پایگاه خبری راه پرداخت دارای مجوز به شماره ۷۴۵۷۲ از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و بخشی از «شبکه عصر تراکنش» است. راه پرداخت فعالیت خود را از دوم اردیبهشتماه ۱۳۹۰ شروع کرده و اکنون پرمخاطبترین رسانه ایران در زمینه فناوریهای مالی، بانکداری و پرداخت و استارتآپهای فینتک است.
چابکی، عامل کلیدی برای سازگاری با تغییرات رگولاتوری است
سروش حسینزاده، مدیر عامل نیپوتو، در گفتوگویی ویدئویی در بخش نمایشگاه رویداد ۹ ژانویه درباره چالشها و فرصتهای این اکوسیستم و تأثیر رویداد ۹ ژانویه بر شناختهشدن بیشتر نیپوتو در بازار ایران صحبت کرد
نیپوتو، پلتفرم B2B در حوزه رمزارز، با ارائه سرویسهایی همچون کیف پول و بازار معاملات عمده تتر به صرافیهای ارز دیجیتال، در تلاش است تا با بهبود نقدشوندگی و توسعه ابزارهای تحلیلی برای تریدرهای حرفهای، جایگاه خود را در این صنعت تثبیت کند. سروش حسینزاده، مدیر عامل نیپوتو، در گفتوگویی ویدئویی در بخش نمایشگاه رویداد ۹ ژانویه درباره چالشها و فرصتهای این اکوسیستم و تأثیر رویداد ۹ ژانویه بر شناختهشدن بیشتر نیپوتو در بازار ایران صحبت کرد.
حرکت بهسوی جذب کاربر و بازیهای تلگرامی
نیپوتو که حدود دو سال از راهاندازی آن میگذرد، عمده تمرکز خود را بر بازار B2B قرار داده و سرویسهایی همچون کیف پول و بازار معاملات عمده تتر را به صرافیهای ارز دیجیتال ارائه میدهد. سروش حسینزاده، مدیر عامل نیپوتو، درباره آیندهٔ این پلتفرم گفت: «ما به طور مداوم درحالتوسعه سرویسهای جدید برای جذب کاربر هستیم و در حال حاضر تمرکز اصلی ما بر بخش B2B است.»
این مجموعه، در آینده قصد دارد به سمت جذب کاربران از طریق بازیهای تلگرامی حرکت کند. در این زمینه، حسینزاده اظهار کرد: «ما در نظر داریم از طریق بازیهای تلگرامی، کاربران بیشتری را جذب کنیم، اما در حال حاضر، عمده تمرکزمان بر ساید کسبوکار (B2B) است.»
او ادامه داد: «در بخش بازار معاملاتی، سعی کردیم که عمق و کیفیت دفتر سفارش (Order Book)خود را با افزایش نقدشوندگی داراییها بهبود بخشیم. همچنین، ابزارهای تحلیلی ویژهای برای تریدرهای حرفهای توسعه دادهایم تا بتوانند با استفاده از قیمتهای سایر بازارهای ایرانی و خارجی، سفارشهای خود را در پلتفرم ما ثبت کنند.»
حسینزاده بهسرعت بالای تغییرات در دنیای رمزارزها اشاره کرد و افزود: «کسبوکارهای این حوزه باید چابک باشند تا بتوانند خود را با این تغییرات تطبیق دهند. ما در سطح جهانی در حال کار بر روی سیستم شناسایی تراکنشهای مشکوک (KYT) هستیم تا از نقدشدن تراکنشهای مشکوک جلوگیری کنیم. در سطح داخلی نیز تحتفشار از سوی بانک مرکزی قرار داریم و همچنان در تلاش برای یافتن راهکارهایی برای تسهیل فرایند دریافت و پرداخت پول برای کاربرانمان هستیم.»
او در پایان اشاره کرد که رویداد ۹ ژانویه میتواند به شناختهتر شدن نیپوتو در اکوسیستم رمزارز ایران کمک کند و این پلتفرم را در مسیر رشد و توسعه بیشتر قرار دهد.