بسیاری از آمریکایی‌ها برای پرداخت هزینه‌های ضروری از بدهی‌ استفاده می‌کنند، نه برای تجملات

بسیاری از آمریکایی‌ها برای پرداخت هزینه‌های ضروری از بدهی‌ استفاده می‌کنند، نه برای تجملات

تصویر اقتصادی آمریکا، پیچیده‌تر از آن است که در نگاه اول به نظر می‌رسد. نظرسنجی جدیدی که بین ۲ فوریه تا ۶ مارس ۲۰۲۶ توسط «YouGov» انجام شده، نشان می‌دهد که بخش قابل توجهی از آمریکایی‌ها، بدهی را نه برای خریدهای لوکس یا تفریحی، بلکه به عنوان ابزاری برای پوشش هزینه‌های حیاتی زندگی خود به کار می‌گیرند.

بر اساس این آمار، ۲۲ درصد از آمریکایی‌ها اعلام کرده‌اند که برای پرداخت هزینه‌های روزمره ضروری از بدهی استفاده می‌کنند؛ این رقم، بالاترین درصد در میان دلایل مختلف استفاده از وام یا اعتبار است.

این روند، زنگ خطری جدی برای سلامت مالی خانوارها در بزرگترین اقتصاد جهان محسوب می‌شود. پس از هزینه‌های روزمره، پوشش هزینه‌های پیش‌بینی نشده با ۲۱ درصد و پرداخت هزینه‌های خرید بزرگ با ۱۵ درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند. این آمار نشان می‌دهد که بخش بزرگی از جامعه آمریکا، حتی برای تأمین نیازهای اولیه و مخارج غیرمنتظره، توانایی پس‌انداز یا استفاده از ذخایر مالی خود را ندارد و ناچار به متوسل شدن به وام و اعتبار است.

نکته تأمل‌برانگیز دیگر، پایین بودن چشمگیر درصد استفاده از بدهی برای سرمایه‌گذاری برای آینده خود (۲ درصد) است. این موضوع می‌تواند حاکی از دو مسئله باشد: یا آمریکایی‌ها در حال حاضر توانایی سرمایه‌گذاری درازمدت را ندارند و تمام تمرکزشان بر رفع نیازهای کوتاه‌مدت است؟ یا اینکه رویکرد کلی جامعه به سمت مصرف‌گرایی و تأمین نیازهای فعلی، بر برنامه‌ریزی برای آینده اولویت یافته است؟ در هر صورت، این تصویر اقتصادی، لزوم بازنگری در سیاست‌های حمایتی و آموزش سواد مالی به شهروندان را بیش از پیش آشکار می‌سازد.

نمایش لینک کوتاه
لینک کوتاه: https://way2pay.ir/isly کپی شد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب پیشنهادی