پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
مرکز توسعه کارآفرینی ریمیا، دوره «مدیریت پروژه به روش چابک و اسکرام» برگزار میکند
کارگاه تخصصی «مدیریت پروژه به روش چابک و اسکرام ویژه استارتاپها و شرکتهای نوپا» توسط مرکز توسعه کارآفرینی ریمیا، دوشنبه 4 مردادماه سال 1400 از ساعت 16 تا 17 برگزار خواهد شد.
مدیریت پروژه چابک یک روش مدرن مدیریت پروژه است که به طور چشمگیری کارایی، تطبیقپذیری و میزان موفقیت پروژهها را بهبود میبخشد. در این روش پروژه به چرخههای کوتاهمدت توسعه 2 هفتهای تقسیم میشود که اسپرینت نامیده میشوند. Agile بر خلاف روشهای سنتی مدیریت پروژه، تغییر را پذیرفته و از بازخورد مشتری و داستانهای کاربر در روند توسعه خود استقبال میکند. سازگاری، بهرهوری و مشتریمداری از جنبههای اصلی آن است. به همین دلیل اسمش چابک است.
مخاطبین این دوره، مدیران اجرایی و مدیران پروژه استارتاپها و شرکتهای نوپا و یا افرادی که به تازگی با اسکرام آشنا شدند و دوست دارند دید درست و مناسبی پیدا کنند، هستند. همچنین افرادی که میخواهند تعریف قبلی خود نسبت به اسکرام را تصحیح یا تکمیل کنند و یا مخاطبین دورههای پیشرفته اسکراماند میتوانند از عناوین این کارگاه استفاده کنند.
موضوعاتی که در کارگاه «مدیریت پروژه با اجایل و اسکرام» مطرح خواهند شد شامل موارد زیر است:
- چابک چیست؟ چابک چه چیزی نیست؟
- تحلیل ماتریس Stacy و جایگاه چابک در مواجهه با عدم قطعیتها در استارتاپها
- شناخت تفاوتها و شباهتهای روشهای چابک و سنتی
- تفاوت چارچوبهای سبک وزن (Light Weight) و چارچوبهای کامل (Fuller Approach)
- بررسی ۴ ارزش و ۱۲ اصل چابکسازی
- بررسی تفاوت Being Agile و Doing Agile در استارتاپ چابک
- درخت، پیاز و ذهنیت چابک استارتاپ چابک
- بررسی مفاهیم کلیدی چارچوب چابک اسکرام (Scrum)
محمد احمدزاده مدرس این دوره، مدرک بینالمللی مدیریت چابک؛ PMI-ACP را از موسسه PMI آمریکا دریافته کره و همچنین مدرک بینالمللی متخصص مدیریت پروژه حرفهای PMP از موسسه PMI را در سوابق علمی، آموزشی خود دارد.