پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
معرفی سه محصول بهسازان فردا در همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت
بهسازان فردا در حاشیه یازدهمین همایش بانکداری نوین و نظامهای پرداخت از سه محصول جدید شامل «راهکارهای مالیاتی وثوق»، «روتیسا» و «DNS+» رونمایی کرد.
خسرو سرپیری، مدیرعامل شرکت توسعه اعتماد وثوق گستر در خصوص محصول راهکارهای مالیاتی وثوق بیان کرد: «این سامانه تحت وب است و برای مودیان مالیاتی طراحی شده که باید برای سامانه مودیان صورت حساب ارسال کنند. ابزارهای این سامانه براساس نیازهای کسبوکارها طراحی شده است.»
او افزود: «ثبت صورت حساب در راهکارهای مالیاتی وثوق براساس نوع مشتری متفاوت است. همچنین امکان اتصال کارتخوان اندرویدی روی این سامانه و استفاده از اطلاعات آن وجود دارد.»
سرپیری اظهار کرد: «وثوق همراه نرمافزار تلفن همراه است که از دو ماه پیش در اختیار کاربران قرار گرفته است. این اپلیکیشن ابزار مورد نیاز برای مودیان ایجاد میکند و دسترسی به آنها را برای مودیان تسهیل میکند. سامانه مودیان در سال ۱۴۰۱ عملیاتی شد و قرار بر این شد که تا اول دی ماه ۱۴۰۲ تمام مودیان مالیاتی حسب قانون صورتحسابهای خود را به سامانه مودیان ارسال کنند. با این حال بهدلیل نبود زیرساختهای مناسب، اجرای تمام و کمال آن هنوز صورت نگرفته است.»
در ادامه این رویداد باباخانی از شرکت زیرساخت امن خدمات تراکنشی از محصول DNS+ رونمایی کرد.
باباخانی با بیان این که وظیفه این محصول تبدیل URL به API است، اظهار کرد: «DNS+ پتانسیل بالایی برای جلوگیری از تهدیدات امنیتی دارد. براساس گزارش سالانه سیسکو، ۹۱ درصد از بدافزارها در یکی از مراحل از DNS استفاده میکنند. از سوی دیگر با استفاده از DNS میتوان آسیبپذیریهای سیستمی را افشا کرد.»
او از DNS به عنوان یک ابزار پیشگیرانه یاد کرد و گفت: «بدین صورت به فکر این افتادیم که از DNSدر دفاع استفاده کنیم. با استقاده از DNS+ تاکنون بیش از ۱۵ میلیون مقصد آلوده اینترنتی را شناسایی کردیم که اجازه دسترسی به آنها را به کاربران نمیدهیم.»
به گفته باباخانی، به صورت متوسط هزینه هر حمله سایبری ۱.۱ میلیون دلار است.
بهزاد خجسته از شرکت زیرساخت امن خدمات تراکنشی به معرفی روتیسا یا روتر بومی پرداخت. به گفته او، این محصول براساس معماری سافر دیفاین نتورک یا SDN طراحی و تولید شده است.
خجسته بیان کرد: «در روتیسا نرمافزار را از سختافزار جدا کردیم که قابلیت مقیاسپذیری آن را افزایش میدهد و مشتری میتواند براساس نیازش از محصولات روتیسا استفاده کنند. »
او افزود: «یکی از قابلیتهای خوب این محصول ایجاد تونل به صورت اتوماتیک است بنابراین نیازی به پیکربندی تونل نیست. بهروز رسانی تمام تجهیزات نصب شده از دیگر مزایای این محصول به شمار میرود.»