پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
امکان گشایش LC داخلی برای شرکتهای دانشبنیان توسط بانک تجارت فراهم شد
با امضای تفاهمنامهای بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک تجارت امکان گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین برای شرکتهای دانشبنیان فراهم شد.
به گزارش ایسنا، تفاهمنامه گشایش اعتبار اسنادی داخلی (LC) و اعطای تسهیلات خرید دین برای شرکتهای دانش بنیان بین صندوق نوآوری و شکوفایی و بانک تجارت بهمنظور پاسخگویی به نیاز شرکتهای دانش بنیان و تسهیل فعالیت آنها در قالب زنجیرههای تأمین و کاهش نرخ تأمین مالی مورد نیاز این شرکتها منعقد شد.
شرکتهای دانش بنیان میتوانند با گشایش LC داخلی ۱۰ درصد سپردهگذاری داشته باشند و از ۱۰ درصد سپردهگذاری صندوق نوآوری و شکوفایی و تخفیف ۳۰ درصدی کارمزد از LCها بهرهمند شوند. پس از صدور LC قابلیت تنزیل دارد، به این معنی که بعد از فروش محصول دانش بنیان با نرخ ۸ درصد و در صورت خرید مواد اولیه با نرخ ۱۵ درصد قابلیت تنزیل و تبدیل به منابع پولی و مالی وجود دارد. در چارچوب این خدمت از خرید محصولات، اقلام و مواد اولیه مورد نیاز شرکتها و همچنین فروش محصولات دانش بنیان حمایت میشود.
گشایش اعتبار اسنادی داخلی موجب کاهش هزینههای مالی برای شرکتهای دانش بنیان میشود و با فرهنگسازی و اطلاعرسانی گسترده میتواند جایگزین تسهیلات شود؛ از این رو هدف از اجرای این طرح ورود شرکتهای بزرگ دولتی به خرید محصولات دانش بنیان است تا تضمین سپاری و تشریفات به حداقل برسد؛ از طرف دیگر از آنجایی که شرکتهای دولتی دچار کمبود نقدینگی برای خرید از شرکتهای دانش بنیان هستند، میتوانند با استفاده از این تسهیلات امکان خرید داشته باشند.
در حال حاضر حدود ۴ هزار شرکت دانش بنیان میتوانند از سیستم بانکی کشور تسهیلات دریافت کنند. سرویسهای جدید و نوآورانه متناسب با نیاز شرکتها که بسیاری از آنها در صندوق فعال هستند، میتوانند از طریق سیستم بانکی کشور نیز فعال شوند.
علی وحدت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در مراسم امضای تفاهمنامه گشایش LC داخلی برای شرکتهای دانش بنیان با بانک تجارت گفت: «نزدیک به دو سال است که سیستم بانکی در حمایت از شرکتهای دانش بنیان نقش ایفا میکند، اما در شرایط کنونی نیازمند حرکتهای جهشگونه هستیم.»
او در ادامه با بیان اینکه بانک تجارت در بین بانکهای دیگر عملکرد بهتری در تأمین مالی شرکتهای دانش بنیان داشته است، اظهار کرد: «شرکتهای دانش بنیان در هر حوزهای مانند مواجهه با ویروس کرونا بسیاری از مشکلات کشور را برطرف کردهاند و از توانمندیهای بالایی برخوردارند و امیدواریم با تدابیر بانک تجارت در ارائه سرویسهای مختلف تا پایان سال جاری به دستاوردهای بالایی دست یابیم.»