راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

گروه مالی بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۴ بورسی می‌شود

رضا راضی‌زاده، عضو هیئت‌مدیره و معاون مالی و امور مجامع بانک کارآفرین، از ورود گروه مالی این بانک به بورس اوراق بهادار تهران در سال ۱۴۰۴ خبر داد. به گفته او، با انجام مراحل پذیرش اولیه، عرضه سهام این مجموعه در سال ۱۴۰۴ در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش روابط‌عمومی بانک کارآفرین، رضا راضی‌زاده، عضو هیئت‌مدیره و معاون مالی و امور مجامع بانک کارآفرین در خصوص مقایسه عملکرد بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۳ در مقایسه با سایر رقبا در شبکه بانکی گفت: «بانک کارآفرین در ۹ماهه سال ۱۴۰۳ عملکرد درخشانی نسبت به سایر رقبا داشته است. رشد ۹۶ درصدی سود خالص، رشد ۳۷ درصدی در جذب سپرده‌ها و رشد ۲۵ درصدی در تسهیلات اعطایی تنها بخشی از عملکرد مطلوب بانک در سال جاری بوده است.»

او ادامه داد: «رشد سهم سود شرکت‌های تابعه در صورت سود و زیان بانک در سال‌های اخیر همواره روبه‌بهبود بوده به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی می‌شود سهم سود شرکت‌ها بیش از ۱۵درصد افزایش یابد. از دیگر دستاوردها و فعالیت‌های بانک می‌توان به پذیرش اولیه گروه مالی بانک کارآفرین در بورس اوراق بهادار تهران اشاره کرد که انتظار می‌رود سهام آن در سال ۱۴۰۴ در تابلوی بورس عرضه شود.»


عملکرد بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۳


راضی‌زاده درباره عملکرد بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۳ توضیح داد: «از ابتدای سال ۱۴۰۳ و بر اساس استراتژی‌های تدوین شده بانک، مقرر شده بود تا باتوجه‌به انجام موفق پروژه مهاجرت در بانک، تمرکز بیشتری روی ارائه خدمات نوین بانکی به مشتریان بر بستر اپ دیجیتال بانک صورت گیرد که این امر با معرفی محصولات جدید محقق شد.»

 او ادامه داد: «بر اساس گزارش عملکرد بانک که روی کدال نیز منتشر شده است، بانک کارآفرین توانسته در ۹ماهه سال جاری اهداف تعیین شده خود برای بودجه سال ۱۴۰۳ را محقق کنند. در سال ۱۴۰۳ همان‌طور که مقرر شده بود توانستیم با افزایش سرمایه بانک به ۶۰ هزار میلیارد ریال به‌عنوان چهارمین بانک خصوصی کشور در شبکه بانکی شناخته شویم و درعین‌حال در عملکرد ۹ماهه منتهی به ۳۰ آذرماه، نزدیک به ۲۵ هزار میلیارد ریال سود خالص شناسایی کرده که نسبت به سال گذشته ۹۶ درصد رشد داشته است.»

راضی‌زاده گفت: «همچنین در سال ۱۴۰۳، استفاده از بسترهای الکترونیک در جهت ارائه تسهیلات خرد در بستر Hi Bank، افزایش سهم تسهیلات ارزی با تأکید بر واردکنندگان گروه‌های کالایی ۱ و ۲، تمرکز بر تسهیلات در قالب زنجیره تأمین B2B و B2C در دستور کار بانک کارآفرین قرار گرفته بود که عملکرد بانک نشان می‌دهد باتوجه‌به زیرساخت‌های جدید بانک، توانسته‌ایم تمامی اهداف سال گذشته را تا پایان پاییز یعنی پیش از پایان سال محقق کرده و به دنبال کسب جایگاه برتری در شبکه بانکی باشیم.»

معاون مالی و امور مجامع بانک کارآفرین درباره ارائه تسهیلات تکلیفی و اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: «بانک کارآفرین همچنین به لحاظ ارائه تسهیلات تکلیفی و اعطای تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان نیز توانسته جایگاه خود را حفظ کرده و به‌عنوان بانک حامی شرکت‌های دانش‌بنیان شناخته شود. طی سال جاری بیش از ۸۷ هزار میلیارد ریال تسهیلات به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت شده است.»


رعایت بهداشت اعتباری


او در ادامه درباره رعایت بهداشت اعتباری نکاتی را گفت: «در بانک کارآفرین معتقدیم که رعایت بهداشت اعتباری، رعایت قوانین و مقررات بانک مرکزی اگر چه در برخی موارد می‌تواند مانع اجرای برخی استراتژی‌ها و برنامه‌ها شود؛ اما همواره رعایت شده و سعی کرده‌ایم هیچ‌گاه از آنها تخطی نکنیم. بارها حتی در محافل خصوصی مدیران بانکی ارشد کشور از بانک کارآفرین به‌عنوان بانک برتر رعایت بهداشت اعتباری در شبکه بانکی نام‌برده‌شده است.»


 ارائه خدمات غیرحضوری در بسترهای بانک


راضی‌زاده درباره خدمات غیرحضوری بانک گفت: «در سال ۱۴۰۳ با اجرای پروژه مهاجرت، تمرکز بیشتری روی ارائه محصولات بانکی بر بستر اپ دیجیتال بانک ایجاد شد و مقرر شد تا محصولاتی را با تمرکز بر این اپ به مشتریان معرفی و اجرایی کنیم. البته ارائه زنجیره‌ای از خدمات بانکی به مشتریان سال‌هاست که در بانک کارآفرین پیگیری می‌شود و مختص به امسال نیست، اما در این زمینه در سال جاری موفقیت‌های بیشتری کسب شد، هم از نظر ارائه محصولات جدید و هم افتتاح سرای مالی کارآفرین که امکان ارائه زنجیره کاملی از خدمات مالی و بانکی در یک مکان را فراهم کرد.»


سود محقق شده بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۳


او اشاره کرد که طبق گزارش‌های مالی منتشر شده از سوی بانک که البته روی کدال بورس نیز موجود است، بانک کارآفرین به مدد استراتژی مدون خود تا پایان پاییز توانست کل اهداف سال ۱۴۰۳ خود را با همکاری همکاران خود محقق کند. او گفت: «بر اساس عملکرد ۹ماهه بانک، سود تحقق‌یافته بانک حدوداً به ۲۵ هزار میلیارد ریال رسید که این عدد نزدیک به دوبرابر سال ۱۴۰۲ است. این امر را باید مرهون تمرکز بر ارائه فعالیت‌های ارزی و توسعه خدمات بانکداری دیجیتال دانست.»


استراتژی تدوین شده بانک کارآفرین برای سال ۱۴۰۴


راضی زاده به اقدامات انجام شده بانک کارآفرین برای سال ۱۴۰۴ نیز اشاره کرد و گفت: «باتوجه‌به اقدامات انجام‌شده، بانک در نظر دارد در سال ۱۴۰۴ با توسعه پلتفرم «های‌بانک»، خدمات بانکداری دیجیتال خود را گسترش داده و تجربه کاربری بهتری را برای مشتریان فراهم کند. این پلتفرم به‌عنوان یک نئوبانک، می‌تواند خدمات مالی نوین و فناورانه را به عموم جامعه و فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری ارائه دهد. باتوجه‌به این روند، می‌توان انتظار داشت که بانک کارآفرین در سال ۱۴۰۴ نیز بر بهبود فرایندهای داخلی، حمایت از بخش‌های کلیدی اقتصاد، توسعه فعالیت‌های ارزی و توسعه خدمات بانکداری دیجیتال تمرکز داشته باشد.»


برنامه افزایش سرمایه بانک در سال ۱۴۰۴


او اعلام کرد: «طبق الزام بانک مرکزی برای افزایش سرمایه بانک‌ها، این امر در سال ۱۴۰۴ نیز اجرا خواهد شد. قسمت عمده این افزایش سرمایه در سال‌های آتی از محل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت خواهد بود.»


وضعیت بانک کارآفرین نسبت با سایر بانک‌ها


او درباره وضعیت بانک کارآفرین نسبت به سایر بانک‌ها گفت: «بانک کارآفرین در ۹ماهه سال جاری عملکرد درخشانی نسبت به سایر رقبا داشته است. رشد ۹۶ درصدی سود خالص، رشد ۳۷درصدی در جذب سپرده‌ها و رشد ۲۵درصدی در تسهیلات اعطایی تنها بخشی از عملکرد مطلوب بانک در سال جاری بوده است.همچنین رشد سهم سود شرکت‌های تابعه در صورت سود و زیان بانک در سال‌های اخیر همواره روبه‌بهبود بوده به‌طوری‌که در سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی می‌شود سهم سود شرکت‌ها بیش از ۱۵ درصد افزایش یابد. از دیگر دستاوردها و فعالیت‌های بانک می‌توان به پذیرش اولیه گروه مالی بانک کارآفرین در بورس اوراق بهادار تهران اشاره کرد که انتظار می‌رود سهام آن در سال ۱۴۰۴ در تابلوی بورس عرضه شود.»

منبع بانک کارآفرین
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.