پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
در قالب بیانیه دوم عنوان شد / هم آفرینی صنفی، فرصت نوسازی نقش پارلمان بازیگران صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات
شورای ائتلاف هم آفرینی صنفی پس از صدور اطلاعیه اول و فراخوان دعوت برای حضور حداکثری در ششمین دوره سرنوشتساز انتخابات نظام صنفی رایانهای، دومین بیانیه خود را با رویکرد نوسازی و بازآفرینی نقش و جایگاه پارلمان بازیگران صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات مبتنی بر زیربنای کنونی نظام صنفی رایانهای به شرح زیر صادر کرد:
اعضای گرانقدر سازمان نظام صنفی رایانهای
سلام و عرض احترام؛
پس از صدور اطلاعیه اول و فراخوان دعوت برای حضور حداکثری در انتخابات نظام صنفی رایانهای دوره سرنوشتساز ششم، چه در مقام نامزد و چه در مقام رأیدهنده، بسیار خرسندیم که ترکیبی از افراد جوان، خوشفکر، توانمند و نیز افراد متخصص، باتجربه و فعال که متعهد به منافع جمعی و دارای دغدغه صنفی هستند، در شاخه شرکتها خود را نامزد کردهاند.
در شاخه مشاوران نیز خوشبختانه نامزدهای توانمند و امتحان پسدادهای خود را در معرض رأی شما بزرگواران قرار دادهاند. متاسفانه شرایط خاص حاکم بر فضای کسبوکار موجب خسارت به فعالین در شاخه فروشگاهها شد و عدم توفیق سازمان نصر در بهبود این شرایط در این ایام نیز موجب شد تا یکی از بخشهای مهم و تأثیر گزار صنف در رویکرد به انتخابات منفعلانه رفتار کرده و در نتیجه حضور کمترین تعداد کاندیدا را طی دورههای مختلف تا این تاریخ شاهد باشیم.
چتر حمایت صنف و تعامل آن با برخی بخشها به گونهای بوده است که علیرغم تلاشهای بعضاً موفق دوره اخیر با نگاه جذب حداکثری، برخی از اعضای خانواده فاوای کشور، چه در حوزه سختافزار، چه در حوزه نرمافزار و به ویژه در حوزههای استارتآپی، نظام صنفی رایانهای را به عنوان یگانه ملجأ و مرجع فعالیتهای صنفی نپذیرفته و با داشتن دغدغه فعالیتهای صنفی به سایر نهادها روی کرده و حتی گاهی به تأسیس تشکلهای موازی دست زدهاند.
باور ما این است که سازمان نظام صنفی رایانهای به مدد زحمات همهی ادوار صنف مانند پیلهای زیباست که با هم آفرینی صنفی آماده پروانه شدن و بلوغ کارکردی و ماموریتی است. راز و رمز رسیدن به الگوی پایدار توسعه، پذیرفتن مشارکت جدی و مؤثر نسل جدید (با همه نقاط قوت و ضعف) در کنار استفاده از تجربه افراد باسابقه است.
با به رسمیت شناختن این نسل با ویژگیهایی چون صراحت در بیان، شجاعت در به چالش کشیدن رویکردهای بعضاً بیثمر و عافیت طلبانه، مقلد نبودن در ساحت اندیشه و از همه مهمتر، ساختن زیرساختی رفیع برای نقش آفرینی صنف در مقررات و رویههای حکمرانی کشور، امکان نوسازی و بازآفرینی نقش «پارلمان بازیگران صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات» در سراسر کشور مبتنی بر زیربنای کنونی نظام صنفی رایانهای فراهم میشود.
باور داریم که شما اعضای محترم نصر با ایجاد تحول در هنگامه شروع قرن آتی میتوانید نظام صنفی رایانهای را به تاثیرگذارترین صنف کشور، چه در حمایت از کسبوکارهای خصوصی، چه در تعامل با نهادهای حاکمیتی و دولتی تبدیل کنید.
و اما اگر تحولات لازم در سازمان، همسو و همآهنگ با تحولات رخ داده در جامعه و فضای فناوری کشور و نسل جدید راهبران کسبوکارهای نوظهور ایجاد نشود و اصرار بر تکرار روشها و برنامههای قدیمی باشد، صادقانه و صریح بیان میکنیم امکان افول و کوچک شدن نقش و کارکرد سازمان وجود داشته و آسیب دیدن آن حتمی است.
باید بپذیریم که علیرغم تلاشهای جدی و تحسین برانگیز در ادوار مختلف صنف، جایگاه فعلی سازمان نظام صنفی رایانهای همسو با سرعت تحولات حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، ارتقاء و توسعه نیافته و بسیاری از تصمیمگیران در تمامی قوای کشور برای سازمان جایگاه قانونی و شان صنفی متناسبی با ظرفیتهای سترگ اعضاء آن قائل نیستند.
صنف ما برای تصمیمسازی و سیاستگذاری کارشناسانه محور برای حکمرانان کشور نیازمند تحول جدی است. و این تحول به وقوع نخواهد پیوست، مگر آنکه تمامی اعضای صنف دست در دست هم بدهند و آماده دفاع از ارتقاء جایگاه خطیر فعالان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات باشند.
هم آفرینی صنفی قبل از آنکه نام و نشان یک گروه یا لیستی از افراد نامزد با نگاه تحول خواهانه باشد، اتحادی است بین اعضا برای شانه دادن زیر بار فعالیتهای صنفی؛ تجدید عهدی است بین فعالان یک صنف در راستای روشنگری فردا و آبادانی کشور با همراهی همهی بازیگران در کل فضای اقتصاد دانش پایه کشور.
ضمن بیان تقاضای مجدد برای حضور پرشور همه اعضای حقیقی و حقوقی صنف در انتخابات سازمان نظام صنفی رایانهای، از همهی اعضای ارجمند که دل در گروی پیشرفت کشور و توسعه حوزه فاوا دارند، درخواست میکنیم با مرور مجدد رئوس برنامههای هم آفرینی صنفی از این برنامهها و نه لزوماً افراد خاص، برای ایجاد تحول در صنف حمایت کنند. شروع این نوسازی نیازمند حضور نمایندگان با رأی حداکثری است. از تک تک شما بزرگواران خواهشمندیم اگر حتی به نگاه تحول خواهی و هم آفرینی صنفی رأی نمیدهید، با تمدید عضویت خود در سازمان، آماده حضور در انتخابات ۲۹ آبان به عنوان یک نقطه عطف مهم در تاریخ صنف فاوا شویم.
شروع به مذاکره اثربخش با مجلس شورای اسلامی و نمایندگان به منظور تصویب یک قانون محکم و بروز برای نظام مهندسی ارتباطات و فناوری اطلاعات و ارتقا جایگاه و کارکرد صنف، اولین قول ما در راستای این تحول است.
همراه شو عزیز
همراه شو عزیز
تنها نمان به درد، کائن درد مشترک
هرگز جدا جدا، درمان نمیشود
دشوار زندگی، هرگز برای ما
بی رزم مشترک، آسان نمیشود