اطلاعات از طریق دستگاههای دیجیتال قابل حمل را نشان میدادند در حالی که این رشد تا پایان سال 2011 به 133 درصد هم رسید.
به این ترتیب کارشناسان Cisco Systems معتقدند که ترافیک انتقال اطلاعات از طریق دستگاههای دیجیتال قابل حمل در سال 2011 تا هشت برابر جمعیت کاربران اینترنت جهان در سال 2000 بوده است. در این سال ترافیک ویدئویی دستگاههای دیجیتال قابل حمل هم برای اولین بار تا 52 درصد رشد کرده است. سرعت اتصال به اینترنت از طریق این دستگاهها در سال 2011 رشد 66 درصدی داشته است. به این ترتیب سرعت این اتصال در سال 2011 به طور متوسط برابر 315 کیلوبیت در هر ثانیه بوده، در حالی که این رقم در سال 2010 برابر 189 کیلوبیت در هر ثانیه بوده است. بر اساس این گزارش متوسط سرعت اتصال به اینترنت از طریق موبایلهای هوشمند در سال 2011 برابر 1344 کیلوبیت بر ثانیه بوده است. این رقم اما در سال 2010 برابر 968 کیلوبیت بر ثانیه بوده است. در سال گذشته میلادی ارتباطات نسل چهارم شبکه موبایل تا 28 برابر بیشتر از ارتباطات غیر G4 بوده است. با این حال اما ارتباطات G4 در حال حاضر تنها 2/0 درصد از ارتباطات موبایلی روزمره افراد را در اختیار دارند و این رقم برابر 6 درصد از کل حجم ترافیک انتقال اطلاعات با این دستگاهها است. این آمار نشان میدهد که متوسط استفاده از موبایلهای هوشمند در سال 2011 نزدیک به سه برابر شده است. متوسط حجم ترافیک ایجاد شده توسط موبایلهای هوشمند در این سال برابر 150 مگابیت در ثانیه بوده در حالی که این رقم در سال 2010 برابر 55 مگابیت در ثانیه بوده است.
منبع: دنیای اقتصاد