راه پرداخت
رسانه فناوری‌های مالی ایران

هادی مصلحی، هم بنیان‌گذار پول نو در استودیو چهارمین رویداد 9 ژانویه به کمبود نیروی در کسب‌وکارهای رمزارز اشاره کرد

در تاریخ 2 بهمن، سالن ضرغام میزبان رویداد چهارم 9 ژانویه بود که در آن دست‌اندرکاران صنعت رمزارز به بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات و فرصت‌های این حوزه پرداختند.

هادی مصلحی، هم بنیان‌گذار پول نو از مهمانان استودیو راه‌کار در رویداد و نمایشگاه 9 ژانویه توصیه‌هایی برای کسب‌وکارهایی که به‌تازگی می‌خواهد وارد حوزه بلاکچین و رمزارز شوند داشت. او همچنین به معرفی چالش‌های حوزه بلاکچین و رمزارز پرداخت. در این استودیو سؤالات زیر از او پرسیده شد:

ایده تأسیس صرافی پول نو از کجا شکل گرفت؟

با ۳ نفر از دوستانم که از 18 سالگی دوست بودیم و همگی در حوزه کریپتو فعالیت داشتیم تصمیم گرفتیم که کیف‌‌پول‌من را تاسیس کنیم. ایده از اینجا شکل گرفت که راحت‌ترین راه و پلتفرم را به وجود آوریم که مردم کریپتو خرید و فروش کنند و با پول رایج این کار را بدون دخالت صرافی های خارجی انجام دهند.

در حال حاضر بزرگترین چالش شما در پول نو چیست؟

بزرگ‌ترین چالش‌های ما در حال حاضر رگولاتوری که هست؛ اما یکی دیگر از بزرگ‌ترین چالش‌ها نیروی فنی است که بتواند در این زمینه کار کند و بداند که چه مشکلاتی در بحث فنی وجود دارد. متأسفانه نیروهای سینیور سریع مهاجرت می‌کنند

برای استارتاپی که تازه بخواهد وارد این اکوسیستم بشود شما چه توصیه‌ای دارید؟

من فکر می‌کنم که همیشه یک فرصت‌هایی در اکوسیستم کریپتو از سال 2010 به بعد وجود داشته است و هر بار یک تکنولوژی و کار جدیدتری آمده است. به نظر من در ادامه این اتفاق همچنان خواهد بود و کسی فکر نکند که فرصت‌ها تمام شده است. به نظر من الان در زمینه دیفای می‌شود کارهای مثبتی انجام داد؛ مانند پندل (Pendle) که جدیداً آمده و کسی فکر نمی‌کرد چنین سرمایه‌ای جذب کند. ایده اگر خلاقانه باشد و درست کار بکند همچنین مشکلی از مردم برطرف کند مطمعنا سرمایه بالایی خواهد گرفت.  

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.