پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
متخصصان امنیت سایبری؛ پردرآمدترینها در جهان
متخصصانی که در حوزه امنیت سایبری در کشورهای مختلف فعالیت میکنند، دارای بیشترین حقوق و درآمد دریافتی هستند.
به گزارش ایسنا، به نقل از وبسایت SC Magazine، در سالهای اخیر که حملات سایبری بهشدت رشد کرده است، موسسههای تحقیقاتی و تحلیلی بسیاری در جهان هشدار دادهاند که سال ۲۰۱۸، سال حملات سایبری و بدافزاری به سازمانهای بزرگ، شرکتها و نهادهای دولتی در جهان خواهد بود.
تحقیقاتی که بهتازگی انجامشده است نشان میدهد که مشاغل حوزه امنیت سایبری در مقایسه با سایر مشاغل و تخصصهای جهان، بیشترین حقوق دریافتی را میگیرند. این در حالی است که طبق همین گزارشها، مشاغل حوزه آموزش و فناوری ارتباطات کمترین میزان حقوق را در میان صاحبان مشاغل به خود اختصاص دادهاند.
به گفته بسیاری از تحلیلگران، دلیل آنکه محققان و پژوهشگران فعال در حوزه امنیت سایبری نسبت به سایر مشاغل حقوق بیشتری دریافت میکنند، این است که در سالهای اخیر مسئله حفاظت از اطلاعات شخصی و مالی کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ تجاری در جهان بسیار پررنگتر از سالهای گذشته شده است و این بدان معناست که اهمیت امنیت سایبری این روزها بسیار بیشتر از قبل است و باید کشورهای مختلف به تقویت و افزایش قوای دفاعی خود در برابر حملات سایبری خطرناک و مهلک بپردازند و نیروهای قدرتمندی را در این حوزه تربیت کنند تا بتوانند در صورت لزوم، اقدامات لازم را بهمنظور مقابله با حملات سایبری انجام دهند.
بر اساس گزارشهای منتشرشده از سوی موسسه تحقیقاتی Exabeam مبنی بر حقوق متخصصان علوم مختلف، حقوق دریافتی کارشناسان امنیت سایبری بهطور متوسط در شرکتهای بزرگ حدوداً ۷۵ هزار دلار الی ۱۰۰ هزار دلار است که این میزان در شرکتهای کوچک، تقریباً به مبلغ ۵۰ هزار دلار تا ۷۵ هزار دلار میرسد.
این گزارشهای سالانه از میزان حقوق و درآمد ماهانه کارمندان و متخصصان حوزههای مختلف در جهان میتواند به آن دسته از دانش آموزان، دانشجویان و کارجویانی کمک به سزایی کند که هنوز وارد بازار کار نشده و یا به دنبال رشته تحصیلی پردرآمدی هستند.
در نظرسنجیها و تحقیقات صورت گرفته، بیش از ۴۰ درصد متخصصان و افراد فعال در حوزه امنیت سایبری که دارای مدرک دانشگاهی کارشناسی و کارشناسی ارشد هستند، از میزان حقوق و درامد ماهانه خود اعلام رضایت و خشنودی کردهاند؛ اما ۶۰ درصد سایر متخصصان که دارای مدرک دانشگاهی دکتری و بالاتر بودهاند، چندان از میزان درامد خود راضی نبودند. آنها علت عدم رضایت خود را مدرک بالای دانشگاهی و زحمات بسیار زیادی که برای کسب مدرک دکتری و تخصص خود کشیدهاند، عنوان کردهاند.
بدافزارها، باج افزارها و حملات DDOS ازجمله تهدیدهای امنیتی بودند که از سال ۲۰۱۶ کاربران فضای مجازی را در معرض خطر حملات سایبری قرار دادهاند و موجب لو رفتن اطلاعات شخصی و محرمانه آنها شده است. طبق آمار، حملات سایبری در سال گذشته ۲۰۱۷ میلادی نیز به اوج خود رسیده و حالا خبر اینکه قرار است در سالهای آتی اوضاع از اینکه هست هم نابسامانتر شود، بسیار نگرانکننده به نظر میرسد.
همانطور که در اخبار گذشته اشارهشده است، سالانه بانکها، شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی بزرگی در سراسر جهان متحمل خسارات و آسیبهای جبرانناپذیری میشوند که ازجمله مهمترین آنها میتوان به حمله سایبری به شرکت مالی اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
بنابراین میتوان گفت خطر حملات سایبری در کمین تمامی افراد، کاربران و شرکتهای کوچک و بزرگ در جهان است و دیگر نمیتوان ادعا کرد که کسی از گزند و خطرات حملات سایبری در امان است.
حمله سایبری توسط بدافزار واناکرای (WannaCry) بهطورقطع یکی از مهلکترین حملاتی است که در طول سالهای اخیر صورت گرفته است.
حملاتی که بدافزار واناکرای در سال گذشته به کشورها، سازمانها و شرکتهای بسیاری کرد، خسارات جبرانناپذیر بسیاری را برای آنها برجای گذاشت. بهتازگی نیز ویروس رایانهای و بدافزار خرگوش بد سروصدای بسیاری به راه انداخته است و به شرکتها و بانکها و مؤسسات کوچک و بزرگی در کشورهای مختلف بخصوص در اروپا حمله کرده و اطلاعات محرمانه آنها را به سرقت برده است.