پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
گزارشی از حال و هوا و تیمهای حاضر در هکاتون توسن / گزارش تصویری
دومین دوره هکاتون توسن از پنجشنبه ۲۸ بهمنماه ۹۵ در پارک فناوری پردیس شروع شد و تا امروز 30 بهمنماه ادامه دارد. این دوره از هکاتون توسن با هدف برگزاری چالشی نو و استقبال از ایدههای جدید، با حمایت بانک انصار برگزار شد. از ۹۶ ایده ثبت شده در دومین دوره هکاتون توسن، بعد از ارزیابی تیمها و ایدهها ۲۵ ایده برای برگزاری چالش نوآوری توسن انتخاب شدهاند.
حدود ساعت 10 و بیست دقیقه صبح روز پنجشنبه 28 بهمنماه هر 25 تیم برگزیده این دوره، 5 دقیقه فرصت داشتند تا ایده نوآورانه خودشان را به داوران معرفی کنند. در ادامه گزارش تصویری راه پرداخت از دومین دوره هکاتون توسن و معرفی کوتاهی از هر یک از تیمهای حاضر در هکاتون آمده است.
دانگانه: ایده تیم دانگانه درباره یک نرمافزار حسابداری برای خریدهای مشارکتی بود. توضیحات بیشتری که این تیم درباره ایدهاش میدهد این است که وقتی چند نفر یک خرید را انجام میدهند، این اپلیکیشن میتواند دنگ هر فرد را حساب کند.
پی جامع: یک سرویس پرداخت امن در بستر تلگرام است. این یک سیستم پرداخت در بستر تلگرام و بهنوعی بات تلگرامی است که افراد میتوانند از این طریق پرداختهایشان را انجام دهند. همچنین کسبوکارها هم میتوانند از این طریق کارهای پرداخت و دریافتشان را انجام دهند. بخش دیگر کار پی جامع در خصوص تراکنشهای خرد است. برای مثال برای حمایت از وبلاگ نویسان میتوان هزینه کمی، مثلاً ده ریال، برای خواندن پستشان قرار داد تا از این طریق، آن فرد وبلاگ نویس هم بتواند هزینه قابل قبولی به دست آورد.
هاوین پال: یک بستر جامع برای پرداخت و انتقال وجه بین اشخاص، خرید از فروشگاهها، فروشگاههای آنلاین، کمک به خیریهها با استفاده از NFC و کد QR است.
شناسه: راهکاری برای حذف فیش کاغذی است. توضیحی که این تیم درباره ایدهاش میدهد ازاینقرار است که سازمانها میتوانند به جای فیش کاغذی از شناسه قبض و پرداختی که برایشان ایجاد میشود استفاده کنند. به جای فیش واریز، این تیم اساماسی را ایجاد میکند که در آن شناسه قبض و پرداخت قرار داده شده است و شخص میتواند از طریق درگاههای بانکهایی پرداخت خودش را انجام دهد. شناسه یکی از ایدههای بهرهبرداریشدهای بود که در حال حاضر تمامی شهرداریهای استان خراسان از آن استفاده میکنند.
کانال شاپ: مشکلات تبادلات مالی در تلگرام را برطرف میکند. درواقع کانال شاپ، یک فروشگاه در بستر تلگرام است و کار خریدوفروش را در شبکههای اجتماعی پیگیری میکند.
صندوق پشت گرمی: ایده صندوق پشت گرمی، سازماندهی تحت وب صندوقهای خانوادگی سنتی است. بهاینترتیب که کسی که میخواهد صندوقی تشکیل دهد، وارد این سایت میشود و در آن ثبتنام میکند و صندوق را تشکیل میدهد و افرادی که میخواهند عضو شوند هم به این صندوق دعوت میکند. قرعهکشی بین اعضای صندوق بهصورت خودکار انجام میشود و هرماه به هر شخص وام موردنظر تعلق میگیرد.
تاکسیپی: سیستم واسط میان رانندگان و مسافران است که بتوانند پرداخت کرایه را از طریق NFC و QR Code انجام دهند.
Trade off: ایده Trade off، راهکار تبادل ارز مبتنی بر زنجیره بلوکها است؛ بهعبارتدیگر، آن روش قدیمی که در گذشته افراد برای ارسال پول به صرافی میرفتند کنار میرود و خودشان میتوانند بهصورت آنلاین همدیگر را پیدا میکنند و پول را جابجا کنند.
پیامرسان گپ: علاوه بر امکانات چت و ارسال و دریافت پیام، امکانات پرداخت هم در خود قرار داده است. همچنین یک فرد میتواند در صفحه چتی که با فرد دیگر دارد، درخواست پول کند و برایش صورتحساب هم بفرستد.
تیم تیک نیک: نخستین بستر آنلاین چندوجهی در ایران است که مردم را به کسبوکارها برای حمایت از کمپینهای اجتماعی و خیریهها وصل میکند. به این صورت که یک سری پیشنهاد خرید کالا یا خدمات دیگر در سایت گذاشته میشود که افراد میتوانند همزمان این پیشنهادها را خریداری کنند و بخشی از همان مبلغی که پرداخت کردهاند به خیریه انتخابیشان واریز میشود.
قلک: بهنوعی پسانداز کننده هوشمند پول است و با استفاده از هوش مصنوعی، پول کاربر را ذخیره میکند.
PBS Wealth 360: راهکار مدیریت ثروت و بانکداری اختصاصی را ارائه میکرد.
کارگاه محسن نوری متخصص گیمیفیکیشن و کسبوکار در دومین هکاتون توسن.
شریف دیسراپتر: شریف دیسراپتر قرار است که کار شناسایی رفتار مشتریان بانکی را در لحظه بهمنظور اعطای تسهیلات خرد انجام دهد.
خریدیار: ایده تیم خریدیار درباره تلفیقی از خرید مجازی و حقیقی است. برای مثال کسی که خرید برای جذاب است اما حوصله در صف ماندن و حمل سبد خریدش را ندارد، برای خرید وارد فروشگاه میشود. بارکدهای محصولات فروشگاه در اپلیکیشن خریدیار قرار دارد و فرد میتواند بارکد هر جنسی را که میخواهد، وارد کند و به انبار سفارش دهد و آن را بهصورت بستهبندیشده تحویل بگیرد.
پول گرام: ایده پول گرام درواقع شبیه به تلگرام است که فرد با وارد کردن شماره تلفنش در آن ثبتنام میکند و لیست هرکدام از دوستانشان را که عضو پول گرام هستند را میبیند. با استفاده از این اپلیکیشن دیگر نیاز نیست که افراد برای ارسال پول، شماره کارت فرد را بدانند و فقط کافی است بر روی کانتکت شما کلیک کنند و برای شما درخواست پول صادر کنند. در واقع تمامی چتهای این اپلیکیشن بهنوعی درباره درخواست پول و یا ارسال پول است.
بازدید فیروزآبادی رئیس مرکز ملی فضای مجازی از رویداد هکاتون توسن.
ماندگ: کار ماندگ این است که پولهای خرد شمارا برایتان مدیریت میکند. به این صورت که شما اطلاعات حسابتان را وارد میکنید و آخر شب با توجه به تراکنشهایی که در طول روز انجام دادید پول خرد مانده در حساب شما به شما اعلام میشود. این پول خرد مانده در حساب شما را در ماندگ جمع و ذخیره میشود و پس از مدتی شما میتوانید با توجه به این پولهای جمعشده تصمیم به انجام کار خاصی بگیرید.
IP Way: تیم IP Way درزمینهٔ کیف پول ارزی است. این کیف پول واحدهای دلار، یورو، پوند و ریال را پوشش میدهد. توضیحی که این تیم اصفهانی درباره ایدهاش میدهد این است که وقتی شما میخواهید جنسی را بفروشید و از طرف مقابلتان ارز خارجی دریافت کنید، میتوانید در حساب ما یک کیف پول بسازید که درواقع نقش همان درگاه ارزی را ایفا میکند که به درگاههای مسترکارت، ویزا کارت، امریکن اکسپرس و دیگر کارتهای اعتباری خارجی وصل است. شما URL خودتان را میفرستید و آن فرد خارجی میتواند مبالغ خرد ارزی را با شما تسویه کند.
کارگاه معرفی پایانه هوشمند A920 توسط جعفر عظیمی از شرکت توسن تکنو در هکاتون توسن.
پی پول: ایده تیم پی پول در خصوص سامانه هوشمند انتقال پول از دو واحد پولی متفاوت بود. راهکاری که این تیم پیاده میکند قرار است کاری کند که گردشگران خارجی وقتی ورد ایران میشوند بتوانند به شبکه بانکی ایران وصل شوند و بدون اینکه پول نقد همراهشان باشد بتوانند خرید کنند.
سرایار: ایده سرایار که شبیه به سایت دیوار هم بود، یک اپلیکیشن موبایلی است. در این اپلیکیشن هر کسی که به یک سرویس و خدمتی نیاز دارد میتواند فرد موردنظرش را در این اپلیکیشن پیدا کند. از قبل یک سری متخصص در سرایار ثبت شدهاند و کاربر میتواند بر اساس نیازی که دارد و مبلغ موردنظرش، متخصص مناسب کارش را پیدا کند.
رسا پیشه: ایده این تیم درواقع دو گروه افراد را در نظر داشت. یک دسته، مشتریان عادی هستند که از طریق این اپلیکیشن میتوانند کسبوکارها را جستجو کنند و در موردشان اطلاعات به دست آورند؛ اما گروه اصلی که موردنظر است، خود کسبوکارها هستند. این کسبوکارها میتوانند تمام مشتریانشان را از طریق این اپلیکیشن مدیریت کنند، صورتحساب برایشان صادر کنند، پرداختهایی که مشتریان به آنها انجام میدهند را ببینند و میتوانند تبلیغات هدفمند برای مشتریانشان بفرستند.
هدینو: محصول هدینو (کارت هدیه مجازی) ارائه راهکارها و سرویسهای پیش پرداختشده و کارت هدیه اینترنتی است. اپلیکیشن هدینو به تمام فروشگاههای آنلاین متصل است و شما میتوانید از این طریق برای دوستانتان کارت هدیه خریداری کنید و این کارت را از طریق اساماس، ایمیل و یا ارسال پیک به دست شخص موردنظرتان برسانید.
چکاد: سامانه صدور چک الکترونیکی بر مبنای زنجیره بلوکها است. در این سامانه قرار است چکها از طریق کیف چک و بهصورت الکترونیکی صادر شود و قابلانتقال به اشخاص مختلف باشد. بستر انجام این کار هم بر اساس زنجیره بلوکها است
جرینو: یک سیستم مدیریت پرداختهای فردی و فروشگاهی است. جرینو قرار است که خدمات بسیاری به کاربر ارائه دهد ازجمله درگاه خدمات پرداخت ارزی و ریالی، امکان انجام پرداختهای ترکیبی و کیف پول جرینو.
Interex: ایده تیم Interex درزمینهٔ تبادل ارز بود. توضیحی که اعضای این تیم درباره ایدهشان دادند این بود که در گذشته اگر کسی میخواست پولی برای شخصی در خارج از کشور بفرستد، باید این کار را از طریق صرافیها انجام میداد. همینطور اگر شخصی هم قرار بود که پولی را از کشور دیگری برای فردی در داخل ایران بفرستد، باز باید این کار را از طریق صرافیها انجام میداد. پیشنهاد این تیم این است که برای مثال اگر کسی در داخل ایران قرار است پولی را به کشور دانمارک بفرستند و شخص دیگری در داخل ایران قرار است که پولی را از دانمارک دریافت کند، نیازی نیست پولی بین دو کشور جابجا شود. آن دو نفری که در ایران قرار دارند میتوانند این تبادل پول را بین خودشان انجام دهند و آن دو نفری هم که در دانمارک هستند، میتوانند این جابجایی پول را بین خودشان انجام دهند.
سانیا پرداخت: راهکاری است که پرداختهای خرد روزانه را از طریق موبایل انجام میدهد. فروشنده و خریدار، هر دو این اپلیکیشن را بر روی موبایل خودشان نصب میکنند. برای انجام پرداخت خریدار یا میتواند موبایلش را بر روی موبایل فروشنده قرار دهد و یا کد QR فروشنده را اسکن کند و بهاینترتیب پول از حساب خریدار کم میشود و به حساب شرکت سانیا پرداخت واریز میشود و سپس فروشنده میتواند درخواست تسویه بزند و پولش را دریافت کند.
گزارش تصویری زیبا و کاملی بود . خدا قوت .