راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت برگزار می‌شود

چهارمین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت با رویکرد «بازنگری در اکوسیستم بانکداری الکترونیک کشور» در روزهای ششم و هفتم بهمن‌ماه در محل مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.

پس از سه دوره برگزاری، چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت به همت پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی جمهوری اسلامی و شرکت ملی انفورماتیک، با محورهایی چون چشم‌انداز بانکداری از منظر فناوری اطلاعات، توانمندسازی بانک‌ها به کمک فناوری اطلاعات، بانکداری باز ، چشم‌انداز نظام‌های پرداخت و همچنین نظارت و نظام‌های پرداخت با حضور سیاست‌گذاران، تصمیم سازان و مدیران ارشد حوزه پولی و بانکی کشور برگزار می‌شود.

بررسی کلان روندهای بین‌المللی بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت، ایجاد فضای مناسب برای سیاست‌گذاران، بانکداران و خبرگان حوزه فناوری اطلاعات و در کنار این‌ها معرفی نقشه راه نظام‌های پرداخت ملی، بحث و تبادل‌نظر در خصوص آخرین تحولات صنعت بانکداری، بررسی قوانین و مقررات موجود و همچنین ارائه دستاوردهای ملی و بین‌المللی در حوزه صنعت بانکداری ازجمله اهداف اصلی در برگزاری چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت به شمار می‌روند.

Ebanking-Hamayesh-Index-way2pay-banner-93-07-26

از ویژگی‌های همایش امسال می‌توان به معرفی دستاوردهای نقشه راه ۱۴۰۰ بانک مرکزی اشاره کرد که با مدیریت دبیر کل بانک مرکزی به‌تفصیل معرفی خواهد شد. نقشه راه ۱۴۰۰ بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران که در سومین همایش سالانه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت رونمایی شد، درواقع نقشه راه ۱۰ سال آتی بانک مرکزی به‌عنوان رگلاتور بخش پولی و بانکی کشور خواهد بود که به‌منظور تدوین برنامه‌ای بلندمدت جهت دستیابی به یک نظام بانکی نوین بر پایه استاندارهای جهانی با همکاری شرکت ملی انفورماتیک طراحی و ارائه شد.اکنون پس از گذشت یک سال ارائه تفصیلی دستاوردهای این پروژه که با مدیریت دبیر کل بانک مرکزی، سید محمود احمدی در چهارمین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت صورت خواهد گرفت، لزوم مطالعه مستمر روندها و الگوهای پیش‌بینی‌شده در عرصه بانکداری الکترونیک را یادآوری می‌کند.

بنا بر اعلام دبیرخانه همایش، همایش سوم که سال گذشته با اهدافی همچون معرفی دستاوردهای نوین صنعت بانکداری کشور و همچنین بررسی روند پیشرفت فناوری در ایران برگزار شد، ویژگی‌هایی داشت که آن را با دو همایش پیش از خود متفاوت می‌کرد. هرچند تمرکز محتوای موضوعات بر نقش فناوری‌های نوین در رونق کسب‌وکار بانکی، انطباق محتوای همایش با نقشه راه ۱۰ ساله بانک مرکزی و همچنین ایجاد فضای مناسب برای معرفی محصولات و انتخاب برترین‌های نمایشگاهی بر اساس نوآوری‌ها ازجمله مهم‌ترین این تفاوت‌ها به شمار می‌رفت، اما رونمایی از نقشه راه ۱۴۰۰ بانک مرکزی جمهوری اسلامی بدون شک از مهم‌ترین جذابیت‌های کارشناسی همایش سوم به شمار می‌رفت.

این در حالی است که دومین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت که دی‌ماه ۱۳۹۱ برگزار شد از اهدافی چون معرفی نقشه راه بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت در کشور و همچنین آشنایی جامعه بانکی کشور با بانکداری الکترونیک برخوردار بود. این همایش که در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد، معرفی الگوهای موفق دنیا و ابزارهای جدید پرداخت و همچنین ارتقای سطح دانش تخصصی بانک‌های کشور را در دستور کار خود قرار داده بود.

همچنین در اولین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت که با همکاری پژوهشکده پولی و بانکی و شرکت ملی انفورماتیک در سال ۱۳۹۰ برگزار شد، عملکرد نظام بانکی کشور و چالش‌های موجود مورد بررسی قرار گرفت. ارزیابی عملکرد دهه ۸۰، چشم‌انداز دهه ۹۰ بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت و همچنین نقش بانکداری الکترونیک به‌عنوان زیرساخت نظام پرداخت هدفمندی یارانه‌ها و بانکداری آینده ازجمله موضوعات محوری در اولین همایش بانکداری الکترونیک و نظام‌های پرداخت بودند که با هدف مرور دستاوردهای بانکداری الکترونیک در دو دهه اخیر و همچنین اعلام برنامه‌ها و نقشه راه بانک مرکزی برگزار شد.

منبع: ایسنا

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.