پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
ترابرنت، تنها استارتآپ منتخب در المپیک فناوریها(COLLISION 2020) در کانادا
در کنفرانس COLLISION که یکی از مهمترین رویدادهای استارتآپی در جهان است، امسال از ایران تنها، استارتآپ ترابرنت حضور دارد، بهعلاوه ترابرنت بهعنوان یکی از استارتآپهای منتخبِ کنفرانس در حوزه Autotech معرفی شده است. ترابرنت اولین شرکت لجستیکی هوشمند ایرانی است، که با کسب عنوان استارتاپ منتخب در کنفرانس وب سامیت 2018، برترین استارتآپ «جشنواره جایزه ملی لجستیک ایران» در سال 98 و کاندیدای بهترینهای گروه خودرو و حملونقل آنلاین در سه دوره «جشنواره وب و موبایل ایران»، اکنون پرافتخارترین شرکت دانش بنیان کشور در حوزه حملونقل هوشمند جادهای محسوب میشود.
کنفرانس COLLISION که از آن بهعنوان «المپیک فناوریها» نام میبرند، یکی از معتبرترین و مهمترین گردهماییهای بینالمللی در حوزه استارتآپ است. COLLISION با پشتیبانی Web Summit (وبسامیت) از سال 2014، هر ساله با هدف معرفی و گسترش تکنولوژیهای روبه رشد، میزبان کارآفرینان، سرمایهگذاران و شرکتهای مختلف فناوری از سراسر دنیا است.
محل برگزاری این کنفرانس تا پیش از سال ۲۰۱9 در شهر نیواورلئانِ امریکا بود. اما طبق گفته مدیر این همایش تدی کاسگریو، باتوجه به افزایش تعداد شرکتکنندگان و همچنین عدم صدور ویزا برای شرکتکنندگانی از ایران، تصمیم گرفته شد که محل برگزاری کنفرانس را به تورنتو کانادا منتقل کنند. هفتمین دوره این رویداد به مدت سه روز از تاریخ 23 تا 25 ژوئن (از 3 تا 5 تیرماه)، برگزار میشود.
COLLISION 2020 در یک نگاه
در سایت رسمی این کنفرانس، COLLISION2020 چنین معرفی شده است:
«در جهانی که پیوسته درحال تغییر و دگرگونی است، یک واقعیت پایدار وجود دارد، و آن قدرت بهم پیوستن انسانها است. به همین دلیل امسال COLLISION را باهم از خانههایمان برگزار خواهیم کرد.»
امسال شرکتکنندگان در هر نقطهای از جهان که باشند، میتوانند سخنرانی چهرههای شاخص علمی، سیاسی و فرهنگی را بهصورت زنده مشاهده کنند. همچنین با نصب اپلیکیشن رسمی COLLISION برقراری ارتباط با مدیران شرکتهای مختلف، بنیانگذاران استارتآپهای موفق و سرمایهگذاران بزرگ از طریق ویدئو چت امکانپذیر است.
گاهی با گرد آمدن در کنار هم، میتوانیم اتفاقات شگفتی را رقم بزنیم، مهم نیست این گردهمایی بهصورت حضوری باشد یا مجازی، مهم درکنارهم بودن ما است.
طبق گزارش این سایت، در مراسم امسال که با حضور بیش از 30 هزار شرکتکننده و حدود 1000 شرکت سرمایهگذار برگزار میشود، بیش از 1000 استارتآپ از 100 کشور جهان شرکت کرده، که از این میان درصد کمی برای معرفی در بخش استارتآپهای منتخب، برگزیده میشوند.
حدود 400 نفر از شخصیتهای برجسته علمی، فرهنگی، سیاسی و تجاری در این کنفرانس بهصورت زنده سخنرانی میکنند، جاستین تئودور نخستوزیر کانادا بهعنوان مهمان ویژه یکی از سخنرانان اصلی این مراسم خواهد بود. چهرههای شناختهشدهای همچون تدروس ادهانوم (رئیس سازمان بهداشت جهانی)، مارگارت آتوود (نویسنده سرشناس کانادایی)، هنریتا فور (رئیس یونیسف) وکارل هنرسون (مدیر ارشد فناوری اسلک) از دیگر سخنرانان این مراسم هستند.
رسانههای بزرگ خبری همچون گاردین، بلومبرگ، واشنگتن پست و بیش از هزار رسانه خبری دیگر از سراسر دنیا، اخبار این رویداد استارتآپی را گزارش میکنند. برندهای بزرگی همچون سونی، آمازون، اوبر، جنرال الکتریک و حدود هزار کمپانی بزرگ دیگر در این کنفرانس حضور دارند.
یکی از بخشهای مهم این همایش تشکیل ورکشاپهای آنلاین است. در طی سه روز برگزاری این کنفرانس در مجموع حدود 100 ساعت کارگاه آموزشی درباره موضوعاتی همچون تجارت آنلاین، بازاریابی، سبک زندگی، توسعه کسب و کار و فناوریهای نوین برپا میشود.
حضور ترابرنت در COLLISION 2020
در COLLISION 2020 از میان استارتآپهای شرکتکننده تنها 10 درصد که از بالاترین رشد برخوردار باشند، بهعنوان استارتآپ منتخب در کنفرانس معرفی میشوند.
امسال ترابرنت تنها استارتآپ ایرانی حاضر در این مراسم است، بهعلاوه آنکه با ارزیابی مسئولان کنفرانس، بهعنوان یکی از استارتآپهای منتخب در حوزه Autotech معرفی شده است. در این بخش که مربوط به فناوریهای خودرو است درکنار ترابرنت، استارتآپهایی از کشورهای ایالات متحده، کانادا، انگلیس، آلمان، ژاپن و اندونزی نیز حضور دارند.
ترابرنت بهعنوان اولین بازارگاه حملونقل و یکی از بزرگترین شرکتهای لجستیکی هوشمند در کشور، حاصل مشارکت و همکاری استراتژیک چندین شرکت دانش بنیان و فناور ایرانی است. طبق گفته کیوان جعفری بنیانگذار ترابرنت، این شرکت تا کنون سرمایهای حدود یکونیم میلیون دلار جذب کرده است، در سطح جهانی برای راهاندازی چنین کسبوکاری بیشتر از 20 میلیون دلار سرمایه نیاز است. با این وجود ترابرنت در مقایسه با سرمایهای که تاکنون جذب کرده، عملکرد موفقی داشته است.
حضور ترابرنت در COLLISION 2020، ااهمیت بالایی دارد، چرا که ضمن معرفی آخرین دستاوردهای تکنولوژیهای استارتآپهای ایرانی در حوزه اینترنت اشیا، بیگ دیتا، دادهکاوی و یادگیری ماشین، میتواند بستر مناسبی برای جذب سرمایههای خارجی و توسعه اقتصادی کشور فراهم سازد.