پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
ادامه راه پلیپاد تحت عنوان شرکت آلفا / تولد آلفا در سرزمین هوشمند پاد
کنسول ابری «پلیپاد» مبتنی بر «سرزمین هوشمند پاد» که از ابتدای کار بهصورت یک واحد استراتژیک تجاری در هلدینگ فناپ آغاز به کار کرد، از این پس تحت شرکت «آلفا» راه خود را ادامه خواهد داد.
به گزارش واحد خبر دفتر ارتباطات یکپارچه پاد، به نقل از تیم پلیپاد، مستقلشدن این پروژه تحت شرکت آلفا چابکی و توسعه کسبوکاری پلتفرم را به همراه خواهد داشت. پروژه «کنسول ابری پلیپاد» در واقع ادغام دو پروژه زیرساختی بود؛ موتور «ولف» (WOLF) که از سال ۲۰۱۶ در ادامه توسعه موتور «پرشین» (Persian) شرکت «دانشبنیان بازیپرداز» توسط پویا ایماندار توسعه یافته بود و پروژه «بازیتک» شبکه اجتماعی برگزاری لیگ بازیهای ویدئویی به مدیرعاملی حمیدرضا آموزگار.
موتور بازیسازی پرشین، نسل پیشین موتور ولف بود که در سال ۱۳۹۱ بهعنوان منتخب فناوری بازیسازی توسط رسانههای دیجیتال انتخاب شده بود. ولف بر پایه آخرین نسل API پردازشگرهای گرافیکی بهصورت چند پلتفرم برای توسعه رندرینگ آنی، استریم آنی و توسعه بازی ویدئویی بهمنظور ایجاد زیرساخت کنسول ابری (cloud gaming) توسعه داده شد.
این پروژه طی سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۱ بهصورت متنباز (open source) روی گیتهاب (GitHub) قرار داشت و با استقبال خوبی از جامعه اوپنسورس مانند کمپانیهای «Khronos Group» و «LunarG» همراه شد. از سال ۲۰۲۱ بنا به درخواست سرمایهگذار خارجی این پروژه از حالت اوپنسورس به کلوزسورس درآمد، اما همچنان توسعه آن ادامه دارد.
از بدو شروع پروژه پلیپاد بنا شد توسعه کنسول بهعنوان یک SBU (واحد استراتژیک تجاری) زیرمجموعه پاد و فناپ صورت گیرد تا با بررسی و ارزشگذاری آوردههای دو طرف، شرکتی مستقل در هلدینگ فناپ و گروه مالی پاسارگاد ثبت شود. شرکت آلفا اکنون در مراحل پایانی ثبت قرار دارد و دورنمایی همراستا با توسعه زیرساختهای کنسول ابری و توسعه سرویسهای بازی و سرگرمی بهعنوان یکی از ارکان دهگانه اصلی سرزمین هوشمند پاد دارد.
همچنین با توجه به اینکه زیرساخت مورد بحث برای نخستینبار در خاورمیانه حتی یک سال پیش از محصولات مشابهی مانند «گوگل استیدیا» توسط پلیپاد ارائه شد، این فرصت برای پلیپاد وجود دارد تا از دستاوردهای فنی خود در بازار بینالمللی به بهترین نحو استفاده کند. بیشک مستقلشدن پلیپاد تحت شرکت آلفا میتواند به چابکشدن تیم در بخش کسبوکاری کمک شایانی کند.
گفتنی است پلیپاد در حقیقت محلی برای استریم بازیهای ویدئویی بهشمار میآید که بهعنوان یک کنسول برخط و مجازی فعالیت میکند، بدین نحو که کاربر بدون نیاز به تهیه سختافزار گرانقیمت و در اختیار داشتن تجهیزاتی خاص، میتواند بازیهای مورد نظرش را تنها از طریق اینترنت و روی رایانه یا گوشی همراه خود تجربه کند.