پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
ارائه دادههای کلانشهری بهصورت API، دریچه جدید اقتصاد دیجیتالی باز
پنل اقتصاد دیجیتالی و راهکارهای تحقق جریانهای درآمدی شهر هوشمند با حضور سید حامد قنادپور، مدیرعامل شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، مهدی بینا، مشاور ارشد توسعه شهر هوشمند در شهرداری تهران، سید فرهنگ فصیحی، معاون برنامهریزی صندوق نوآوری و شکوفایی و مهدی اسلامی، استاد دانشگاه و رئیس مرکز تحقیقات اقتصاد خلاق و مهدی فقیهی دبیر ستاد ICT و فضای مجازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در سالن سعدی مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت تجارت الکترونیکی ارتباط فردا، در این پنل در خصوص نقش و جایگاه شهرداریها در شکلدهی و تقویت اقتصاد خلاق و دیجیتالی، مدلهای تجاری نوین خدمات شهر هوشمند مبتنی بر پلتفرمهای چندوجهی و دادههای باز و راهکارهای مشارکت عمومی در شکلگیری جریانهای درآمدی پایدار و تضمین منابع مالی پروژههای آتی شهر هوشمند با حضور حدود صد و پنجاه متخصص فناوری و اقتصادی کشور، بحث و تبادلنظر شد.
مهدی بینا ضمن اشاره به مفهوم شهر هوشمند، گفت: «شهر هوشمند یکمسیر است، نه یک هدف و ما باید در این مسیر بهبود مستمر کیفیت زندگی و رضایتمندی شهروندان را حس کنیم.»
همچنین وی دستاوردهای مورد انتظار در برنامه هوشمند را تحت عناوین توسعه شهری پایدار، هدایت نوآوری شهری، رضایت شهروندان، ارتقاء مشارکت و شفافیت و نظامهای مدیریت و خدمات کارآمد برشمرد.
وی ضمن اشاره به سهم ۲۵ درصدی تهران از اقتصاد کشور، با توجه به جایگاه ۱۹۹ تهران از بین ۲۳۱ شهر بزرگ جهان در کیفیت زندگی، بر لزوم همافزایی همه بازیگران اصلی تهران هوشمند تأکید کرد.
در ادامه حامد قنادپور بر لزوم ارائه کلان دادههای شهری بهصورت API ای بر بستر پلتفرمی تأکید کرد و گفت: «تنها کافیست شهرداریها اجازه دهند بخش خصوصی و نوآور از این کلان دادها مبتنی بر مدل API ای بهره ببرند تا دریچهای جدید در اقتصاد دیجیتالی باز شود.»
در ادامه فرهنگ فصیحی اضافه کرد، حدود ۲۴.۳ میلیارد تومان از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی به ۸۴ طرح دانشبنیان در حوزه خدمات شهری تعلق گرفته است که عمده این خدمات در حوزه حملونقل، انرژی، مسیریابی ترافیک و سامانههای هوشمند ساختمان بودهاند.
وی ادامه داد: «طرحهایی که بهطور غیرمستقیم در حوزه شهر هوشمند کارایی داشتهاند برای مثال تولید سنسورها نیز مورد حمایت این صندوق بودهاند.»
مهدی اسلامی نیز ضمن توضیح راهکارهای مشارکت عمومی در شکلگیری جریانهای درآمدی به اهمیت حقوق مادی و معنوی کسبوکارهای نوآور خدمات شهری مبتنی بر مفهوم اقتصاد دیجیتالی اشاره کرد.