پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
استقرار CoreBanking از مهمترین برنامههای بانک تجارت / تجارت 150 شعبه غیر ضروری را جمع میکند
مدیرعامل بانک تجارت از برنامه این بانک برای استقرار کامل سامانه بانکداری جامع متمرکز (CoreBanking) ظرف سه سال آینده خبر داد. محمدابراهیم مقدم نودهی گفت: میزان مطالبات معوق این بانک از رقم 110 هزار میلیارد ریال به رقم 70 هزار میلیارد ریال کاهش یافته است که40هزار میلیارد ریال کاهش را نشان می دهد. وی در عین حال از به کارگیری سامانههای جدید اعتبار سنجی و تغییر روشهای اعطای تسهیلات در بانک با هدف جلوگیری از انحراف از معیار نسبت تخصیص منابع به منابع تجهیزشده خبر داد و گفت: خوشبختانه در دو سال اخیر انحرافی درتخصیص منابع تجارت وجود نداشته است.
مدیر عامل بانک تجارت در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون هزار و 850 شعبه بانک تجارت در اقصی نقاط کشور اقدام به ارائه خدمات بانکی به هم میهنان میکنند از برنامه این بانک برای تبدیل هریک از شعب بانک به یک واحد عملیاتی سودآور خبر داد و یادآور شد: در همین راستا تا پایان امسال 150 شعبه غیر ضرور خود را جمعآوری میکند.
وی جمعآوری شعب زیانده و ناکارآمد بانکها را به نفع اقتصاد کشور دانست و یادآور شد: تعطیلی شعب زیانده همزمان با توسعه ابزارهای خدمات بانکداری الکترونیک از هدررفت منابع کشور جلوگیری میکند.
مقدم موضوع توسعه خدمات نوین این بانک را مورد اشاره قرار داده و گفت: مهمترین برنامه بانک تجارت در این حوزه استقرار سامانه بانکداری جامع متمرکز (CoreBanking) است که اقدامات اولیه مربوط به نگارش این سامانه انجام شده و با پیادهسازی کامل آن در سه سال آینده شاهد تحول مهمی در توسعه خدمات بانک تجارت خواهیم بود.
مدیرعامل بانک تجارت در پایان به برنامههای این بانک برای حضور در عرصه بانکداری بینالملل با توجه به آغاز روند لغو تحریمها خبر داد و اظهار داشت : علاوه بر ایجاد روابط کارگزاری با بانکهای بزرگ بینالمللی و تقویت شعب بانک در بریتانیا، تاجیکستان، فرانسه و آلمان، در صدد آن هستیم تا پس از رفع تحریمها شعبهای در یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس تأسیس کنیم.
منبع: بانک تجارت