پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
دستگیری رئیس آمیتیس؛ کلاهبردار ۳ هزارمیلیاردی رمزارزها / آیا دستبند پلیس دور دست اکبر داداشی حلقه میشود؟
حدود دو سال از ماجرای کلاهبرداری 3 هزار میلیارد تومانی شرکت آمیتیس میگذرد و هنوز این پرونده در جریان است. حالا پلیس تهران از بازداشت یک «ابرکلاهبردار رمزارزی» خبر داده که بهنظر میرسد این شخص سحر قراگوزلو، رئیس هیئت مدیره شرکت آمیتیس است. هرچند هنوز هیچ خبری از اکبر دادشی، متهم اصلی این پرونده ۳ هزارمیلیاردتومانی نیست.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سازمان اطلاعات انتظامی کشور دیروز در اطلاعیهای اعلام کرد: «ابرکلاهبردار کثیرالشاکی و متواری که از طریق معاملات صوری در فضای مجازی رمز ارزها، صدها میلیارد تومان از مردم کلاهبرداری کرده و مدت مدیدی تحت تعقیب قرار داشت، در اقدامی اطلاعاتی در تور سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات انتظامی کشور قرار گرفته و نهایتا طی یک عملیات منسجم و غافلگیرانه با هماهنگی قضائی دستگیر شد.»
این اطلاعیه اضافه کرده:« این شخص با قرار وثیقه هزار میلیاردی روانه زندان شد.»
هرچند در اطلاعیه پلیس نامی از فرد بازاداشتی برده نشده اما با توجه به جزئیات این اطلاعیه بهنظر میرسد فرد دستگیرشده سحر قراگوزلو، رئیس هیئت مدیره شرکت آمیتیس است.
شرکت آمیتیس حدود۴ سال پیش با وعده سوددهی روزی یک درصد، سرمایه جمعی ۱۰ هزارنفر را جمع کرده و توانسته بود حدود ۳ هزارمیلیاردتومان جمعآوری کند.
داداشی کجاست؟
فعالیت شرکت آمیتیس به صورت رسمی از دی سال ۹۷ آغاز شد. این شرکت کلاسهای آموزشی درباره ارز دیجیتال به صورت رایگان برگزار میکرد. طبق گفته حاضران در این کلاسها، اکبر داداشی (متهم اصلی پرونده) به عنوان مدرس بیشترین موضوعی که آموزش میداده، ساخت یک اکانت بوده و به حدی کار را ساده جلوه میداده که حاضران مرعوب شده و سرمایههای خود را به او میسپردند.
همچنین داداشی تعداد زیادی از سرمایهگذاران قدیمی را که مبالغ هنگفتی هم در این شرکت سرمایهگذاری کرده بودند، بهعنوان نماینده خود در شهرهای دیگر تعیین کرده و این افراد از کاسبان قدیمی و شناخته شده شهرها هم محسوب میشدند. مدتی پیش حکم بازداشت نمایندگان استانی این شرکت در سطح کشور صادر شد.
براساس آخرین اطلاعات موجود این پرونده بیش از ۱۸ هزار شاکی دارد که از ۱۰ میلیون تا بیش از ۳۰ میلیارد تومان در این شرکت سرمایهگذاری کردهاند و حالا حجم مبلغ کلاهبرداری شده در این پرونده به ۳ هزارمیلیاردتومان رسیده است.
اما حالا با خبر بازداشت رئیس هیئت مدیره این شرکت، پرسش جدی همچنان بر سر متهم اصلی این پرونده یعنی اکبر داداشی است که هنوز در زندان نیست.
داداشی در جریان همین پرونده البته در بازداشت بود اما اوایل مرداد ۱۴۰۰ با وثیقه حدود ۸۰ میلیاردتومانی از زندان خارج شده و وعده میدهد تا دو ماهه پول مردم را تسویه کند اما این اتفاق نیفتاد.
از مهر ۱۴۰۰، رفت و آمد داداشی به دادسرا کم و به دادگاه بیشتر میشود. او در هر جلسه با موانعی که ایجاد میکرد وقت رسیدگی را عقب میانداخت و حتی گفته میشود، متهم مجدد شروع به جذب سرمایه کرده و با وعده سود روزانه ۰.۷ درصد مقداری سرمایه از برخی افراد جذب کرد و همان مبالغ را طی فیشسازیهایی میخواست در قالب استرداد سرمایه به مردم و دادگاه ارائه دهد.
اما به گفته برخی شکات از آبان سال گذشته متهم از دسترس همه خارج شده و نه به بازپرسی رفت نه دادگاه، و نه تلفن جواب داد و نه کسی او را دیده و نه کسی اکنون میداند که او کجاست.
اگر ایشان میتوانست سود روزانه یک درصدی بدهد کل بانکهای کشور به جای وام دادن به مردم پولشان را به او می دادند