راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

۲۶ بهمن ماه ایران کیش به بورس می‌رود

مديرعامل شرکت کارت اعتباري ايران‌کيش از برگزاري نشست معارفه شرکت ايران‌کيش در روز دوشنبه 24 بهمن و عرضه سهام در روز 26 بهمن در بورس تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايسنا، سيد مجيد ميرکبيري با بيان اينکه صنعت پرداخت الکترونيک در ايران از جمله صنايع نسبتا نوپا است و فعاليت‌هاي جدي در اين حوزه از حدود سالهاي 82-83 در کشور آغاز شده است، تاکيد کرد: به طور کلي ارايه زير ساخت‌هاي مرتبط با خدمات پرداخت الکترونيک با هدف انتقال الکترونيکي وجوه، فراهم‌سازي امکان انواع پرداخت‌هاي الکترونيک و در نهايت کاهش استفاده از پول نقد در جامعه و ترويج استفاده از کارت به جاي آن از جمله مهمترين فعاليت‌هايي است که هم‌اکنون فعالان اين صنعت در حال انجام آنها هستند.

وي در خصوص سهامداران عمده اين شرکت گفت: در حال حاضر شرکت ملي انفورماتيک با 35 درصد، شرکت سرمايه‌گذاري ايرانيان با 31.3 درصد، شرکت سرمايه‌گذاري خوارزمي ‌با ‌24 درصد و شرکت خدمات انفورماتيک با 6 درصد سهامداران عمده شرکت به حساب مي‌آيند.

ميرکبيري تصريح کرد: هم‌اکنون نماد شرکت ايران‌کيش (ر کيش) در تابلوي دوم بورس درج شده است و نشست معارفه هم در روز دوشنبه 24 بهمن انجام خواهد شد. اميدواريم روز26 بهمن عرضه سهام در بورس تهران انجام شود.

وي در ادامه با اشاره به اهميت ثبات در ساختار مالي و سودآور بودن سهام يک شرکت، در خصوص وضعيت سودآوري شرکت ايران‌کيش طي سال‌هاي اخير گفت: اين شرکت با بهره‌گيري از متخصصان صنعت پرداخت الکترونيک و هدف‌گذاري و انتخاب استراتژي‌هاي صحيح منطبق با تجربيات بين‌المللي و وضعيت کشور، شاهد رشد مناسبي طي سال‌هاي اخير بوده به‌طوري‌که سود عملياتي شرکت در سال مالي 1387 بالغ بر 55 ميليارد و 519 ميليون ريال، در سال مالي 1388 بالغ بر 89 ميليارد و 638 ميليون ريال، در سال مالي 1389 بالغ بر 344 ميليارد و 527 ميليون ريال و در شش ماهه منتهي به شهريور ماه 1390 بالغ بر 316 ميليارد و 394 ميليون ريال بوده است.

ميرکبيري افزود: اين فرايند از يک سو بيانگر نحوه عملکرد شرکت و ساختار و ثبات مالي آن در آينده و از سوي ديگر نشانگر وجود پتانسيل‌هاي فراوان در بازار ارايه خدمات پرداخت الکترونيک براي توسعه رشد و سودآوري شرکت‌هاي فعال در اين عرصه در آينده است.

وي در پايان در پاسخ به اين سوال که وضعيت و جايگاه شرکت ايران‌کيش در صنعت پرداخت الکترونيک کشور چگونه است؟ تصريح کرد: اين شرکت پس از تاسيس در سال1382 فعاليت خود را طي همکاري با بانک صادرات ايران به عنوان ارايه کننده خدمات پرداخت به اين بانک آغاز و پس از آن نيز بانک مرکزي ضمن تاييد صلاحيت و فعاليت‌هاي شرکت، مجوز نهايي و رسمي ‌ارايه خدمات پرداخت الکترونيک را به ايران‌کيش اعطا کرد. هم‌اکنون شرکت علاوه بر بانک صادرات قرارداد همکاري با بانک ملي ايران را نيز به سبد قراردادهاي کلان خود افزوده و به تازگي بانک سپه نيز شرکت ايران‌کيش را براي توسعه شبکه کارتخوان‌هاي فروشگاهي خود برگزيده و قرارداد همکاري با اين بانک نيز منعقد شده است.

وي افزود: پس از آغاز دور جديد فعاليت‌هاي شرکت از سال 1384 توسعه شبکه کارتخوان‌هاي فروشگاهي به عنوان اصلي‌ترين زيرساخت پرداخت الکترونيک در دستور کار شرکت قرار گرفت و در نتيجه هم‌اکنون شرکت ايران‌کيش مالک بزرگ‌ترين شبکه پايانه‌هاي فروش کشور با بيش از 350 هزار عدد پايانه فروش منصوبه است که بر اساس آمارهاي بانک مرکزي تا پايان شهريور 90 در حدود 22درصد از سهم بازار در اين حوزه به تنهايي متعلق به شرکت ايران‌کيش است.

 

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.