پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
کارخانه نوآوری رسانه راهکار قصد دارد چهارمین رویداد ۹ ژانویه را برگزار کند. راهکار در این راستا، قبل از برگزاری رویداد اصلی با هدف آگاهیبخشی و آشنایی با مفاهیم دنیای رمزارز چندین پیشرویداد برگزار میکند.
امروز نیز ششمین پیشرویداد ۹ ژانویه در قالب وبینار و با حضور سیدمهدی نبوی، همبنیانگذار گروه حقوقی لگاتک و میثم سلیمانی برگزار خواهد شد.
عنوان وبینار این پیش رویداد «رگولاتوری حوزه رمزارزها در اختیار چه نهادهایی است؟» خواهد بود و همانطور که از عنوان این وبینار مشخص است مسائل پیرامون تنظیمگری حوزه رمزارزها در این وبینار بررسی خواهد شد. تنظیمگری حوزه رمزارزها، موضوعی قابل بحث در سرتاسر دنیاست. همچنین در ایران نیز فعالیت در حوزه رمزارز هنوز به طور مشخص رگوله نشده است تا جایی که از ششم دیماه تا کنون درگاههای پرداخت صرافیهای رمزارز داخلی توسط بانک مرکزی مسدود شده است.
ببینید: سیر زمانی آن چه بر اکوسیستم رمزارز ایران گذشت؛ از ۴ آبان تا ۱۹ دی ۱۴۰۳
گفتنی است تا کنون پنج پیش رویداد توسط کارخانه نوآوری رسانه راهکار برگزار شده است. نخستین پیش رویداد چهارشنبه ۱۹ دیماه در خانه فرهنگ و هنر «یک اتفاق ساده» برگزار شد در این پیش رویداد مستند «مانیالکتریک: راز بیتکوین» اکران شد.
پیش رویدادهای بعدی ۹ ژانویه به صورت وبینار برنامهریزی شدهاند. دومین پیش رویداد با حضور پویا پوراعظم متخصص و مشاور فناوریهای مالی برگزار شد. پوراعظم در این وبینار «نقش فناوریهای سوپتک و رگتک در حوزه رمزارزها» بررسی کرد.
حسین حقیقی، پژوهشگر فناوری مالی و تحول دیجیتال نیز در پیش رویداد سوم در وبیناری با عنوان «آیا دبی برای کسبوکارهای رمزارزی فرش قرمز پهن کرده است؟» به بررسی شرایط کسبوکارهای رمزاری در دبی پرداخت.
عنوان پیش رویداد چهارم «نقش هوش مصنوعی در اکوسیستم رمزارز جهان» بود. مدرس این رویداد سپهر حیدری، فعال بازارهای مالی بود. پنجمین پیش رویداد ۹ ژانویه با عنوان «بایدها و نبایدهای ترید بازارهای مالی» و ارائه حمیدرضا خادمی، فعال بازارهای مالی دیروز برگزار شد.