پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
اپراتور ایرانسل در گزارشی تشریح کرد / سرویسها و ویژگیهای جدید ایرانسل من
اپراتور ایرانسل از امکان اضافه شدن سرویسها و ویژگیهای جدید به اپلیکیشن ایرانسل من خبر داده که شامل «جستوجوی درونبرنامهای»، «اضافه کردن حساب کاربری فیبر نوری» و «ویجت ایرانسل من»، از آخرین امکانات و ویژگیهای جدید سوپراپلیکیشن ایرانسل من است.
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، سوپراپلیکیشن ایرانسل من با هدف تجربه زندگی دیجیتال برای کاربران و با نیازسنجیهای همیشگی در راستای بهبود تجربه کاربری آنها، امکانات و ویژگیهای جدیدی اضافه کرده است. ازجمله این ویژگیها، امکان جستوجوی درونبرنامهای، اضافه کردن حساب کاربری فیبر نوری و ویجت ایرانسل من است.
کاربران با استفاده از امکان جستوجوی درونبرنامهای میتوانند برای دسترسی به امکانات و قابلیتهای ایرانسل من، عنوان سرویس یا قسمتی از آن را جستوجو کرده و بهراحتی به سرویس مورد نظر خود دسترسی پیدا کنند.
همچنین در امکانی دیگر، با توجه به برنامههای توسعهای ایرانسل برای گسترش پوشش فیبر نوری در سطح کشور، کاربران این سرویس میتوانند حساب فیبر نوری خود را در کنار سایر حسابهای ایرانسلی مدیریت کرده، بستههای فعال را مشاهده و بسته جدید خریداری کنند.
ویژگی دیگری که به تازگی به سوپراپلیکیشن ایرانسل من اضافه شده، ویجت ایرانسل من است که به صفحه اصلی تلفن همراه اضافه شده و کاربران با کمک آن، بدون نیاز به بازکردن اپلیکیشن، به امکاناتی ازجمله مشاهده موجودی، خرید بسته، اعتبار حساب، جیبجت و… با سرعت بیشتری دسترسی پیدا میکنند.
پیش از این و بهتازگی، استفاده از خدمات سوپراپلیکیشن ایرانسل من، با هدف تجربه زندگی دیجیتال، برای شمارههای غیرایرانسلی هم امکانپذیر شده است. کاربران ایرانسلی و غیرایرانسلی، برای ورود به این سوپراپلیکیشن و استفاده از خدمات دیجیتال آن مانند پرداخت قبوض خدماتی، خدمات خودرویی، درخواست تاکسی آنلاین، سفارش آنلاین غذا، خرید بیمه آنلاین، خرید از وبسایتهای پرطرفدار، رزرو هتل و اقامتگاه، خریدوفروش آنلاین سهام و…، در کنار ویژگیها و امکانات جدید لازم است تا آخرین نسخه ایرانسل من را از طریق وبسایت ایرانسل یا فروشگاههای نرمافزاری مختلف (گوگلپلی، مایکت، چارخونه و…) نصب کنند.
حضور ۲۰.۳ میلیون کاربر فعال ماهانه در ایرانسل من
سوپراپلیکیشن ایرانسل من، با بیش از ۵۰ میلیون نصب و بیش از ۲۰.۳ میلیون کاربر فعال ماهانه، این امکانات و ویژگیها را با هدف بهرهمندی عموم از ویژگیهای کاربردی این اپلیکیشن و کمک به تحقق زندگی دیجیتال برای همه، ارائه داده است.
ایرانسل من با استفاده از قابلیت «تکان شگفتانگیز»، جوایزی را هم برای کاربران خود در نظر گرفته است. کاربران برای بهرهمندی از این جوایز لازم است با نصب آخرین نسخه از سوپراپلیکیشن، به نسخه اندروید یا وب اپلیکیشن وارد شده و با تکان دادن تلفن همراه در نسخه اندروید یا ضربه زدن روی تصویر تخممرغ در نسخه تحت وب، کسب امتیاز کنند. کاربران میتوانند روزانه یک بار از این ویژگی استفاده کنند و پس از کسب امتیاز، در پایان آذرماه ۱۴۰۲، برنده جوایز ۱۰ میلیونی و پلیاستیشن ۵ در قرعهکشی ایرانسل من شوند.
همچنین، کاربران «سرویسهای طلایی» ایرانسل من، علاوه بر اینکه درصدی از مبلغ هر تراکنش از این بخش به کیف پول دیجیتال آنها اضافه میشود، میتوانند هر ماه در قرعهکشی یک جایزه به ارزش ۱۰۰ میلیون تومان یا ۱۰۰ میلیون تومان پول نقد شرکت کنند.
تمامی جشنوارهها و جوایز ایرانسل من در بخش جدیدی با نام «نبض زندگی دیجیتال» در این اپلیکیشن در اختیار کاربران قرار دارد تا از امتیازها، جوایز و وضعیت قرعهکشیهای فعال باخبر شوند.
نسل جدید سوپراپلیکیشن ایرانسل من، ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ با حضور عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوریاطلاعات و بیژن عباسی آرند، مدیرعامل ایرانسل مورد بهرهبرداری قرار گرفت. این پروژه از تابستان ۱۴۰۰ آغاز شد و توسط تیمهای داخلی ایرانسل و به صورت کاملاً بومی توسعه یافت. این پروژه در راستای هدف کلان بومیسازی سامانههای استراتژیک و وابستگی هرچه کمتر به شرکتهای خارجی مطرح شد و خوشبختانه پس از گذشت یک سال توانست با موفقیت به اولین انتشار رسمی خود برسد.
این اپلیکیشن، به صورت Cloud-Native و با بهکارگیری بهترین فناوریهای حوزه نرمافزار، توسعه یافته و تبدیل شدن به بزرگترین سوپراپلیکیشن ایران را هدفگذاری کرده است. از مهمترین ویژگیهای این نرمافزار، میتوان به معماری میکروسرویسی (Micro-Service)، خط تولید کد کاملاً اتوماتیکشده (CI/CD)، سیستم مدیریت محتوا (CMS)، تجربه کاربری بسیار بهبودیافته و مانیتورینگ بلادرنگ در همه سطوح اشاره کرد.