راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

نخستین پروفایل آزمایشی eSIM در ایران راه‌اندازی شد

همایش «با eSIM اشیا را روشن کنیم» با هدف بررسی دورنمای ورود نسل جدید سیم‌کارت (eSIM) به ایران به‌عنوان پیشران توسعه صنعت اینترنت اشیا، با حضور شرکت‌های معتبر حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و خودروسازی، در سالن همایش‌های ساختمان مرکزی ایرانسل برگزار شد و طی این همایش، ایرانسل نخستین پروفایل آزمایشی eSIM در ایران را راه‌اندازی کرد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، در این همایش که روز 19 مهر 96 با شعار «مسیر اینترنت اشیا با eSIM آغاز می‌شود» برگزار شد، مدیران شرکت‌های جمالتو، اریکسون، سامسونگ و هواوی حضور داشتند و درباره روندهای جهانی بازار eSIM و نقشه راه GSMA، تغییر پارادایم در بازار مشترکان شخصی و سازمانی و فراهم آوردن تجربه زندگی دیجیتال برای مصرف‌کننده به ایراد سخن پرداختند.

eSIM یا embedded Subscriber Identity Module همان‌گونه که از نامش برمی‌آید، سیم‌کارتی است که در دل دستگاه هوشمند قرار می‌گیرد و برخلاف سیم‌کارت‌های نسل قبل (مینی‌سیم، میکروسیم و نانوسیم) امکان تعویض آن وجود ندارد، بلکه به‌صورت تراشه‌ای الکترونیکی و در ابعاد کوچک‌تر، توسط کارخانه سازنده بر روی مادربورد نصب می‌شود و فعال‌سازی سیم‌کارت توسط اپراتور، به‌صورت نرم‌افزاری و از راه دور انجام می‌شود.

کاربرد eSIM در صنعت فناوری اطلاعات، علاوه بر آن که موجب بالا رفتن ضریب امنیت و افزایش امکان ساخت ابزارهای ضد آب و ضد غبار می‌شود، در گسترش خدمات دستگاه به دستگاه (M2M) و اینترنت اشیا (IoT) نیز اهمیت به‌سزایی دارد.

تسهیل در اتصال و فعال‌سازی، امکان استفاده از ارتباطات بی‌سیم در انواع بیشتری از دستگاه‌های هوشمند (شامل گجت‌های پوشیدنی)، تحول در استفاده از سرویس رومینگ و نیز صرفه‌جویی در هزینه‌های مربوط به توزیع و فروش سیم‌کارت از دیگر مزایای استفاده از eSIM است.

این فناوری برای تولیدکنندگان ساعت‌های هوشمند و گجت‌های سلامت هوشمند که به‌صورت دائم با شبکه‌های مخابراتی در ارتباط هستند نیز کارایی بالایی دارد. هم‌اکنون در دنیا استفاده از eSIM در برخی ساعت‌های هوشمند، تبلت‌ها و دستگاه‌های سلامت هوشمند آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که در آینده نه‌چندان دور، کاربرد آن به‌تمامی دستگاه‌ها ازجمله گوشی‌های هوشمند نیز گسترش یابد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.