راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

مسافری از هند / درباره سوندار پیچای، مدیرعامل گوگل

در سال ۲۰۱۱ توئیتر قصد استخدام سوندار پیچای را داشت که گوگل با پیشنهادی به ارزش ۵۰ میلیون دلار او را از رفتن به توئیتر منصرف کرد. حتی زمانی که شرکت مایکروسافت به‌دنبال جانشین برای استیو بالمر بود، سوندار به‌عنوان یکی از گزینه‌های مدیریت شرکت مایکروسافت به حساب می‌آمد.

ماهنامه عصر تراکنش / پیچای سونداراراجان معروف به سوندار پیچای، مهندس و مدیر اجرایی هندی‌تبار در حوزه فناوری اطلاعات است که از سال ۲۰۱۵ و با تاسیس شرکت مادر آلفابت، به جای لری پیچ، به‌عنوان مدیر اجرایی گوگل انتخاب شد.

پیچای مدرک کارشناسی در مهندسی متالورژی، کارشناسی ارشد رشته علم مواد از دانشگاه استنفورد و مدرک مدیریت ارشد کسب‌وکار از دانشگاه پنسیلوانیا دارد.

پیچای از سال ۲۰۰۴ به شرکت گوگل پیوست و به‌عنوان مدیر تیم نوآوری پروژه گوگل کروم مشغول به کار شد و در پروژه‌های بسیاری مانند نوار ابزار گوگل، جست‌وجو داخل صفحه سیستم‌عامل، بسته گوگل، افزونه فایرفاکس و… نقش کلیدی داشت.

در سال ۲۰۱۱ توئیتر قصد استخدام او را داشت که گوگل با پیشنهادی به ارزش ۵۰ میلیون دلار او را از رفتن به توئیتر منصرف کرد. حتی زمانی که شرکت مایکروسافت به‌دنبال جانشین برای استیو بالمر بود، سوندار به‌عنوان یکی از گزینه‌های مدیریت شرکت مایکروسافت به حساب می‌آمد.

گوگل برگرفته از کلمه گوگول به معنی «یک عدد یک و صد صفر جلوی» آن است که به گفته بنیان‌گذاران شرکت هدف‌شان از انتخاب این واژه این بود که نشان دهند هدف آنها سازمان‌دهی انبوهی از اطلاعات وب است و شاید جالب باشد بدانید گوگل وبلاگ فارسی‌زبان خود را در سپتامبر ۲۰۱۱ افتتاح کرد که این وبلاگ توسط مهدی شریف‌زاده، راهبر تیم زبان فارسی گوگل اداره می‌شود.

هرچند گوگل همیشه در تجربه فناوری‌های انقلابی جزء اولین‌ها بوده، اما این پیشرو بودن در مورد فناوری چندان صدق نمی‌کند. سال گذشته بود که بالاخره گوگل با حمایت از دو استارت‌آپ فعال در حوزه بلاکچین و قرار دادن آنها روی پلتفرم گوگل کلود، ورودش را به دنیای فناوری دفترکل توزیع‌شده رسما اعلام کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.