پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
صفر تا صد دو رشته تخصصی کلاد در آروان آکادمی منتشر شد
فاز سوم و آخر از مسیر آموزشی آروان آکادمی، شامل دورههای «Professional cloud Architect» و «Expert DevOps Engineer» منتشر شدند؛ این مسیر آموزشی بهطور کلی ۱۸۰ ساعت آموزش و ۵۴۰ ساعت تمرینهای مرتبط با متخصصان این حوزه را شامل میشود. این دو دوره اخیر علاوهبر استادان دورههای پیشین با همراهی آرش حاتمی، محمدرضا داورزنی، محمود احمدی و محمدعرفان شمس -که همگی از متخصصان حوزه ابر هستند- ارائه شده است.
باشگاه فارغالتحصیلان آروانآکادمی هزارتایی شد
به گزارش روابط عمومی آروان آکادمی، مسیر آموزشی آروان آکادمی از دو رشته اصلی «Cloud Architect» و «DevOps Engineer» تشکیل شده بود که در مجموع ۷۲۰ ساعت محتوای آموزشی و تمرینی را تشکیل دادند که در مدت زمان یکسال به ۴۷۱۲۰ ساعت تماشای ویدئوها رسیده است. در این مدت، ۱۲۶۰۰ دانشپذیر در آروان آکادمی ثبتنام کردند که نزدیک به هزار تن از آنان موفق به دریافت گواهی پایان دوره شدند.
مسیرهای آموزشی آکادمی کامل شدند
سال گذشته و بهار امسال، دورههای پیشین در قالب فاز یک و فاز دو منتشر شدند که شامل دورههای «Associate Cloud Architect» و «Foundational Cloud Practitioner» در مسیر آموزشی معماری ابری و دورههای «Professional DevOps Engineer» و «Associate DevOps Engineer» در دوره دواپس هستند. دوره آخر دواپس، دوره «Expert DevOps Engineer» از ۱۸ ساعت محتوای آموزشی و ۵۴ ساعت تمرین تشکیل شده است و در دیگر دوره معماری ابری بهنام «Professional Cloud Architect»، ۱۶ ساعت آموزش و ۴۸ ساعت محتوای تمرینی وجود دارد.
این تازه شروع ماجراست
با انتشار دو دوره نهایی، مسیر آموزشی تعریف شده در آروان آکادمی تکمیل شد و برای پربارشدن مسیرهای آموزشی، بهزودی دورههای کوتاهمدت متنوعی در موضوعات مختلف مرتبط به کلاد در صفحه آروان آکادمی دردسترس قرار خواهند گرفت.
سپیده رحمانی، مسئول بخش آموزش آروانکلاد درباره انگیزه ادامهداشتن آموزشهای آروان آکادمی گفت: «در این سالها این نکته بسیار بدیهی بوده که وضعیت مهاجرت سرمایه انسانی متخصص از ایران در وضعیت خطرناکی است؛ وضعیتی که ممکن است منبع متخصصان کشور را با خلا مواجه کند. در پی راستیآزمایی این ادعا نیستم اما مشاهدات ما بهعنوان کسانیکه سالهاست در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور فعالیت میکنیم این ادعا را تایید میکند. به این معنا باید بگویم که توان ما به عنوان یک استارتاپ در ایران، درون آروان آکادمی نمایانگر شد. ما با فراهم آوردن آموزشهای فناورانه، بهشکل تخصصی، دسترسپذیر، با استانداردهای جهانی و رایگان تلاش میکنیم تا آموزشهای دانش ابری را به دست کسانیکه در پی محتوای تخصصی هستند- فارغ از محدودیتهای جغرافیایی، زمانی و مالی- برسانیم. به همین دلیل این دورهها را عملی و مناسب بازار کار ایران و جهان طراحی کردیم تا دانشپذیران پس از دریافت آموزش بتوانند تجربه شغلیشان را شروع کنند. با این توضیح و دغدغهها، باید بگویم که شاید پایانی برای گستره فعالیتهای آروان آکادمی نتوانیم تصور کنیم».
رحمانی در ادامه گفت: «پس از این فاز، در دورههای کوتاهمدت، سرفصلهای گستردهتری از آموزش در حوزه فناوری را به دورههای آروانآکادمی اضافه خواهیم کرد که بهزودی و در ماههای آتی جزییات آن را اطلاع خواهیم داد.»
علاقهمندانی که از مخاطبان آروان آکادمی هستند و پیشنهادی برای دورههای کوتاهمدت با موضوعهای مرتبط با کلاد دارند، میتوانند از راه ایمیل pr@arvancloud.ir با موضوع آروان آکادمی پیشنهادهایشان را به دست آروان آکادمی برسانند.
چرا آروان آکادمی؟
آروان آکادمی در مسیر مسئولیت اجتماعی آروان بهدنبال «توانمندسازی آموزشی» است. آروان آکادمی از ابتدای سال ۱۴۰۳ به وجود آمده است تا با فراهم آوردن محتوای باکیفیت و بهروز حوزه ابری بهشکل آنلاین و رایگان، دسترسی به محتوای تخصصی حوزه کلاد را فارغ از محدودیتهای جغرافیایی برای همه علاقهمندان آن فراهم آورد.
آروان آکادمی تلاش کرده است آموزشهای خود را منطبق بر مسیر شغلی، طراحی و در اختیار دانشپذیران قرار دهد تا علاقهمندان به حوزه ابری بتوانند در بهینهترین حالت ممکن آموزشها را در مسیر حرفهایشان دنبال کنند.
علاقهمندان برای ثبتنام در آروان آکادمی و بهرهمندی از محتوای این دورهها بهشکل رایگان، میتوانند به صفحه آروان آکادمی مراجعه کنند.