راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

اعلام جزئیات برنامه‌های همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت

این همایش با همت پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی و با همکاری شرکت ملی انفورماتیک، در روزهای ۳۰ بهمن و یکم اسفند و با هدف مرور گذشته، بررسی وضع حال و برنامه‌ریزی برای آینده در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود. بنابر اعلام مجریان همایش، در این همایش سعی خواهد شد که بانکداری الکترونیک از چهار منظر بررسی ‌شود.

یکی از بعد نظارت و اینکه مقام ناظر در حوزه بانکداری الکترونیک چه عملکردی داشته است، دوم از سوی شرکت‌هایی که تولید کنند نرم‌افزارهای بانکی است، سوم از منظر کسانی است که ابزارهای بانکداری الکترونیک را در حوزه کسب و کار به کار می‌برند و چهارم از نگاه کارشناسان است.

علاقه‌مندان می‌توانند برنامه دو روزه همایش را به تفضیل در سایت اینترنتی این همایش ملاحضه نمایند، اما به صورت خلاصه می‌توان آن را در بخش‌های زیر معرفی نمود:

افتتاحیه و سخنرانی‌های کلیدی

برنامه دو روزه همایش به این شکل است که در روز اول پس از ارائه گزارش دبیر همایش، بهمنی رئیس کل و احمدی دبیر کل بانک مرکزی به سخنرانی خواهند پرداخت. سپس سه سخنرانی کلیدی از مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی و مدیرعامل شرکت خدمات انفورماتیک در برنامه پیش‌بینی شده که موضوعات این سخنرانی‌ها عبارتند از: ارزیابی عملکرد بانکداری الکترونیک در دهه ۸۰ و افق دهه ۹۰ و پیش‌بینی سیاست‌ها و برنامه‌ها در این چشم‌انداز، نظام‌های پرداخت از جمله بسترهای پرداخت یارانه‌های نقدی و سمت و سوی بانکداری الکترونیک. روز دوم همایش به برگزاری کارگاه‌های آموزش اختصاص دارد که در دو نوبت صبح و عصر در مجموع برگزاری ۱۷ کارگاه آموزشی در دستور کار قرار دارد که مدرسان این کارگاه‌ها از میان اساتید ایرانی و خارجی انتخاب شده‌اند.

سخنرانی‌های عمومی و پوسترها

۱۰ سخنرانی در قالب گزارش مدیریتی مدیران بانک‌ها نیز در زمان‌بندی همایش پیش‌بینی شده است که در مجموع ۳۷۵ مقاله به دبیرخانه همایش ارسال که از این تعداد مقاله ۵۵ مقاله از سوی هیات داوری همایش پذیرفته شد که بر این اساس ارائه ۲۶ مقاله شفاهی و ۲۹ مقاله به صورت پوستر از دیگر بخش‌های همایش خواهد بود.

میزگردها

این گزارش می‌افزاید دو میزگرد در دو روز برگزاری همایش از دیگر برنامه‌های همایش است که موضوع میزگرد اول نظام بانکداری متمرکز و بررسی وضعیت موجود و مطلوب آن است و موضوع میزگرد دوم که روز دوشنبه برگزار خواهد شد هم بحث نظارت داده محور بر بانکداری الکترونیک است.

کارگاه‌ها

روز دوم همایش نیز به برگزاری کارگاه‌های آموزش اختصاص دارد که در دو نوبت صبح و عصر در مجموع برگزاری ۱۷ کارگاه آموزشی در دستور کار قرار دارد که مدرسان این کارگاه‌ها از میان اساتید ایرانی و خارجی انتخاب شده‌اند.

نمایشگاه

در جنب همایش نیز نمایشگاهی برگزار خواهد شد. به گفته مدیران اجرایی همایش، این نمایشگاه با استقبال گسترده بانک‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه بانکداری الکترونیک همراه شده است به طوری که علاوه بر فضاهای درونی سالن همایش فضایی نیز در جنب سالن به این بحث اختصاص داده شده است.

اختتامیه و تقدیر از برترین‌ها

بر اساس این گزارش دو بخش ویژه نیز در همایش پیش‌بینی شده یکی جشنواره تقدیر از برترین‌های حوزه‌های مختلف بانکداری الکترونیک که از سوی بانک مرکزی انتخاب خواهند شد و پخش یک کلیپ آموزشی است که از نوآوری‌های این همایش محسوب می‌شود.

مرجع: سایت خبری ایتنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.