پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
تتر به اتهامات مربوط به مشارکت در فعالیتهای غیرقانونی واکنش نشان داد / سازمان ملل اقتصادهای نوظهور را نادیده میگیرد
تتر استدلال کرد که سازمان ملل متحد اقتصادهای در حال توسعه را که از استیبلکوینهایی مانند USDT استفاده میکنند، «کاملاً نادیده میگیرد» زیرا سرویسدهی به آنها برای این آژانس «بیسود» خواهد بود.
شرکت بزرگ استیبلکوین تتر، به گزارش سازمان ملل متحد در مورد اینکه تتر در فعالیتهای غیرقانونی مشارکت داشته، واکنش نشان داده است.
در تاریخ ۱۵ ژانویه، بخش جنوب شرقی آسیا و اقیانوس آرام دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرائم سازمان ملل (UNODC) گزارشی درباره استفاده از ارزهای دیجیتال در فعالیتهای غیرقانونی و بانکداری زیرزمینی منتشر کرد.
در این گزارش با عنوان «کازینوها، پولشویی، بانکداری زیرزمینی و جرائم سازمانیافته فراملی در شرق و جنوب شرق آسیا: تهدیدی پنهان و شتابدهنده»، به استیبلکوین USDT بهعنوان یکی از ابزارهای اولیه پولشویی در این منطقه اشاره شده است. این گزارش به طور خاص به افزایش محبوبیت USDT روی بلاکچین ترون اشاره دارد.
کشمکش تتر و سازمان ملل متحد
در گزارش UNODC آمده است: «USDT در بلاکچین ترون به دلیل پایداری و سهولت، ناشناس بودن و کارمزدهای پایین تراکنشها، به یک انتخاب ارجح برای عملیات کلاهبرداری سایبری منطقهای و پولشوییها تبدیل شده است.»
تتر با به چالش کشیدن مطالعه سازمان ملل در ۱۵ ژانویه، تأکید کرد که تجزیهوتحلیل آژانس، قابل ردیابی بودن تتر و سابقه اثباتشده آن در همکاری با مجریان قانون در سراسر جهان را نادیده گرفته است. تتر گفت: «سازمان ملل همچنین باید در مورد اینکه چگونه استیبلکوینهای متمرکز میتوانند تلاشهای ضد جرائم مالی را بهبود بخشند، بحث کند. همچنین این شرکت متعهد به همکاری در چنین مواردی است.»
تتر اشاره کرد که بیش از ۳۰۰ میلیون دلار USDT مربوط به فعالیتهای غیرقانونی ازجمله ۲۲۵ میلیون دلار در نوامبر ۲۰۲۳ بهعنوان بخشی از تحقیقات ایالات متحده در مورد یک سندیکای قاچاق انسان در جنوب شرقی آسیا را مسدود کرده است.
تتر اظهار کرد: «ارزیابی سازمان ملل متحد حاکی از برجسته کردن دخالت تتر در فعالیتهای غیرقانونی و در عین حال نادیدهگرفتن نقش آن در کمک به اقتصادهای در حال توسعه در بازارهای نوظهور، صرفاً به این دلیل است که خدماترسانی به چنین جوامعی برای آنها بیسود بوده است.»
تتر ادامه داد که ردیابی توکنهای تتر از طریق همکاری با مجری قانون جهانی، نظارت بینظیر و پیشی گرفتن از سیستمهای بانکداری سنتی که برای دههها وسیله پولشویی مبالغ قابل توجهی بودهاند را تضمین میکند. این شرکت استیبلکوین از جامعه جهانی و سازمان ملل خواست تا برای واکنش بهتر نسبت به جرائم مالی، همکاری کنند و آگاهی از فناوری بلاکچین را گسترش دهند.