پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
اینترنت، فیلترینگ و امنیت سایبری، مهمترین چالشهای کسبوکارهای حوزه زیرساخت دیجیتال
بهناز رحمتی، مدیر فروش فالنیک در نخستین رویداد زیرساخت دیجیتال، بر استفاده از تجهیزات نو برای تأمین امنیت تاکید کرد
بهناز رحمتی، مدیر فروش فالنیک در رویداد زیرساخت دیجیتال درباره تجربیات این شرکت در سالهای اخیر و چالشهایی که داشتهاند صحبت کرد.
او در ابتدای صحبتهای خود عنوان کرد: «فالنیک بیش از ۲۷ سال در زمینه آیتی از فروش تجهیزات تا پیادهسازی به صورت صفر تا صد فعالیت دارد. در این سالها چالش اساسی ما بحث درخواست مشتریان برای خرید کالاها و متقاعد کردن آنها در زمینه کالاهای تقلبی و غیرتقلبی بوده است.»
او در ادامه بیان کرد: «سیاست یک سری از سازمانها این بوده که کالای تقلبی و ارزان تهیه کنند. قیمت نمیتواند تضمینکننده کیفیت باشد و میتواند برای شرکتها چالش ایجاد کند. این شرکتها در ابتدا هزینه کمی میکنند و بعدها هزینه آنها برای نگهداری بالا میرود.»
مدیر فروش فالنیک درباره دلیل ممانعت مشتریها برای تهیه کالای اصل توضیح داد: «بازار رقابتی به مرور زمان بیشتر و سنگینتر شده و اولویت خیلی از سازمانها قیمت است و نمیتوان آنها را متقاعد کرد که در ابتدا هزینه بیشتری بپردازند. از طرفی، گاهی مشتریها از آنجا که مهارت کافی در تشخیص تجهیزات تقلبی و غیرتقلبی ندارند، این موضوع باعث ایجاد مشکل میشود. بسیاری از مصرفکنندگان فکر میکنند از قطعات اورجینال استفاده میکنند.»
رحمتی درباره چالشهای زیرساخت اقتصاد دیجیتال کشور در بخش دولتی و خصوصی گفت: «در حوزه اقتصاد دیجیتال اولین مورد بحث اینترنت پرسرعت و قابل اعتماد است. زیرساختها نیاز به اینترنت پرسرعت دارند. از طرفی فیلترینگ و امنیت سایبری از دیگر چالشهای زیرساخت اقتصاد دیجیتال کشور است.»
او درباره راهکارهایی که میتواند وضعیت زیرساخت اقتصاد دیجیتال کشور را بهبود دهد، اظهار کرد: «اینترنت بحث زیرساختی است اما بحث امنیت تا جایی که به مصرفکننده مربوط میشود، استفاده از تجهیزات مناسب آن را تضمین میکند. برای امنیت باید از تجهیزاتی که نو است استفاده کرد. مصرفکنندگان باید از استفاده از تجهیزات کارکرده پرهیز کنند. اما خیلی از مصرفکنندگان نسلهای قدیمی تجهیزات را میخرند و این موضوع میتواند مشکلات زیای را ایجاد کند.»
بهناز رحمتی در پاسخ به این سؤال که چالشهای رگولاتوری چه خسارتهایی به کسبوکارها وارد کرده است، توضیح داد: «سیاستگذاری یک بحث کلی بوده اما بحث اصلی رشد اقتصادی است. ما میانگین رشد اقتصادی ۱۱ درصد سالانه در نظر داریم اما اتفاق نمیافتد. بحث دیگر افرایش هزینه و کاهش کارایی است و ازاینرو فرصتهای شغلی کمتر داریم که باعث فرار مغزها شده است.»