پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
این هم از سرانجام بانک آرین: دیدی آخر شاهنامه چه تلخ شد!
بالاخره مجوز بانک آرین هم لغو شد و این پایانی بود بر همه حرف و حدیثها. با وجود همه حرف و حدیثهایی که در مورد عملی بودن مدل بانکهای مجازی مطرح شده بود اما دو بانکی که تلاش کردند پیشگام این مفهوم در ایران باشند به بایگانی آرشیوهای بانک مرکزی سپرده شدند. اولی بانک آریا بود که امروز شهره عام و خاص است و دادگاه موسسان آن هنوز در حال برگزاری است. موسسانی که بزرگترین تقلب بانکی ایران را انجام دادهاند. دیگری بانک آرین بود. بانکی که مدتها آماده به کار بود اما خبری نبود. این اواخر هم به یک باره موج خبری بانک آرین در رسانهها شروع شده بود که نهایتا امروز فارس خبر داد: مجوز بانک آرین لغو شد.
خبرگزاری فارس اعلام کرد براساس آخرین تصمیمات شورای پول و اعتبار مجوز فعالیت بانک آرین لغو شده است.
یک عضو شورای پول و اعتبار در گفتوگو با خبرنگار فارس درباره مجوز فعالیت بانک آرین اظهار داشت: در آخرین جلسه شورای پول و اعتبار تصمیم بر آن شد که مجوز فعالیت این بانک لغو شود.
وی افزود: بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مصوب کرده اند که بانک آرین هیچ گونه اقدامی برای کسب مجوز و انجام فعالیت نداشته باشد.
به گزارش فارس، پیشتر برخی خبرها حکایت از آن داشت که قرار است بررسی های مربوط به کسب مجوز بانک آرین در شورای پول و اعتبار انجام شود.
فضل الله معظمی عضو شورای عالی بورس نیز طی روزهای اخیر با اشاره به روند آغاز به کار بانک آرین گفته بود: بانک مرکزی در ابتدا اجازه ثبت بانک آرین را صادر کرد و پس از این موضوع بانک مزبور در اداره ثبت شرکت ها به ثبت رسید، اما پس از طی این روند، برخی از مسائل که هیچ ربطی هم به این بانک نداشت، موجب شد که وضعیت این بانک مجازی بلاتکلیف بماند.
معظمی ادامه داد: در شرایط کنونی که بانک مرکزی برای راه اندازی نخستین بانک مجازی مجوز ثبت صادر کرده وحتی سهام آن هم از ابتدا وارد بازار سرمایه شده است، منطق حکم می کند که بانک مرکزی کار راه اندازی نخستین بانک مجازی ایران را هم به سرانجام رسانده و سهامداران این بانک را از بلاتکلیفی دربیاورد.
وی تصریح کرد: پیش از این، سهام و حق تقدم بانک آرین در بورس خرید و فروش می شد و بسیاری از مردم سهام این بانک را خریده اند و تجربه نشان داده که مردم اصولا به نهادهای دولتی اعتماد می کنند و نام بانک مرکزی برای مردم دارای اعتبار خاصی است.
وی با اشاره به افزایش سرمایه بانک الکترونیکی آرین از 70 میلیارد تومان به 200 میلیارد تومان گفت: بررسی روند تاسیس این بانک نشان می دهد که تمام مراحل لازم از نظر حقوقی به درستی انجام شده و مانعی از این بابت برای شروع به کار بانک الکترونیکی آرین وجود ندارد.
اما با همه این حرفها احتمالا باید در دفتر تاریخ بانکداری الکترونیک ایران 22 اسفند را به نام روزی که کشتی بانکهای مجازی به گل نشست ثبت کنیم.