راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

مدیرعامل آی‌تیکت: جای سوپراپلیکیشن‌ها در صنعت سینما خالی است

سامانه بلیت‌فروشی «آی‌تیکت» برای توسعه مراکز بلیت‌فروشی سینمای ایران با همکاری موسسه سینماشهر به‌عنوان بازوی توسعه فنی و زیرساخت سازمان سینمایی کشور راه‌اندازی شد. در این مراسم اعلام شد با وجود رشد استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف، در صنعت سینما جای فعالیت این کسب‌وکارها و حضور سوپراپلیکیشن‌ها خالی است.

به گزارش اداره‌ کل روابط عمومی سازمان سینمایی، آرزو وصله‌چی، مدیرعامل سامانه آی‌تیکت در مراسم رونمایی از این سامانه گفت: «بازار اکران فیلم‌ها در ایران، آن‌چنان که مورد انتظار است، هنوز روزآمد نشده و جای خالی سوپراپلیکیشن‌ها و دانش‌بنیان‌های حوزه‌ آی‌تی در صنعت سینما و بازار اکران و بلیت‌فروشی به‌شدت احساس می‌شود. به همین دلیل ما در آی‌تیکت به‌عنوان یک شرکت و محصول مبتنی بر فناوری اطلاعات، ایجاد پل و ارتباط میان این حوزه از سینما و استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های حوزه‌ آی‌تی را هدف و رسالت خود می‌دانیم.»

در ادامه این مراسم، هاشم میرزاخانی، رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل موسسه سینماشهر گفت: «موسسه سینماشهر به‌عنوان بازوی توسعه فنی و زیرساخت سازمان سینمایی کشور، سابقه 30 سال فعالیت داشته و زحمات زیادی در بستر زیرساخت‌ سینما کشیده است. این در حالی است که با توجه به رشد فناوری، همگام با آن ملزم به ارائه برنامه‌هایی در زمینه توسعه این مهم هستیم.»

او ادامه داد: «در حال حاضر با توسعه فضای مجازی، بحث توسعه فروش از طریق فضای آی‌تی مطرح شده و به دنبال تعامل صنعت سینما با آی‌تی هستیم و با تفاهم ایجادشده با اپلیکیشن‌هایی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر نصب دارند، فرصت مناسبی برای جذب مخاطب به سینما به وجود خواهد آمد.»

میرزاخانی اعلام کرد: «با همکاری تمامی سامانه‌های بلیت‌فروشی، امیدوارم بتوانیم با حضور چشم‌گیر مخاطب در سینما مواجه شویم و آی‌تیکت نیز بستری برای این اتفاق است. در حال حاضر تنها سه سامانه فعال برای بلیت‌فروشی سینمای ایران وجود دارد؛ در حالی که این امکان باید توسعه یابد و در دسترس عموم سامانه‌های حرفه‌ای قرار گیرد.»

رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل موسسه سینماشهر ادامه داد: «سامانه آی‌تیکت اتفاقی مبارک برای سینمای ایران است که منجر به توسعه سامانه‌های بلیت‌فروشی خواهد شد. ما به‌عنوان کشور در حال توسعه باید به دنبال رشد باشیم و لازم است در حوزه دیجیتال تولید نیز قدم برداریم. این امر یکی از خواسته‌های جدی هنرمندان ما بوده و مستلزم همگامی هنر با صنعت دیجیتال است.»

در حاشیه این مراسم حسین اسلامی، رئیس هیئت‌مدیره نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران اعلام کرد که باید به دسترسی مخاطب به محتوا از هر طریقی کمک کرد. او در این مورد گفت: «این اپلیکیشن‌ها منجر به استقبال بیشتر و جذب مخاطب، رونق سینماها و کمک به سرمایه‌گذاران و اقتصاد سینما خواهد شد. همچنین به تجمیع اطلاعات مخاطبان کمک کرده و تعامل دوسویه بین تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان را افزایش می‌دهد. ما معتقدیم هرچه به ذائقه مشتری بیشتر کمک شود، بازخورد بیشتری خواهد داشت.»

در ادامه این مراسم، تفاهم‌نامه‌ای هم بین سینماشهر با برنامه‌های پرکاربر ایرانی از جمله اسنپ، تاپ، ایزی‌پی، فام، آی‌گپ و… امضا شد.

منبع سازمان امور سینمایی
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.