راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

رئیس بانک انگلستان گفت ارزهای رمزنگاری‌شده تهدیدی برای اقتصاد نیست / قیمت بیت کوین بالا رفت

طی اجلاسی میان رؤسای بانک‌های مرکزی در سراسر دنیا در روز یکشنبه، رئیس بانک انگلستان در این مجمع اعلام کرد که ارزهای دیجیتالی را به عنوان تهدیدی برای ثبات در بازارهای اقتصاد جهانی به حساب نمی‌آورد. این در حالی است که انتشار این صحبت‌ها تنها یک روز پیش از برگزاری اجلاس گروه بیست صورت گرفت و پس از انتشار اخبار اظهارات کارنی، قیمت بیت کوین بیش از ۱۰ درصد رشد قیمت داشت.

به گزارش ارز دیجیتال، طی نامه‌ای که روز گذشته منتشر شد، مارک کارنی رئیس هیئت ثبات مالی و رئیس بانک انگلستان، اذعان کرد که این هیئت ارزهای دیجیتالی را تهدید به حساب نمی‌آورد. او در ادامه می‌گوید: «بنا بر تخمین‌ها و برسی‌های هیئت ثبات مالی، دارایی‌های دیجیتالی در زمان فعلی هیچ ریسکی را متحمل ثبات اقتصادی در جهان نمی‌کند چرا که آنها ارتباط چندانی با سیستم اقتصادی جهان امروز ندارند.»

به گفته کارنی، حتی با وجود رشد کم سابقه‌ای که اخیرا در این بازار به وجود آمد، تنها یک درصد از کل درآمدهای ناخالص دنیا را تشکیل می‌دهند که این رقم در مقایسه با رکود اقتصادی سال ۲۰۰۸ عددی بسیار کم به شمار می‌رود. در آن زمان میزان اعتبارهای ملی چیزی در حدود صد درصد تولید ناخالص دنیا بود.

مقیاس‌های کوچک آنها و این حقیقت که نمی‌توان آنها را جایگزینی برای پول‌های دارای پشتوانه در نظر گرفت و از طرفی نمی‌توان آنها را برای تراکنش‌های روزمره به‌کار برد، می‌تواند از دلایل ارتباط کم این ارزها با پول‌های رایج باشد.

شاید بتوان این صحبت‌های اخیر کارنی را به‌نوعی جهت‌گیری این هیئت در رابطه با ارزهای دیجیتالی دانست و امیدوار بود که در اجلاس سران کشورهای گروه بیست، تبادل نظری در این رابطه صورت گیرد.

بنا بر آخرین اخبار، مقامات دولتی طی روزهای یکشنبه و سه شنبه گذشته، ملاقات‌هایی را با کارنی داشته‌اند. موضوع این ملاقات‌ها نیز صحبت در مورد ارزهای دیجیتالی بوده است. بنا بر اخبار منتشرشده، در این دیدارها بر لزوم قانون گذاری‌های مرتبط تأکید شده است.

پس از انتشار اخبار اظهارات کارنی، قیمت بیت کوین بیش از ۱۰ درصد رشد قیمت داشت.

در نامه کارنی آمده است که کشورهایی نظیر فرانسه، ایالات‌ متحده و ژاپن باید به منظور برآورد جنبه‌های مختلف ارزهای دیجیتالی با یکدیگر متحد شوند. این در حالی است که چندی پیش مقامات ژاپن صحبت‌های مبنی بر انجام تصمیم‌گیری‌هایی در مورد ارزهای دیجیتالی انجام دادند.

به نظر می‌رسد بسیاری از اقدامات انجام شده در این حوزه از جانب کشورهای دیگر همسو با جهت‌گیری‌های کارنی باشد. به عنوان مثال استیو منوچن، ارزهای دیجیتالی را تهدیدی برای اقتصاد جهانی به شمار نیاورد و بر لزوم قانون‌گذاری‌ها تأکید کرد.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.