پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
امضا تفاهمنامه همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری و فرابوم در راستای حمایت از استارتآپها
۱۸ تیرماه تفاهمنامه همکاری مشترک فرابوم و معاونت علمی ریاست جمهوری با حضور مهدی محمدی، رییس ستاد توسعه فناوری دیجیتالی معاونت ریاست جهموری و صادق فرامرزی، مدیرعامل شرکت فرابوم با هدف حمایت از شرکتهای استارتآپی در پی شیوع بحران کرونا به امضای طرفین رسید.
مهدی محمدی با اشاره به راهاندازی پلتفرم این ستاد به نام «راه نوآوری» گفت: «این پلتفرم با راهاندازی کمپین «کرونا پلاس» شروع به کار کرد. در این کمپین طی فراخوانی که ستاد داشته است نزدیک به ۶۰۰ استارتآپ فعال در قسمت سرویسهای مرتبط با کرونا جذب شدند، شرکتهایی که در این روزهای کرونایی کاربرد بیشتری دارند.»
محمدی در ادامه با اعلام اینکه حدود ۳۰۰ استارتآپ در این کمپین که قابلیت رشد و گسترش سرویسهای خود را داشتند انتخاب شدند، افزود: «به ۱۸۰ شرک استارتآپی در دو بخش توسعه بازار یا محصول بین ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تسهیلات با تنفس شش ماهه و امکان تبدیل به بلاعوض در صورتی که دراین ۶ ماه به شاخص عملکرد مورد نظر مثل میزان رشد بازار یا توسعه محصول برسند، تعلق گرفت.»
او گفت: «برای ۱۲۰ شرکت دیگر نیز تسهیلاتی برای کاهش هزینهها در قالب سوبسید استفاده از خدماتی همچون دسترسی به API، خدمات زیرساختی یا خدماتی مثل بازاریابی دیجیتال در نظر گرفه شده است. این موارد همراه با پکیج دیگری که با مجموعهای از سرویس provider ها مثل فرابوم که تفاهمنامههایی امضا کردیم ارائه خواهد شد و شرکتها از هفته آینده میتوانند در پلتفرم درخواست بدهند و تا سقف ۱۰ میلیون تومان به انتخاب خود شرکت از این سرویسها استفاده کنند.»
رییس ستاد توسعه فناوری دیجیتالی معاونت ریاست جهموری درخصوص کمپین «استارتآپ پلاس» که تا ۱۰ روز آینده فعالیت خود را آغاز میکند اظهار کرد: «این برنامه تا پایان سال ویژه حمایت از استارتآپهای تکنولوژی مثل شرکتهای فعال در حوزه هوش مصنوعی، بلاکچین، اینترنت اشیا و ایآربیآی فعالیت میکنند، است که برای این شرکتها پکیجی مشابه با پکیج کرونا پلاس اما هوشمندانهتر و تخصصصیتر برای ارائه سرویس در نظر گرفته شده است.»
مهدی محمدی از همکاریهای پیشین با فرابوم ابراز خرسندی کرد و امیدوار است براساس این تفاهمنامه سرویسهای کرونا پلاس و استارتآپ پلاس را بتوانند پیش ببرند.
در ادامه صادق فرامرزی درباره فعالیت فرابوم و سرویسهایی که این شرکت ارائه میکند، گفت: «از فعالیتهای فرابوم به عنوان توسعه اکوسیستم اقتصاد دیجیتالی یاد میکنیم و این امر مگر با فعال کردن استارتآپها و فینتکها اتفاق نمیافتد. در دنیای فعلی توسعه پایدار با فکر به نوآوری باز اتفاق میافتد که به همین خاطر ما از ابتدای کار سطح توقع و دامنه فعالیتهای خود را بزرگتر از بانکداری باز دیدیم، و کلمه نوآوری باز را انتخاب کردیم. همراه با بانکداری باز نیز مفاهیم دیگری همچون دیتای باز وجود دارد و مواردی که لازمه توسعه پایدار و اقتصاد دیجیتال است نقش دارند.»
فرامرزی ادامه داد: «ما درشرکت فرابوم با احتساب حدود ۲۴ بانک، برگرفته از سرویس این بانکها و سایر سرویسدهندگان مانند بورس، بیمه و شهرداری که به مرور نیز اضافه میشوند سرویس گرفتیم و به عنوان پلتفرم این تسهیلگری را انجام دادیم که در یک قالب استاندارد بسیار ساده به استارتآپها فینتکها و حتی سایر سرویسدهندگان تقدیم میکنیم. یعنی ما از یک سرویسدهنده به سرویسدهنده دیگر نیز سرویس ارائه میکنیم که باعث میشود هزینه بالاسری که تاکنون زیاد بود و بعضاً مانع رشد کار بوده است، کمتر شود.»
در پایان محمدی پس از امضای تفاهمنامه همکاری، از فراخوان کمپین کرونا پلاس در پلتفرم راه نوآوری از هفته پیش رو خبر داد.