پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
رشد ۴۵ درصدی درآمد مبین وان در طول یکسال گذشته
مدیرعامل شرکت مبین وان کیش در مراسمی که با حضور کارکنان این شرکت برگزار شد، ضمن برشمردن حوزههای کارکردی پیش روی شرکت اذعان داشت که هیئت مدیره مبین وان در قالب دو طرح جامع هدفگذاری کوتاه مدت و بلند مدت در حال برنامهریزی برای متنوعسازی زمینههای کسبوکاری است.
با وجود کاهش درآمد حاصل از خدمات ارزش افزوده و ایجاد مشکلات روزافزون برای شرکتهای اگریگتوری، شرکت مبین وان با ایجاد زمینههای مناسب کسبوکاری در حال تبدیل شدن به یک هلدینگ برتر فنآوری اطلاعات است.
مدیرعامل شرکت مبین وان کیش در مراسمی که با حضور کارکنان این شرکت برگزار شد، ضمن برشمردن حوزههای کارکردی پیش روی شرکت اذعان داشت که هیئت مدیره مبین وان در قالب دو طرح جامع هدفگذاری کوتاه مدت و بلند مدت در حال برنامهریزی برای متنوعسازی زمینههای کسبوکاری است.
مسعود وکیلینیا اظهار داشت با تغییراتی که در بحث خدمات ارزش افزوده شاهد بودیم، بیشتر شرکتهای اگریگتوری این حوزه با کاهش درآمد مواجه شدهاند. با این حال مبین وان با مدیریت بحران، برنامهریزی و استراتژی مناسب نهتنها توانسته به فعالیت خود ادامه دهد بلکه در حال رشد و توسعه روزافزون است و برنامههای جامعی برای سال آینده در پیش دارد.
او در ادامه گفت: «در سال آینده مبین وان از نظر کارکردی یکی از هلدینگهای معتبر حوزه فناوری اطلاعات کشور خواهد بود. این هدف به هیچ وجه ساده نیست و به تلاش و همت تمام همکاران در یک فضای مثبت سازمانی نیاز دارد.»
به گفته وکیلینیا، استراتژی بلندمدت شرکت تبدیل شدن به یک شرکت با سبد درآمدی متنوع است که تمرکز اصلی در حوزه سرگرمی، فینتک و خدمات ابری خواهد بود و برای این منظور ضمن فعال کردن بخش سرمایههای انسانی شرکت، اقدام به جذب نیروهای جدید و متخصص کرده و همچنان در حال جذب نیرو هستند.
رشد در شرایط پاندمی
مدیرعامل مبین وان میگوید: «با توجه به شرایطی که پاندمی کرونا به کسبوکارها تحمیل کرده و با این که تمرکز تمام شرکتها بر حفظ شرایط موجود است؛ ما از نظر درآمدی تا به امروز توانستهایم ۴۵ درصد نسبت به سال گذشته رشد داشته باشیم و از این نظر نگرانی خاصی وجود ندارد و هم اکنون بالاتر از برنامههای بودجهای شرکت قرار داریم و برای رسیدن به بودجه تعیین شده ماههای باقیمانده از سال، در حال تلاشی مضاعف هستیم.»
وکیلینیا اضافه کرد: «در سال جاری ما قرارداد خرید ۳ درصد از سهام شرکت آسیاتک را منعقد کردیم که برای شرکت قرارداد بسیار مهمی به حساب میآید. اتفاقی که در این قرارداد افتاد این بود که ما داراییهای راکد شرکت را به داراییهای فعال و زاینده تبدیل نموده و از طریق منابع آن ۳ درصد از سهام آسیاتک را خریداری کردیم. هدف این قرارداد که آن را برای ما مهم میسازد این است که میخواهیم از آوردهی سهام آسیاتک سرمایهگذاری کرده و مبین وان را به یک هلدینگ بزرگ ICT با محوریت سه حوزهی سرگرمی، فینتک و خدمات ابری در کشور تبدیل کنیم.»
براساس صحبتهای وکیلینیا شرکت در دوره جدید، محوریت واحد فنی خود را به سمت پلتفرمهای نوآورانه باز (Open API Platforms) جهت داده است چرا که اعتقاد دارند این پلتفرمها آینده صنعت فناوری مالی در کشور هستند. این حوزه در بازار بسیار جذابیت دارد و زیرساخت و سازوکاری که در این زمینه در حال پیادهسازی است، در صورت موفقیت بسیار ارزشمند و قابل رقابت با سه شرکت برتر این حوزه خواهد بود.
کار ارزشمند دیگری که در واحد فنی شرکت اتفاق افتاده است بحث دیتاسنتر و خدمات رایانش ابری است که بسیار موفق بوده است. مدیرعامل مبین وان در این باره میگوید: «هماکنون تمام زیرساختهای موجود در حال بهرهبرداری بوده و در حال برنامهریزی برای افزایش ظرفیت هستیم. سرعت رشد ما در این زمینه بسیار مطلوب است و به زودی سهم مناسبی از بازار را به دست خواهیم آورد. استراتژی ما در این حوزه حرکت به سمت ارائه سرویسهای ابری SaaS و پرهیز از خام فروشی است که درآمد شرکت از ظرفیتهای موجود را بیش از پنج برابر افزایش خواهد داد.»