شرکت کارت اعتباری ایران کیش در مجمع عمومی سالیانه خود که روز ۲۷ خردادماه برگزار شد، با تقسیم بیش از ۸۵ درصد سود سالیانهاش به هر سهم، ۵۵۰ ریال سود داد.
صادق فرامرزی، مدیرعامل ایران کیش در این مجمع اعلام کرد سود هر سهم شرکت (EPS) شرکت نسبت به پیشبینی ابتدای سال، ۲۲۶ درصد رشد داشته است و درحالیکه برای هر سهم ایران کیش، ۲۸۵ ریال سود تخمین زده شده بود، این شرکت توانست با عملکرد خود و افزایش بهرهوری، EPS را به ۶۴۵ ریال برساند.
فرامرزی در گزارش خود به مجمع صاحبان سهام ایران کیش، وعده افزایش سرمایه این شرکت به ۲۰۰ میلیارد تومان درزمانی کوتاه را داد.
ایران کیش در تعداد کارتخوان رتبه سوم، در تعداد تراکنشها رتبه پنجم و در مبلغ تراکنش رتبه دوم را در کشور دارد و در سال گذشته نزدیک یک میلیارد تراکنش داشته است.
مدیرعامل ایران کیش با اشاره به دریافت مجوز کارتخوان موبایلی توسط این شرکت از بانک مرکزی، اعلام کرد ایران کیش بیشترین تعداد دستگاههای کارتخوان مجهز به NFC را در کشور دارد.
منبع: کانال تلگرام پیوست