پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
پیشبینی سود عملیاتی بیش از ۴۰۰ میلیارد ریالی در پایان سال مالی ۹۰ برای شرکت ایران کیش
جلسه معارفه ورود شرکت کارت اعتباری ایران کیش (سهامیعام) به بورس اوراق بهادار، برگزار و ابراز امیدواری شد عرضه اولیه ۱۰ درصد از سهام این شرکت در هفته جاری انجام خواهد شد.
به گزارش ایسنا، سید مجید میرکبیری، مدیرعامل شرکت کارت اعتباری ایران کیش (سهامیعام) در جلسه معارفه ورود به بورس اوراق بهادار گفت: سهم بازار ایران کیش از بازار مبلغ کل تراکنش شبکه بانکی کشور تا مهرماه سال جاری، ۱۷درصد بوده است. سهم بازار ایران کیش از بازار تعداد کل تراکنش شبکه بانکی کشور تا مهرماه سال جاری نیز معادل ۲۰ درصد و سهم بازار ایران کیش از بازار کارتخوانهای منصوبه تا مهرماه ۹۰ در شبکه بانکی کشور معادل ۲۲ درصد است.
وی روند سودآوری شرکت را رو به رشد خوانده و اعلام کرد: سود عملیاتی شرکت از سال ۸۷ تا ۸۹ رشد بسیار مطلوبی داشته و مبلغ آن به بیش از ۳۰۰ میلیارد ریال رسیده است. پیش بینی میشود در پایان سال مالی جاری از مبلغ ۴۰۰ میلیارد ریال نیز عبور کند. میرکبیری در این جلسه ادامه داد: سود هرسهم برای سال مالی جاری براساس صورتهای مالی پیشبینی شده حسابرسی شده ۹۰۶ ریال است و با توجه به عملکرد ۹ ماهه واقعی، این رقم تعدیل و اطلاعات آن در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
او درباره افزایش میزان عرضه اولیه سهام این شرکت افزود: در هفته جاری عرضه اولیه که معادل ۱۰ درصد از سهام شرکت است انجام میشود. پس از انجام معامله عرضه ۱۰ درصدی، باقی عرضهها مشخص و زمان آن اعلام میشود. مدیرعامل این شرکت مهمترین حوزههای فعالیت مشخص شده شرکت را در اساسنامه، ارائه خدمات سیستمهای پرداخت از قبیل ATM، POS اعلام کرد و افزود: ارائه خدمات پولگذاری و پولرسانی به بانکها و موسسات مالی، ارائه خدمات پشتیبانی تجهیزات سختافزاری و نرمافزاری رایانهای و آموزشی و پژوهش در زمینه موضوع فعالیت و شرکت در مناقصات و مزایدات و مشارکت در سرمایهگذاری در سایر شرکتها، از دیگر حوزههای مهم فعالیت شرکت به شمار میآید.
وی در مورد سهامداران شرکت ادامه داد: شرکتهای ملی انفورماتیک با ۳۵ درصد، سرمایه گذاری ایرانیان با ۳۱.۴ درصد، سرمایه گذاری خوارزمی با ۲۴ درصد و خدمات انفورماتیک با ۶ درصد از کل سهم شرکت، به عنوان سهامداران فعال هستند. او درباره معرفی صنعت پرداخت الکترونیک اعلام کرد: با عنایت به اینکه توسعه و راهبری شبکه گستره پرداخت با استفاده از پول الکترونیکی مستلزم تمهید امکانات و قابلیتهای فنی و اجرایی ویژهای است، بانک مرکزی با هدف جذب سرمایههای انسانی و مالی بخش خصوصی، مقررات ناظر بر ارائهدهندگان خدمات پرداخت را به منظور یاری رساندن به شبکه بانکی کشور در زمینه پوشش کافی شبکه پایانههای فروش اعم از فیزیکی و مجازی در دستور کار خود قرار داده است و با اخذ نظرات اعضای شبکه بانکی و همچنین شرکتهای ارائهدهنده خدمات پرداخت مقررات مزبور را ابلاغ کرده است.
میرکبیری در معرفی محصولات شرکت گفت: شرکت کارت اعتباری ایران کیش، خدمات Multi Acquirer (اتصال یک کارتخوان به چند حساب بانکی در چند بانک)، خدمات Multi Merchant (اتصال یک کارتخوان به چند حساب بانکی در یک بانک)، خدمات پذیرش کارتهای بین المللی، ارائه شارژ اپراتورهای تلفن همراه (E-Voucher) بر روی دستگاه کارتخوان، خدمات واریز آنی مبلغ دریافتی به حساب پذیرنده، خدمات پرداخت تسهیمی (توزیع اتوماتیک وجه یک تراکنش به چند حساب)، سیستمهای تخفیف مبتنی بر POS و مدیریت کارتخوان به کارتخوان، سیستم GPRS POS (کارتخوان مجهز به سیم کارت موبایل) و سیستمBluetooth POS و سیستم PC POS (کارتخوان متصل به صندوق فروشگاه)، ارایه میدهد.
او در تشریح برنامههای کوتاهمدت شرکت ادامه داد: گام اول ما ورود به بورس اوراق بهادار بود که محقق شد، گام بعدی مشارکت در اجرای طرح جیرینگ است. گسترش شبکه پایانههای فروش شرکت به نحوی که حتی در محرومترین نقاط کشور نیز آحاد مردم از خدمات شرکت بهرهمند باشند، اقدام بعدی خواهد بود. میرکبیری در مورد اجرای طرح ملی فراپذیرش افزود: براساس این طرح پذیرنده، این امکان را دارد که از طریق یک کارتخوان، وجوه حاصل از فروش خدمات و محصولات را به هر یک از حسابهای خود در یکی از بانکهای مشارکت کننده بدون نیاز به در اختیار داشتن سایر پایانههای فروش، واریز کند.
مدیرعامل این شرکت درباره برنامههای میانمدت گفت: ارائه خدمات مبتنی بر NFC و تلفن همراه برای اولین بار در کشور، طراحی محصولات نوین و ارائه خدمات جدید براساس نیازها و خواستههای مشتریان، گسترش شبکه کارتخوانهای منصوبه در سایر کشورهای منطقه و حوزه آسیا و حضور موثر در بازارهای جهانی از جمله برنامههای میان مدت شرکت است.
او از برنامههای بلندمدت شرکت به توسعه شبکه پرداخت آنلاین کشور از طریق تلفن همراه اشاره کرد و افزود: ایجاد کنسرسیومی با هدف تجمیع نظرات و ورود به بازارهای جدید با سایر شرکتهای پرداخت الکترونیک (PSP) و مشارکت در اجرای طرح تشکیل شبکه الکترونیک پرداخت کارتی از گامهای بعدی شرکت است.
منبع: ایسنا